Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 247.
-
Εγώ πάντως για να μην μπλέκω με adb πάντα βάζω την rom σε sd ή σε usb otg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε poco όλα καλά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Darap21: “Έφτασα στο τελευταίο σημείο π πατάω το recovery..Το πατάω βγάζει το logo pocophone με τα κιτρινα γράμματα σαν να πάει να ανοίξει δλδ και με ξανα πετάσει στο twrp...” Αφού πέρασες twrp και είσαι σε περιβάλλον twrp τι προσπαθείς να κάνεις; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Darap21: “Επιτέλους το πετυχα... ” Τώρα που ξανακοιταω το βιντεο που ειχες ανεβασει, δεν πρεπει να εδινες την εντολη μεσα απο το φακελο adb κρατωντας το shift+ δεξι κλικ και δεινοντας την εντολη "ανοιγμα παραθύρου powellshell εδώ" γι αυτο δεν μπορουσε να βρει το twrp .img
-
Δεν είμαι και ο πιο ειδικός αλλά δοκίμασε και με το τελευταίο επίσημο twrp για την συσκευή σου Devices Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Darap21: “@amavroudis το βιντεο μ το είδες??Έκανα κατι λαθος??? ” Αν ειδα καλα στο video που ανεβασες εδωσες την εντολη fastboot flash recovery twrp img χωρις τελεια πριν το twrp. Για δοκιμασε fastboot flash recovery twrp.img με τελεια πριν το img
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GioNiko: “Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο. Παρηγγειλα απο aliexpress καποια tempered glass και το tracking number που δοθηκε στην παραγγελια δεν υποστηριζεται απο τα ΕΛΤΑ. Πως θα γνωριζω απο που να παω να παραλαβω την παραγγελια και ποτε θα εχει φτασει?” Ο αριθμός αποστολής, αν είναι με απλό ταχυδρομείο, που έχει το πακέτο σου ισχύει μέχρι να φύγει από την χώρα που το παρήγγειλες(Κίνα;) Αφού φτάσει Ελλάδα δεν μπορείς να το παρακολουθείς, απλά αναμένεις να στο φέρει ο ταχυδρ…
-
Σε pocofone έκανα το update, όλα καλά.
-
Παράθεση από elias kazas: “Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από Gigantas: “Ξερουμε αν σε stable eu εχει ειδοποιησεις μονιμα πανω αριστερα και dark mode ? και το ιδιο και για την ελληνικη stable ” Σε stable τίποτα από τα δυο δεν έχει. Για τις ειδοποιήσεις βάζεις εφαρμογή από play store. Για dark mode μπορεί μελλοντικά. Στην Ελληνική xtrv dev, έχει ειδοποιήσεις πάνω αριστερά. ” Εχεις κάνει καμμία ρύθμιση στην εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις γιατί δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια..αν ναι πες μου σε παρα…
-
Παράθεση από tzivas39: “Παράθεση από tsigpan: “POCOF1Global_9.6.13-ven-firm.zip αυτό ειναι το τελευταιο ven-firm μαζί. Για gcam δεν πολυ ασχολουμαι φιλε μου αλλα νομιζω, με επιφυλαξη η pixel experience την έχει ενσωματωμενη, αλλα δεν ξερω ποια εκδοση. Εγω παντως βαζω αυτη. ” Σιγουρα? Γιατι στο λινκ που με εδωσες εχει και POCOF1Global_V10.3.5.0-ven-firm μαζι. ” Εγω ειχα δοκιμασει και τα δυο 9.6.13 και 10.3.5 μηπως διορθώνονταν το προβλημα με τα usb flash drives. Ειναι για stable και για dev roms …