Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 247.
-
Καλησπέρα φίλε. Έβαλα την τελευταία PixelExperience_beryllium-9.0-20190614-1633-OFFICIAL.zip από εδώ, όχι την CAF edition. Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι αυτο που αναφερει στο post 9523 χωρις το 3ο βημα που νομιζω κανει decrypt; Γι αυτο ισως μετά η συσκευή μου ήταν κρυπτογραφημενη. Δεν ξερω αν μετα το format data είχα κάνει reboot to recovery και μετα τα υπόλοιπα να μην γινόταν κρυπτογραφηση. Τα αρχεια ηταν περασμενα σε sd καρτα και η διαδικασια εγινε με το επισημο twrp. Firmware+vendor απο ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzivas39: “Παράθεση από tsigpan: “Έκανα μια δοκιμή Lineage,Pixel experience για λίγες μέρες άλλα είχα θέμα με αποσυνδέσεις σε usd otg 64 gb που αποδεδειγμενα δούλευε αφου πριν ειχα Ελληνικη stable . Σαν την Ελληνική δεν υπάρχει. Βάζοντας την Ελληνική dev λυθηκε και το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το στικακι. Μένω εδώ λοιπόν. ” Περα απο το θεμα με το στικακι κατα τα αλλα πως σε φανηκε η Pixel Experience?” Πολύ καλή η pixel αν και έχει πολλά άχρηστα της Google ενσωματωμένα τρέχει μια …
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
tsigpan - - Recoveries
ΜήνυμαΕννοείς το 3.3-0_tools_blue ή το Επίσημο; Τώρα διαπίστωσα ότι η συσκευή μου είναι decrypted,απλά πρίν που είχα βάλει lineage και pixel roms για δοκιμή με το επίσημο twrp ήταν κρυπτογραφημένη. Ίσως γιατί μετά το format data δεν έκανα reboot to recovery αλλά έκανα απ' ευθείας εγκατάσταση rom. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tsigpan - - Recoveries
ΜήνυμαΔηλαδή αν κάνω format data redoot to recovery με το επίσημο twrp και μετά εγκατάσταση της Ελληνικής rom θα γίνει αποκρυπτογράφηση της συσκευής; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tsigpan - - Recoveries
Μήνυμαgeoanto555 Για το poco f1 με Ελληνική dev υπάρχει τρόπος να γίνει αποκρυπτογραφηση της συσκευής; Δηλαδη αν κανω format datα κ μετά reboot recovery θα γίνει; Ειμαι με το δικο σου 3.2.3-1 android-9 twrp.
-
Παράθεση από Gigantas: “Ξερουμε αν σε stable eu εχει ειδοποιησεις μονιμα πανω αριστερα και dark mode ? και το ιδιο και για την ελληνικη stable ” Σε stable τίποτα από τα δυο δεν έχει. Για τις ειδοποιήσεις βάζεις εφαρμογή από play store. Για dark mode μπορεί μελλοντικά. Στην Ελληνική xtrv dev, έχει ειδοποιήσεις πάνω αριστερά.
-
RE:
tsigpan - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis*68: “παιδια τωρα δοκιμασα να παω σε twrp και με βαζει στο fastboot Ti egine?” Για να καταλάβω. Θες να περάσεις twrp; Σε fastboot γίνεται μόνοκαι με ξεκλειδωτο bootloader. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tsigpan - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα. Και εγώ πάντως σε windows 10 με powershel πέρασα twrp πριν 2 βδομάδες περίπου με την βοήθεια εδώ των παιδιών του φόρουμ και περάστηκε κανονικά, αλλά έπρεπε να μετονομαστεί το twrp. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gigantas: “Οταν η οθονη ειναι κλειστη και εχουμε face unlock πρεπει να πατησεις το πλαινο κουμπι και μετα να σε δει η καμερα για να ξεκλειδωσει η οθονη ?δε γινετε οπως ειναι η οθονη σβηστη να σε δει και ανοιξει χωρις να πρεπει να πατησει το πλαινο κουμπι ? ” Νομίζω πως πρέπει από τις ρυθμίσεις του face unlock να απενεργοποιήσεις την επιλογή "παραμείνετε στην οθόνη κλειδώματος μετά το ξεκλείδωμα". Edit: Άκυρο φίλε το post μου. Άλλο κατάλαβα. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που ζητάς.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από papaflessas: “Μα ρε παιδεία το kenzo δεν έχει σταματήσει να παίρνει επίσημα από την XiaoΔοκίμασε την AEX 6.4 pie ή oreo. Στον γερό λύκο Mi3 τα πάει μια χαρά. ” Εδώ το link Download Center | AospExtended Όπως επίσης και Havoc-os. Υπόψιν αν δεν έχουν play store πρέπει να κάνεις εγκατάσταση τα open gapps για την ανάλογη έκδοση android. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα. Απο την τελευταία Ελληνική dev για να βάλω aosp ή havoc-os λένε…