Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 247.

• Καλήμερα. Έβαλα την τελευταια Ελληνικη stable. α)To face unlock δεν λειτουργει ενω υπαρχει στις ρυθμίσεις, το σεταρω, αναγνωριζει το προσωπο, δεν ξεκληδωνει , ενω με global stable που ημουν πριν λειτουργουσε. . Ειχα διαβασει πως πρεπει να αλλαξω τοποθεσια αλλα δεν υπαρχει η επιλογη για αλλαγη region στις ρυθμίσεις. β)Επισης κατι περιεργο με το δακτυλικο αποτυπωμα. Εχω το κινητο σε οριζοντια θεση κλειστη οθονη, παταω το κουμπι power βαζοντας το δακτυλο στο fingeprint ανοιγει η οθονη κανονικα. Οτα…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Edit 1: ξαναεκανα την διαδικασια και τωρα εχω το twrp 3.2.3.7 by geoanto555 οπως και πριν. Θα κανω factory reset, και εγκατάσταση της xtrv ή δεν θα bootαρει μετα; Τωρα βρηκα στο post 2575 πως σε official rom αφού φλάσαρες twrp πρέπει ή να περάσεις custom rom xtrv ή Magisk για να μπορείς να έχεις official και twrp. Δηλαδη αν καταλαβα καλα αν δεν περασω την Ελληνικη ή αλλη custom rom και μεινω με την επισημη global δεν μενει το twrp αλλα επανερχεται το εργοστασιακο μετα απο το reboot; Edit 2: Τελι…

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Μα εγινε εγκατασταση του twrp εκανα reboot to recovery bootαρε ξανα στο twrp μετα εκανα reboot to system και οταν ξαναεκανα επανεκκινηση σε recovery μου εμφανιζει το εργοστασιακο.Αρα θελει ξανα την διαδικασια;

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Θα μας τρελανει το poco. Παω να κανω reboot to twrp και με παει στο εργοστασιακο. Αφου φλασαρηστηκε κανονικα τι εγινε;

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ απλα ελεγα λογω οτι η μια ειναι 10,2,3 και η Ελληνικη 10.3.4.0 μηπως υπαρχει προβλημα. Για να μην κανω καμια βλακεία η τελευταια για το poco f1 ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V10.3.4.0.PEJMIXM_v10-9.zip; Τα απλα wipes αρκουν; format data, cache

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Τωρα υποθετω απο 10,2,3 global stable πως μπορω να βαλω την Ελληνικη xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V10.3.4.0.PEJMIXM_v10-9.zip;

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Ναι λογικα δεν κάνει decrypt και θέλει format data. Επέλεξε το και στον κωδικό που θα σου ζητήσει πληκτρολόγησε την λέξη yes. Όταν τελειώσει κάνε reboot to recovery για να ξαναπείς. Υπόψιν θα σβήσει και ο αποθηκευτικός χώρος και ότι έχει μέσα. ” Ολα οκ σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Και μια τελευταια ερωτηση. Για να φλασαρω magisk το κατεβαζω και το φλασαρω απο twrp;

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

μπηκε, μου ζητησε κωδικο το twrp πατησα cancel & swipe και τωρα υποθετω πρεπει να κανω wipe format data; Edit: Περαστηκε το twrp 3.2.3-7 by geoanto555 να περασω απο twrp απευθειας το twrp_beryllium_3.2.3-7_notch_miui-hellas_ss_35size;

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Εδειξε οτι το φλασαρε, τωρα με ποια εντολη μπαινω twrp; PS C:\adb> fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (36588 KB)... OKAY [ 0.890s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.182s] finished. total time: 1.080s PS C:\adb>

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Το ιδιο αποτελεσμα PS C:\adb> fastboot flash recovery twrp.img error: cannot load 'twrp.img' PS C:\adb>

tsigpan - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα. Προσπαθω σε poco f1 να περασω twrp. οταν κανω το πρωτο βημα "Ανοίγουμε το παράθυρο εντολών cmd μέσα από τον φάκελο με δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο του φακέλου με πατημένο το shift και άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ" αντι για cmd μου εχει μονο την επιλογη windows power shell. Μου αναγνωριζει το κινητο σε fastboot mode αλλα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα postimg.cc/mcxzfk0r

• Οταν ανοιγω παράθυρο εντολών cmd για περασμα twrp, μου βγαζει αντι cmd, windows power shell, προχωραω κανονικά;

• Respect φίλε amavroudis, αν και σε τρέχω από το ένα θέμα στο άλλο, άμεση η απάντησή σου. Θα το προσπαθησω και ενημερωνω.

• Καλησπέρα σας. Μόλις ξεκλείδωσα το poco f1 και θα ήθελα την βοηθεια σας για να προχωρήσω σε πέρασμα twrp και root κατά προτίμηση με magisk. Αυτη την στιγμή έχει πάνω την τελευταία global stable. Λέω να μείνω λίγο με αυτή και αργότερα θα περάσω την Ελληνική. Ερωτήσεις: α)Αν περάσω twrp και το ρουταρω Θα παίρνει επίσημες αναβαθμίσεις; β) Θα χρειάζεται μετά από κάθε ενημέρωση ξανά πέρασμα twrp-root; γ)Ο οδηγός για twrp είναι αυτός και κατεβάζω το 3.2.3-1 android-9; δ) Επειδή για root με βολεύει καλ…

• Ευχαριστώ φίλε amavroudis. Επειδή εχω και κάποιες άλλες απορίες θα τις μεταφέρω στο θέμα της συσκευής μου.

• Ολα οκ με το ξεκλείδωμα. Μήπως θα μπορούσες φίλε amavroudis να μου υποδείξεις κάποιο σύνδεσμο στο φόρουμ αρχικά για πέρασμα twrp και root κατά προτίμηση με magisk;

• Καλησπέρα σας. Έχουν περάσει οι 72 ώρες από την αίτηση ξεκλειδωματος και έχω στο poco f1 την MIUI Global 10.2/ 10.2.3 σταθερή. Μ αυτή μπορώ να ξεκλειδώσω;

• Καλημερα σας ξανα. Κατοχος απο σημερα ενος poco f1. Εχει πανω την MIUI Global 10 σταθερή 10,0,4,0. Ξεκληδωνω καταρχας μ αυτη την rom ή χρειαζεται developer rom; Εκανα ελεγχο ARB και δεν εχει ενεργοποιηθει οπως και ελεγχο bootloader και ειναι κλειδωμενος,. Θελω να ξεκληδωσω bootloader και αν καταλαβα καλα κατεβαζω το Mi Flash Unlock Tool και προχωραω στην διαδικασια και λογικα θα παρω το αποτελεσμα της περιπτωσης 4 του οδηγού : Couldn't unlock After 360 hours of trying to unlock the device. Οποτε…

• Ευχαριστω φιλε μου. Απλα απο οτι καταλαβαινω διαβαζοντας το παρον θεμα καποια στιγμη με καποια ενημερωση συστηματος μπορει να ενεργοποιηθει;

• Καλημερα. Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος poco f1. Ελεγξα bootloader και ειναι κλειδωμενος. Κανοντας τον ελεγχο ARB παιρνω το παρακατω αποτελεσμα:postimg.cc/crjDSf1c. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και φοραει αυτη την ρομ:MIUI Global 9.6 σταθερη 9,6,25,0(OEJMIFD). Το αποτελεσμα που μου δεινει το ARB δειχνει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει το ARB στη συσκευη μου ή οτι εχω παλιά έκδοση adb;