Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 247.
-
Καλησπερα. Από αύριο θα ειμαι κάτοχος ενός poco f1. Ειχα και παλιά xiaomi το redmi note 3 pro το οποιο εδώ και ενα χρονο χαιρεται η γυναικα μου.Εχω λογαριασμό mi με ενεργη άδεια ξεκληδωματος (αφού το τσεκαρα χθες) προφανώς απο το redmi note pro που ειχα παλιά.Εχω αφαιρεσει την παλια συσκευη(redmi note) απο τον mi λογαριασμο μου οπως και τον αριθμο τηλεφωνου. Η ερώτησή μου είναι, με την συγκεκριμένη παλιά άδεια θα μπορέσω να ξεκληδωσω bootloader για το καινούργιο τηλέφωνο ή θα χρειαστω καινούργια…
-
Με εσωσες απο μπρικαρισμα Αδερφε. Να εισαι καλα. Η διαδικασια που ακολουθησα ηταν wipe τα απλα+ wipe data, εγκατασταση της ρομ+su και boot to system. Αυτη την στιγμη εχω περασμενη την XTRV_8.12.13. Ειναι η τελευταια για το kenzo; ολα δουλευουν μια χαρα δεν καιγομαι ντε και καλα να κανω factory reset. Αρα μενω ως εχω; Σ ευχαριστω και παλι, χρονια σου πολλα με υγεια.
-
Παράθεση από spideman3: “Χρόνια πολλά με υγεία - ευτυχία. Η ανάπτυξη - υποστήριξη rom έχει σταματήσει από την xiaomi προς την συσκευή. Θα δώσει μία stable μετά τις γιορτές και τέλος. Το ευχάριστο είναι ότι το ελληνικό φόρουμ έκανε porting την rom από το αδελφάκι το SE και συνεχίζεται έτσι η υποστήριξη. Και πάμε στο κυρίως μενού πως θα την περάσεις. 1. Κατέβασε την rom Index of /current/8.12.20 είναι η πρώτη. 2. Κάνε factory reset. Θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές - τηλέφωνα. Για αυτό πάρε back up…
-
Χρονια πολλα με υγεία σε όλους. Ειχα ζητησει την βοήθεια σας,ξαναβαζω το post μου. Καλημερα. Το kenzo μου εδω και ενα χρονο το εχω μετα λυπης δώσει στην σύζυγο. Δεν παρακολουθω πολυ τακτικα το topic για το κινητο μας. Τωρα εχει πανω του την xiaomi miui hellas 6.0 kenzo v8.10.18. Πως θα βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_XTRV_8.12.13 που αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια. Μπαινει χωρις fr απο twrp; Επισης αυτη που εχει πανω τωρα ειναι developer γιατι βλεπω γραφει beta( miui 10 by xiaomi …
-
Καλημερα. Το kenzo μου εδω και ενα χρονο το εχω μετα λυπης δώσει στην σύζυγο. Δεν παρακολουθω πολυ τακτικα το topic για το κινητο μας. Τωρα εχει πανω του την xiaomi miui hellas 6.0 kenzo v8.10.18. Πως θα βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_XTRV_8.12.13 που αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια. Μπαινει χωρις fr απο twrp; Επισης αυτη που εχει πανω τωρα ειναι developer γιατι βλεπω γραφει beta( miui 10 by xiaomi miui.gr 8.10.18 beta).
-
Καλημερα. Εκανα την μεταβαση απο xiaomi-miui-hellas-6.0-kenzo-XTRV-stable v 9.5.3.0 σε xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_XTRV_8.10.18 . Ολα φαινεται να πηγαν καλα. Τωρα κανω επαναφορα τοπικου αντιγραφου που ειχα κρατησει. Για να το ρουταρω χρησιμοποιώ το ιδιο αρχειο su ή κατι αλλο; Επισης η miui 10 για το kenzo παραμενει nugat ή κανω λάθος;
-
Καλησπερα. Με βαση την ανακοινωση της xiaomi ,εμεις που εχουμε στο kenzo μας την Ελληνικη ρομ(9.5.3.0 MHOMIFA) θα εχουμε προβλημα; Εγω ειχα κανει την αγορα τοτε απο vickmall ειχα ξεκληδωσει με επισημη άδεια η οποία ειναι ακομη σε ισχύ, και απο την πρωτη στιγμη ειχα βαλει την Ελληνικη rom. Αν καταλαβα καλά για να μην αντιμετωπισω μελλοντικά πρόβλημα θα πρεπει να βαλω κινεζικη rom γιατί το κινητό μου δεν ηταν global version; Αν αυτό ισχύει ποιά ακριβως rom θα πρέπει να βαλω; Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα. Απο xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V9.2.1.0, για να περασω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V9.5.1.0 γινεται χωρις factory reset; Διαβαζοντας αρκετα πισω στο φορουμ και επειδη ειχα χασει την επαφη με τις εξελίξεις για την συσκευη μας αν καταλαβα καλα η ρομ που εχω τωρα ειναι βασισμενη σε china Source και η τελευταια ελληνικη (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V9.5.1.0) ειναι Global Source οποτε χρειαζεται να κανω αυτα που αναφερει εδω παροτι στην Λίστα με …