Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Καλησπέρα σε όλους.Σαν αρχάριος χρήστης και με ελάχιστη εμπειρία στα forum,θα ήθελα να κάνω μια ακόμη ενοχλητική ερώτηση,η οποία είναι η εξής:Πως θα μπορούσα να αναγνωρίσω αν το λειτουργικό μου είναι πλαστό η όχι σε μια Σιαόμι συσκευή?Υπάρχει μήπως κάποιος επίσημος τρόπος?Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και τις ενδεχόμενες απαντήσεις σας.
-
Ανάλυση οθόνης
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις.Ίσως δεν είναι λογικό,αλλά με θεωρώ power user,οπότε ακόμη και 100 mah παραπάνω μπαταρίας είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό για εμένα.Όσο αναφορά την φωτεινότητα,προσπαθώ να την έχω πάντοτε στο χαμηλότερο.
-
Ανάλυση οθόνης
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την πληροφορία,αλλά χωρίς να γίνω κουραστικός θα μπορούσα να ρωτήσω γιατί είναι τόσο μικρό το αποτέλεσμα?Η οθόνη απο όσο γνωρίζω παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας κάθε κινητού.
-
Ανάλυση οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι,αν χαμηλώσει(εάν φυσικά γίνεται αυτό)η ανάλυση,τότε δε θα εξοικονομηθεί ενέργεια στην μπαταρία?Αν όχι,τότε γιατί?Σαν αρχάριος χρήστης έχω αρκετές απορίες όμως τις προάλλες είχα πειραματιστεί με το huawei p10 lite και μπορούσε κανονικά από FHD η ανάλυση να πάει πίσω στα 1280 x 720...Υπάρχει κάποιος λόγος που λείπει αυτό το χαρακτηριστικό από το miui?
-
Ανάλυση οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους,ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να χαμηλώσω την ανάλυση στο Redmi Note 5(Snapdragon 636,5,99 inches,2160x1080)ώστε να αυξήσω την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Η επιθυμητή ανάλυση είναι 1280x720.Είχα κάνει ερώτηση και στο mi store,και μου είπαν πως δε γίνεται να χαμηλώσει η ανάλυση γιατί δεν υπάρχει σαν χαρακτηριστικό στο miui,παρόλα αυτά διάφορα βίδεο στη γιουτχιούμπα δείχνουν πως να αλλάξεις την ανάλυση χωρίς root,και αναρωτιόμουν αν τελικά γίνεται η όχι.Προσωπικά θα επιθυμούσα χωρίς…
-
Θα ήθελα να συμμετέχω στον διαγωνισμό.