Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 257.
-
RE:
gto - - Mi-5S (Capricorn)
ΜήνυμαΠαράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “Γεια σας παίδες, επειδή είμαι με gloabal stable και έχω βαρεθεί την miui 8 υπάρχει περίπτωση να πάω σε miui 9/ nougat αλλά να παραμείνω με κλειδωμένο bootloader? Arigato για τις απαντήσεις σας :P” Αν βάλεις official ξανακλειδωνει ... Το έκανα εγώ και βαριέμαι να ξεκλειδωνω πάλι Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν είχε συνδεθεί απλά στον λογαριασμό του, για αυτό δε μπορούσε να κατεβάσει!! :/” Δεν ισχύει αυτό. Η δημοσίευση δεν υπάρχει πλέον. Ήμουν logged in. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Redmi 3S MIUI 9
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Παράθεση από gto: “Έχει βγει 9αρα stable για το land ; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ούτε 8.5 νομίζω . ” miui_HM3SGlobal_V8.5.4.0.MALMIED_b2ff7423f6_6.0.zip
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ρυθμίσεις - Google - Αναζήτηση - Φωνή - Ανίχνευση "ΟΚ Google". Απενεργοποιήστε το (εφόσον είναι ενεργό). Κάνει αρκετή ζημία. ;)” Είναι εντυπωσιακό όμως αν το χρησιμοποιείς Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σιγουρα? Άλλα γράφει ο τίτλος του λινκ...” Τι εννοείς ; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ΦΙλε μου @gto δεν χρειάζεται. Πραγματικά δεν χρειάζεται. Δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε εδω, πολύ νωρίτερα απο τον καθέναν εκει έξω. Και δεν εκβιάζουμε τίποτα και κανέναν. Οπότε απλά αγνοήστε τους!! Είναι το καλυτερο που μπορείτε να κάνετε..” Μαζί σου, αλλά προσωπικά ένα κραξιματακι το έριξα. Και αρκετοί άλλοι από ότι βλέπω Sent from my MI 5s using Tapatalk