Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 257.

• Αυτή δεν έχεις ; ή την global ;

• Την Ελληνική stable έχω.

• Πόσο σας κρατάει η μπαταρία ; Παίζει θεματάκι μάλλον σε εμένα =============== Ιαν 4th 2017, 10:54pm =============== Είναι φυσιολογικό αυτό ; 465sAaM1-AjKmM7eLIxI6eE-vMX6cmi0gn1q1fYTck6Bvv60GGX-62ZoXTVWsgti2YZy2_fvQ32gFPLdaNAGrwphBFGw-02K_xNkHGlUeXkDm_4y_WXOsy8v2hXly2OKu_3Yv8YUYiKC9nb1EZJkOMtC4g_VQ1K7vGQZeix7idFs3oDeRfqfpXZyTUe7sumvV9Jd2ICd5TNz5fWsMnqgniLe3GlhBb0dZd1uSAFWag3KWEVAb0Jo-jv7O9s6ORoWj8l_1ctFpoUDnIFCW4cF8f7oOXRjGaBrVMKCP_Mu7tl02po6otqRWKTWwcA3QYZgR68qb6E0reXdKMNq4pIgBOk2ZDBRKR8o-hzheot…

• Εγώ θα στο ξαναγράψω για τελευταία φορά, δεν τρώνε κουτόχορτο οι τελωνειακοί και το κινητό έχουν δικαίωμα να το ανοίξουν. Αν ανοίξει και μπει σε λειτουργία, τέρμα όλα σου τα επιχειρήματα για ανταλλακτικά. Αν το δούνε σφραγισμένομ το ίδιο. Στην τελική, αν καταλάβουν ότι πας να το παίξεις έξυπνος, σου πατάνε και κανένα κατοστάρικο από πάνω και θα σου πούνε να ακουλουθήσεις την νομιμή οδό. Τι θα κάνεις ; Θα τους κάνεις αναφορά ; Θα βάλεις δικηγόρο ; Κοστίζουν όλα. Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι έχου…

• Την περιμένω αυτή, θα σας πω εντυπώσεις asap Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από hristidis: “Στην ΥΕΔ από τις 20/12/16 κι ακόμα τίποτα. Το δέμα είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη τόσες μέρες όσες έκανε να ρθει από Κίνα. Από κινητό έγινε ακίνητο. Πληροφορίες το θέλουν να βρίσκεται σε ένα βουνό με πάνω από 500 δέματα για τα οποία δουλεύει μία (!!!!) υπάλληλος σε περίοδο εορτών. Άγνωστο ακόμη αν τελικά θα χρειαστεί να πληρώσω και πόσο για να το παραλάβω. Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους σας! Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. ” 30% περίπου…

• Xiaomi και Pokemon Go

gto - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mikekastam: “Γεια σας και από μένα! Πρόσφατα πήρα το Redmi Note 4 και δεν μπορώ να καταφέρω να ακούω ραδιόφωνο από την προεγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού και να παίζω πόκεμον ταυτόχρονα. Το pokemon go σταματάει τη μουσική από το ράδιο. Έχετε καμία λύση; Στο προηγούμενο μου κινητό (ένα samsung που είχα) μου δούλευε αυτή η λύση. Αλλά τωρα δεν πιάνει με το xiaomi.. ” Λογικό δεν είναι ; Αφού έχει τον δικό της ήχο η κάθε εφαρμογή. Μαγκιά του προηγούμενου αν το έκανε.

• Ζήτα ξανά και γράψε κάτι σοβαρό σαν unlock reason. Όχι copy/paste από αλλού

• Το φόρτωσα σαν γαιδούρι αλλά ένα antutu θα το τρέξω ... Δεν το σκέφτηκα

• Είχα και εγώ ένα θεματάκια με το mi pc suite το οποιό δεν έβλεπε το κινητό με τίποτα. Οι drivers μια χαρά, αλλά το πρόβλημα εκεί. Αλλαγή από pc suite EN σε china και το αντίθετο αλλά τίποτα. Μέχρι και πιτζάμες έβαλα γιατί ο @demakhs λέει οτι φέρνουν έμπνευση Παρατήρησα όμως ότι όταν έμπαινε σε usb ρωτούσε για το MTP ... δεν το έβαζε αυτόματα και προφανώς κάτι ήθελε. Ψαχνοντάς λοιπόν ... η λύση. Στο Developer Options έχει την ρύθμιση Select Usb Configuration. Το γυρνάμε σε MTP και όλα καλά. Ελπίζ…

• RE:

gto - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Τώρα περιμένουμε εντυπώσεις και για την αυτονομία της συσκευής σου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω μία ανυπομονησία. Γενικά το φορτώνω πολύ το κινητό και αναρωτιέμαι πόσο αντέχει. Το σίγουρο είναι πως από βδομάδα θα φανεί όταν το αφήσω από τα χέρια μου Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 6f5689b8d203c3c0ad644aa764eed96f.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• τελικά η πιτζάμα έδωσε έμπνευση. Δεν ξέρω αν φαίνεται και το δεύτερο ποστ που έγραψα στον "οδηγό" αλλά είχα θέμα και με την ρομ. Δεν θέλει την global στο recovery. Τώρα flash-αρω china για ξεκλείδωμα.

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από gto: “Πάω να αλλάξω ” πρόλαβες κι άλλαξες? ( με πιτζάμες πιάνει καλύτερα? ) δοκίμασες αλλαγμένος? πέτυχε? ” Βλέπω να βάζω πιτζάμες, δεν θέλει να συνεργαστεί.

• Για την ιστορία, παρέλαβα σήμερα χωρίς τελωνείο

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gto: “Επιτέλους παρέλαβα. Ανεπίσημη έχω ; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ναι αυτη με τα δυο μηδενικα στο τελος ειναι ανεπισημη απο τα κινεζομαγαζα η αλλιως multilanguage. ” Πάω να αλλάξω :p

• RE:

gto - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από gto: “ Επιτέλους ” τι επιτέλους.... επιτέλους σου φυτέψανε την ανεπίσημη/προβληματική... ?(” Επιτέλους παρέλαβα. Ανεπίσημη έχω ; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 262e95c20fe5fad9ecd655a892341dd8.jpg Επιτέλους Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 365 στο αλί το πήρα εγώ πριν 1 μήνα και τώρα το βρίσκεις στα 350. Αν σκεφτείς το ρίσκο του τελωνείου ίσως και να αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Δεν ξέρω, εγώ δεν είχα αυτή την επιλογή οπότε δεν την διάλεξα.

• Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από gto: “Παράθεση από Exploticon: “πειρα κι εγω απο το vickmall στα 390 ευρω ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με 40-50 ευρω μπορουσα να παρω galaxy s7 αν ειχε η dual sim εκδοση τοσο σιγουρα θα το επαιρνα!! ” Πολλά δεν είναι τα 390 ; Ποια έκδοση πήρες ; ” πειρα το γκρι το 128αρι και εβαλα express shiping που ελεγε no custom 100% taxs για ασφαλεια ” Αφού το πήρες τώρα καλοτάξιδο να είναι (το πήρες ακριβούτσικα πάντως). Εγώ αναμένω το ίδιο και είναι κολλημένο Αθή…