Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 257.

• RE:

gto - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλημερα σε ολους. Για να ειμαστε και λιγο on topic ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω αν σε μαυρο το εχει παρεις κανεις η εστω αν το εχει παραγγειλει σε μαυρο χρωμα το mi5s και το περιμενει να του ερθει μιας και με ενδιαφερει ωστε να μαθουμε μια γνωμη πως ειναι κλπ γιατι πολυ ασπρο ειχε πεσει βρε παιδια...!!! :S” Εγώ περιμένω. Ποιο πάνω έχω βάλει φωτογραφία αν θέλεις. Αν όχι σε 15-20 μέρες

• Παράθεση από derveni: “Είναι γενικότερη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ενωσης που αφορά την εισαγωγή και διαθεση προιόντων ουσιαστικά καταθετη φάκελο στις Βρυξέλλες, πρέπει για να πάρει την πιστοποίηση της Ε.Ε. να εναρμονίζεται με το Κοινοτικο Δίκαιο (η κατάθεση φακέλου είναι μερικά εκατομμύρια για να πάρεις την πιστοποίηση).Ουτε στης Η.Π.Α. αλλά ούτε στην Ε.Ε. προς το παρών επίσημα μπορεί να έρθει η xiaomi Στην διεύθυνση που έδωσες ναι μεν παραπέμεπει σε xiaomi αλλά μετα κάτι σε σκρουτσομαγαζα είναι, …

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από baiosss: “Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr Λέτε? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτοί στο Techblog.gr Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνουν διασπορά ψευδων να το πω ας το πω και έτσι, για τον απλό λόγω ότι καμία εταιρεία για να πουλήσει εντός της Ε.Ε. ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Και για να δέσει το γλυκό του κατά φαντασία έγκυρου blog λέει της χωρίς να γνωρίζει την νομοθεσία, και στο τέλος αφήνει και το υπονοού…

• Αν καταφέρει να κάνει πωλήσεις και να επιβιώσει μόνο καλό μπορεί να είναι

• Το ξέρατε ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις γκρι ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24721/

• Στο ali έχει την official θηκούλα με 15 ευρώ προσφορά. Καμιά 18-20 παίζει όπου αλλού την είχα βρει. Έβαλα μια παραγγελία σε μαύρο =============== Νοε 30th 2016, 11:06pm =============== Παράθεση από baiosss: “Σε θέματα αυτονομίας πάντως δε μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Σε idle δείχνει να πέφτει γρήγορα. Ειδικά από το 100% στο 89% έχει πέσει για πλάκα στο 9ωρο χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Ίσως να είναι και θέμα rom βέβαια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν το βρίσκω…

• Κάνει νάζια, αλλά όταν παίξει παίζει γρήγορα

• Παράθεση από vulcan_gr: “To Mi5s σε προσφορά στα 289 ευρώ 3/64 12mp κάμερα. Xiaomi Mi5s 4G Smartphone-352.69 Online Shopping| GearBest.com 50 κομμάτια έμειναν (πάνω που αγόρασα μόλις χτες το Mi5 3/64 16mp στην ίδια τιμή!........ Κλαίω!) ” Κλασσικά ...

• Παράθεση από kggian: “Έχεις δίκιο. Από χτες που το "ταλαιπωρώ" απίστευτα, δείχνει και σταθερή και με ελληνικά παντού και με πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Μόνο ο "Καιρός" δε λέει να παίξει! Μάλλον αυτό θα κάνω, θα την κρατήσω να την δω καλύτερα. ” Ο καιρός κλασσικά δεν έχει location permission. Πας στις ρυθμίσεις και το διορθώνεις

• Κρίμα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το ευχάριστο νέο είναι ότι άρχισε να κυκλοφορεί το γκρι-μαύρο 4/128. Άντε να δούμε ... άσπρη μέρα και εμείς

• 小米5s立即购买-小米商城 Από εδώ να αγοράσω ; Ξέρουμε αν στέλνει Ελλάδα ; (φαντάζομαι το site της Xiaomi δεν ανήκει σε αυτά που απαγορεύονται να βάζουμε)

• Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από gto: “Ερώτηση, σε τι νόμισμα τα παραγγέλνετε ; Δολάριο η ευρώ ; Έχω προσέξει ότι βάζουν ένα μικρό φέσι οι κινέζοι στην μετατροπή αλλά δεν ξέρω οι ελληνικές τράπεζες τι παίζουν. ” Με PayPal εγω όσο έγραφε σε ευρώ πληρωσα Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα ευρώ, την μετατροπή την έκανε ο Κινέζος. Και εγώ έτσι κάνω συνήθως αλλά βλέπω ότι έχει μια μικρή διαφορά η ισοτιμία που εφαρμόζουν. Όταν με το καλό βγει το δικό μου θα παραγγείλω σ…

• Ερώτηση, σε τι νόμισμα τα παραγγέλνετε ; Δολάριο η ευρώ ; Έχω προσέξει ότι βάζουν ένα μικρό φέσι οι κινέζοι στην μετατροπή αλλά δεν ξέρω οι ελληνικές τράπεζες τι παίζουν.

• Τι να πω και εγώ που θέλω το grey/black και δεν έχουν ακόμα "εκτίμηση" για το πότε θα το έχουν να το παραγγείλω ; Με το ...πληκτρολόγιο στο χέρι είμαι συνέχεια να δω πότε θα το βγάλει κάποιος. Αν και βλέπω κάποιες ακτίνες φωτός σιγά σιγά ...

• Δεν έχει τελωνείο ...

• Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

gto - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Φοβήθηκε :p

• Αυτό είναι το ίδιο πρόβλημα που περιέγραψε ένα άλλο παλικάρι που σταματάει να παίζει σε 3G-4G και μας ζητούσε να κάνουμε report το πρόβλημα ;

• Το βρήκα κάπου και είπα να το παραθέσω ... Ζημιά το άτιμο !

• Προφανώς έχουν φάει κράξιμο στο θέμα του unlocking. Υπενθυμίζω ότι πολλές επώνυμες εταιρείες αυτό το έχουν αυτοματοποιημένο από τις σελίδες τους. Καιρός ήταν να κάνει κάτι και η Xiaomi. Στην τελική ας αρχίσουν να βάζουν καμία σωστή global rom με πολλές γλώσσες. Είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι που κάνουν flash το κάνουν εξαιτίας της γλώσσας.

• Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

gto - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@alsthomGR αν φτάσεις σε λιγότερα από 200 το ξανασυζητάμε, απλά να σου πω ότι το android έχει πολύ καλό memory management και η miui μου έχει δώσει την εντύπωση της πολύ strict rom στον τρόπο που χειρίζεται τις εφαρμογές. Σε οριακές καταστάσεις θα επιληφθούν του προβλήματος όπως πρέπει. Συνεπώς δεν παίζει πρόβλημα. Απλά θα σου επαναλάβω γιατί δεν το έδωσες σημασία μάλλον, πως άλλα κινητά αυτά που έχεις εσύ free ούτε στον ύπνο τους δεν το βλέπουν