Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΒλέπω ότι είναι η 10.3.1.0. Δε θα έχω θέμα;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλημέρα τα παιδιά. Στο αρχικό post δε βρίσκω κάποιο link για stable ελληνική ROM για το MI MAX 3 μου. Έχω εγκατεστημένη την Global 10.3.2.0 (παρεμπιπτόντως βγήκε χθες η 10.3.3.0, αλλά δε την πέρασα ακόμη), με ξεκλείδωτο bootloader, TWRP 3.3.0-0 και Magisk 19.3.
-
Ήμουν στην αρχή σε Stable rom, αλλά δε με άφηνε να προσθέσω το mi account για να συνεχίσει το ξεκλείδωμα του bootloader. Οπότε, άλλαξα σε Developer και πλέον είμαι στην αναμονή της μίας εβδομάδας. Όταν παρέλθει ο χρόνος και ξεκλειδωθεί ο bootloader θα μπορέσω να αλλάξω πάλι σε stable κρατώντας ξεκλείδωτο και το bootloader, σωστά;
-
649$ το μικρό;! Wow Google! Το μπλε τα σπάει πάντως!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
synzeus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ δικιά μου συλλογή αποτελείται από δύο Mi4c, ένα Redmi 3s PRO και ένα Mi Power Bank Pro 10000mAh. Έχω ψηθεί άγρια για την Yi 2 4k και φυσικά το AmazFit Smartwatch!
-
Ήθελα να αποχωριστώ το ZTE Nubia Z7 Mini μου, αλλά με τέτοιες τιμές δε βλέπω προκοπή..