Παράθεση από spideman3: “Βλέπω ότι το τελωνείο εδώ και μέρες είναι σε πλήρη δραστηριότητα για τα δέματα εκ Κίνας. Και μάλλον θα προτιμήσω αποθήκη από ευρώπη να κάνω αγορά κινητού για την μικρή κόρη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατι αυτο σημαινει οτι ειναι τελωνειο???
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23872/ Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται να παρέλαβα το ένα κινητό σήμερα κι τα άλλα δύο να μην έχουν φθάσει ακόμη ελλάδα??
Εκεί φαίνεται αυτό μόνο RF423588722SG In Transit Singapore(Singapore Post) Unknown Latest Event -- 2016-11-01 07:22 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Destination CountryOrigin Country - Cache Time: 2016-11-10 21:062016-11-01 07:22Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΑΓΟΡΑΣΑ 3 ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ VICKMALL ΑΞΙΑΣ 512 ΕΥΡΩ. ΣΤΟ PAYPAL ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 26 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ? ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VICKMALL ΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.
Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα. Παω να αγορασω απο το vickmall, επιλεγω procceed to paypal βαζω κανονικα τα στοιχεια της καρτας μου κι παταω προσθηκη, δειχνει το σημα της φορτωσης αλλα μετα επανερχεται στην οθονη με τα στοιχεια μου. Δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα. Μπορει να με βοηθησει καποιος??