Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 125.

• Fotos επαφών

softwareas - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από softwareas: “Πας στις επαφές, επιλέγεις την επαφή που θέλεις->επεξεργασία, και πατάς στην φωτογραφία->επιλέξτε νέα φωτογραφία από γκαλερί. ” Έτσι επιλέγω τις φωτό των επαφών Παράθεση από softwareas: “Δοκίμασε το αν βλέπεις τις φωτό σωστά, υποθέτω ότι δημιουργείς τις επαφές σου στο gmail λογαριασμό. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο micloud. ” Τις συγχρονίζω και τις βλέπω μιά χαρά και στο gmail και στο micloud. Παράθεση από softwareas: “Πιθανά θα μπορούσες να κά…

• Fotos επαφών

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από spoulk: “Έχω 6 φωτογραφίες σε 6 επαφές καταχωρημένες σε διάφορα χρονικά διαστήματα - όχι όλες μαζί στην αρχή αλλά όλες μαζί στη συνέχεια με τις δοκιμές-... το κάνει και στις 6... από πάντα. τώρα είμαι με την τελευταία dev. ” Παίζει ρόλο που είναι σωσμένες οι φωτογραφίες ” Τις πέρασα στην εσωτερική μνήμη... δοκιμάζω και βλέπουμε! ” Μισό λεπτό γιατί σε έχασα... Πας στις επαφές, επιλέγεις την επαφή που θέλεις->επεξεργασία, και πατάς στην φωτογ…

• Fotos επαφών

Μήνυμα

Σου το κάνει σε συγκεκριμένες επαφές ή υπάρχει περίπτωση για την ίδια επαφή όταν σε καλεί την μια φορά να βγάλει φώτο και την άλλη να μην βγάλει? Εμένα πάντως με το ίδιο τηλέφωνο δεν έχω παρατηρήσει καμία φορά να μην βγάλει φωτογραφία σε εισερχόμενα κλήση. Τώρα είμαι με την τελευταία dev.

• redmi 2 pro

Μήνυμα

Παράθεση από dikout: “η μονη επιλογη που μου δινει ειναι οτι μου ανοιγει το μενου επιλογων με τα πληκτρα volume + kai power , ο υπολογιστης το βλεπει σαν συσκευη android χωρις προγραμμα οδηγησης και δεν μπορω να εισελθω στον αποθηκευτικο του χωρο ” Έχεις βάλει driver για το κινητό στο PC σου? Αν όχι ο πιο έυκολος τρόπος είναι να κατεβάσεις το MiPCSuite. Έτσι θα μπορείς συνδέοντας το κινητό στο PC να το "δεις". Στην συνέχεια, αφού δεν ανοίγει το κινητό, δεν πρόκειται να δεις την μνήμη του σαν δίσ…

• Παράθεση από LordStark: “Σήμερα παρέλαβα και γω το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου . Οφείλω να ομολογήσω πως αν και το περίμενα κατά τα Φώτα με βάση τις εμπειρίες άλλων πελατών του εν λόγω καταστήματος, εξεπλάγην ευχάριστα. Μιας και ήταν η πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα είχα κάποια άγχη αναφορικά με τις μέρες που θα κάνει να ρθεί, την ποιότητα του προιόντος, ο φόβος των τελωνών χεχεχεχε. Τελικά όλα πήγαν εξαιρετικά καλά. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood - Την Διεύθυνσή της (URL): Bangood - T…

• Proximity sensor

softwareas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από softwareas: “Νομίζω το θέμα ήταν ότι δεν είχε κόψιμο για τον sensor. ” Πάρε ένα τρυπάνι και μια μικρή αρίδα και κάνε τα δικά σου Έτσι και αλλιώς για πέταμα πάει λες ” Πλάκα πλάκα, το έκανα. Πήρα το δραπανο μου, έβαλα διαμαντοτρυπανο και προσπάθησα να του ανοίξω τρύπα στον σημείο που είναι ο sensor. Μιλάμε δεν χαράχθηκε καν, ούτε γρατσουνια. Ε, λέω αυτό πάει για video. Τι να πιεζω το τρυπάνι, τι με κατσαβίδι και μαχαίρι να το βαράω, ούτε γρατσουνια. Καλό το t…

• Proximity sensor

Μήνυμα

Τελικά το έβγαλα το tempered glass και έπαιξε κανονικά ο proximity sensor. Πριν το πετάξω όμως δοκίμασα να το φέρω λίγο δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω αλλά τίποτα. Νομίζω το θέμα ήταν ότι δεν είχε κόψιμο για τον sensor. Άλλα tempered που είδα συγκεκριμένα για το Redmi 2, έχουν κόψιμο για το proximity sensor, ακουστικό και δεν έχουν για την κάμερα.

• Στις επαφές έχει προστεθεί ένα μενού κάτω από Το προφίλ μου και Οι ομάδες μου.... το Mi Voice το οποίο όμως 'σκάει' Είναι της τελευταίας dev αυτό, γιατί νομίζω δεν το είχαμε πριν.

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Απο redmi note 2 ” Ναι είναι διαφορετική φόρμα για το calibration από το Redmi 2. Σε εσένα έχει την δυνατότητα να θέσεις min και max value, ενώ στο Engineering mode του Redmi 2 δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Όμως το SNR value μεταβάλεται κανονικά, από την σημείωση SNR > 900 όμως καταλαβαίνω ότι ο αισθητήρας είναι προρυθμισμένος, και δεδομένου ότι εμένα με το tempered ξεκινάει από 1200+ γιαυτό δεν πετυχαίνει το calibration. Πάντως με το προμηθευτή (Κινέζο) που επικοινώνησα …

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Αν εχεις το ιδιο μενου τοτε το αφηνεις στο τραπέζι χωρις να το σκεπαζεις. Πατάς clear calibration. Μετά πατας calculate min value. Μετά σκεπαζεις το σενσορα και πατάς calculate max value. Τέλος ξεσκεπαζεις και πατάς Do calibration. Μόλις το πατήσεις σκεπαζεις και ξεσκεπαζεις γρήγορα τον σενσορα και θα σου βγαλει pass. Πριν το calibration η μεγαλύτερη τιμή είναι 1200 και κάτι και η μικρότερη 190 περίπου. Μετά το do calibration οτι βλέπεις στη φωτό. Εγώ τουλάχιστον έτσι τ…

• Proximity sensor

Μήνυμα

Στην οθόνη του proximity calibration βγάζει μήνυμα snr > 900. Εμένα οι τιμές που παίρνω είναι από 1240 όταν δεν καλυπτω τον αισθητήρα. Οπότε νομίζω ότι το γυαλί δεν επιτρέπει την σωστή λειτουργία. Αν μπορεί κανείς να τεστάρει στο proximity calibration τι τιμές δίνει ο αισθητήρες καλυμμένος και ακαλυπτος Τι εννοείς @GR_Macedon

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “Επίσης αγνόησε το value. Σημασία είχε το SRN. ” Δίκιο έχεις το value είναι πάντα 0 αλλά το snr αντιδρά όταν απομακρύνω ή φέρνω κοντά το χέρι μου. Το pass όμως δεν καταφέρνω να το κάνω να δουλέψει. Θυμάσαι τι είχες κάνει? Οι τιμές του snr είναι 2047 όταν καλυπτω τελείως και πέφτει σε 1200 όταν απομακρύνω

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “θεός για τα αγγλικά, ευχαριστώ!Κάνε το εξής: βάλε το χέρι σου πάνω από το sensor και μετά ξεκινά το calibration. Παίξε με την απόσταση του χεριού σου. Επιτυχία θα θεωρήσεις ότι έχεις μόνο αν δουλέψει το pass button. ” Το προσπάθησα όπως είπες. Το παράξενο είναι ότι μόλις πατήσω do calibration αμέσως απαντάει calibration fail. Έχω προσπαθήσει να το καλυπτω σε διάφορες αποστάσεις. Εσύ του φοράς ίδιου τύπου glass, ποια συσκευή? Έχει κόψιμο στον sensor? Όταν πας για do c…

• Proximity sensor

Μήνυμα

Εδώ μαζί με το Χριστουγεννιατικο δέντρο μου... Πάτησα πάνω στην γλώσσα και μου αλλάζει από Chinese σε English. Πατώντας calibration μου βγάζει πάντα 0. Έβαλα και την τελευταία gtv εχθές μαζί με το glass και λέω μήπως είναι αλλού το θέμα του. Πριν δοκιμάσω να το βγάλω και να το μετακινήσω λίγο, όπως είπε ο @Bodai που βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρω να μην πάρει σκόνη. Επίσης δεν μπορώ να φωτογράφηση το tempered glass αλλά έχει εγκοπές μόνο στην κάμερα και στο ηχείο. forums.xiaomi-miu…

• Επίσης για όσους έχουν τις επαφές στο Gmail, και τις συγχρονίζουν βοηθάει πολύ και το Google contacts. Από τον browser κάνεις login στο Google contacts με τον Gmail λογαριασμό σου και προσθέσεις, διορθώσεις, κανείς import επαφές, οι οποίες συγχρονίζονται με τις συσκευές σου. Και σε μένα οι Gmail επαφές έχουν και τηλέφωνα. Προσοχή στο +30 ή οποίο άλλο πρόθεμα χώρας για να σου εμφανίζεται το όνομα της επαφής στις εισερχόμενα κλησεις

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “μπες και κάνε το από το factory mode. Είναι στα κινέζικα ή επιλογή κάπου προς το τέλος. ” Το δοκίμασα και αυτό με vol+ powerup. Έχει επιλογή να αλλάξεις την γλώσσα σε English. Στο proximity sensor test μου δίνει συνεχώς τιμή 0

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από softwareas: “Α, έκανα και αναβάθμιση την τελευταία gtv. Να περιμένω καμία μέρα μήπως στρώσει, ή το βγάζω. ” Μπορεις να το βγαλεις προσεκτικα και να το ξαναβαλεις? και 1 χιλιοστο μπορει να κάνει την διαφορά!! ” Βασικά δεν έχει κόψιμο για το proximity sensor, μόνο για το ηχείο και την κάμερα. Επίσης το τοποθέτησα πολύ προσεχτικά και έχει μπει με μεγάλη ακρίβεια στην θέση το κόψιμο του ηχείου και της κάμερας. Δεν παίζει ρόλο το κόψιμο στον sensor? Σαν τελική σκέψη …

• Proximity sensor

Μήνυμα

Σήμερα πέρασα στο Redmi 2 το tempered glass που μου είχαν στείλει. Δεν έχει κόψιμο για proximity sensor, είναι όμως καθαρό γυάλακι. Το touch δουλεύει πολύ καλά, το proximity όμως σαν να κομπλάρει. Στην αρχή αναγκαστικά να βγάλω off την πρόληψη ατυχων κλήσεων, αλλά βλέπω ότι όταν είμαι σε κλήση και φέρνω το κινητό στο αυτί, σβήνει και μετά δεν ξανά ανοίγει η οθόνη όταν το απομακρυνω. Στην προσπάθεια μου να κάνω calibration proximity sensor από engineering mode, παίρνω συνέχεια ένδειξη near. Προφα…

• Ισχύει αν σε υπάρχον λογαριασμό αλλάξω τα στοιχεία βγάζει protocol cannot be null Νομίζω το έβαζε και σε παλιότερες εκδόσεις. Επίσης εμένα δεν δουλεύει το sip call, συνδέομαι από voipdiscount