Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 125.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από softwareas: “Εγώ έχω συνδέσει το Xiaomi, το Tablet και τον Η/Υ και όλα τα μηνύματα εισερχόμενα και εξερχόμενα συγχρονίζονται μια χαρα ” Ναι...οκαυ, συγχρονίζονται.Αν όμως αλλάξεις συσκευή ή κάνεις φορμάτ σε μία απο τις ήδη υπάρχουσες συσκευές σου και ξαναστήσεις το Viber, το ιστορικό των μηνυμάτων που ήδη υπάρχει στις άλλες συσκευές ΔΕΝ συγχρονίζεται με την νέα συσκευή... Αυτό είναι το πρόβλημα με το Viber... Δηλαδή, λέμε π.χ. έχεις 1000 μηνύματα στο Desktop Vi…

• Παράθεση από fragfrok: “αν κανει και μεταφορά μηνυμάτων όταν αλλάζεις συσκευή υα ναι τέλειο. ” Εγώ έχω συνδέσει το Xiaomi, το Tablet και τον Η/Υ και όλα τα μηνύματα εισερχόμενα και εξερχόμενα συγχρονίζονται μια χαρα

• την πέρασα και εγώ στο Redmi 2 2GB. Όλα οκ. Παρατήρησα ότι έφτιαξε το θέμα με την φόρτιση της μπαταρίας όταν έφτανε στο 100% και έβγαζα τον φορτιστή δεν άλλαζε το εικονίδιο για κάνα δυο λεπτά. Επίσης χρειάστηκε να ξανακάνω pair συσκευέ Bluetooth, οπότε πιθανά κάτι άλλαξε εκεί. Τέλος βλέπω το σήμα κινητής πιο ζωηρό. Στην προηγούμενη έκδοση είχα παρατηρήσει λιγότερες γραμμές, αλλά μιλούσα κανονικά. Ευχαριστώ

• Λοιπόν, μετά από επανεγκατασταση, είχα σβήσει όλα τα σχετικά directories, και στην νέα gtv 5.12.3 έκανα μια διαδρομή χωρίς προβλήματα. Και το GPS μου λειτούργησε χωρίς προβλήματα, ούτε πριν είχα θέματα με το GPS, και το HERE Maps με οδήγησε σωστά, χωρίς προβλήματα. Ακόμα και στην επιστροφή που άλλαζα συνέχεια δρόμους, έκανε επαναυπολογισμο της διαδρομής. Οπότε νομίζω ότι ήταν θέμα εγκατάστασης. BTW αυτή την φορά όταν κατέβασα τους χάρτες, μου τους κατέβασε χωρίς διακοπή. Ενώ όλες τις προηγούμενε…

• Παράθεση από maddoctor: “Ας δούμε τι νέο θα έχει η νέα rom που θα βγει σήμερα, ενώ περιμένουμε από εβδομάδα (!?) τα 6.0 σε 3 συσκευές (Mi3/4, Note) .................. [Video Phone] New - Added screens sharing, auto-beautify, and group chat features (11-30) ” Όταν λέει Video Phone εννοεί βιντεοκλήση? Υποστηρίζεται βιντεοκλήση? Έγώ στο Redmi δεν έχω δει κάπου τέτοια λειτουργία στο app του τηλεφώνου. Σε ένα Jiayu που είχα πριν, και το έδωσα στην γυναίκα μου..., είχε κανονικά βιντεοκλήση στο app του…

• Παράθεση από manosc4: “Αριθμούς οδών σας βγάζει ή μόνο οδούς και πόλεις. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα το Here Maps δεν μου βγάζει αριθμούς οδών. Όμως όταν ψάχνω για προορισμό, πάντα βάζω τον αριθμό της οδού που θέλω να πάω, και με πηγαίνει εκεί. BTW, έκανα ξανά απεγκατάσταση, διαγραφή όλων των φακέλων σχετικά με Here Maps, έχει και κρυφό φάκελο στο /sdcard/.here* που εμφανίζεται με είτε με ανάλογη ρύθμιση του ES File Explorer (εμφάνιση κρυφών αρχείων) είται από το…

• Παράθεση από caeser: “Πολύ καλό review! ” Ευχαριστώ Βαγγέλη, Νάσος,

• σωστά, αλλά μου λέει 7 ημέρες premium. Νόμιζα ότι είναι 7 days trial, με όλα τα καλούδια. Για το sygic λέω.

• Παράθεση από parmenion: “Και σε εμένα το ίδιο βγάζει λίγο πιο κάτω απ'ο τα Ελληνικά έχει: Get More Advanced ( TTS ) Voices Μήπως εξαρτάται από αυτό , αυτό που βγάζει : "pname:com/svox.langpack.installer"' Standard voices Funny voices ” Μπα το πήγα μια βόλτα με διαδρομή, μου έδειχνε κανονικά την διαδρομή αλλά φωνητική καθοδήγηση δεν είχα. Μάλλον θα το απεγκαταστήσω, και να κάνω ξανά εγκατάσταση. Ας μείνουμε όμως στο HERE Maps σε αυτό το Thread για να μην χαλάσουμε την σειρά μας...

• Παράθεση από parmenion: “Από τα Settings/Notifications & Sounds/Voice/ Ελληνικά ( Δέσποινα ) Για να μιλήσει πρέπει να του δώσεις διαδρομή ” Thanks, του έχω βάλει την Δέσποινα στις ρυθμίσεις. Έχω βάλει διαδρομή, με lockάρει στο GPS, αλλά δεν λαλεί... Βέβαια δεν έχω ξεκινήσει ακόμη να προχωράω, γιατί είμαι στο γραφείο. Εκεί στην Φωνή, έχει τρεις τελίτσες->Διαμόρφωση Android TTS. Όταν το πατάω με βγάζει σε μια σελίδα που λέει 'Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το ερώτημα "pname:com/svox.langpack.instal…

• Κατέβασα και την δοκιμαστική έκδοση του Sycig να δω πως πάει. Βέβαια δεν βρίσκω πως θα δουλέψει η Ελληνική φωνή. Κατέβασα χάρτη Ελλάδας και Ελληνική φωνή, όμως δεν μου μιλάει... Ίσως έχει να κάνει με κάποιο pico tts που βλέπω ότι λείπει?!? Τέλος πάντων θα το πάξω, και θα συνεχίσω να ψάχνω και το Here Maps, και βλέπουμε...

• Εμένα με ρωτάει όπως φαίνεται στην εικόνα όταν επιλέγω Chrome μου βγάζει την 2η εικόνα Δεν με ρωτάει για την μηχανή Xunlei που αναφέρεις και πάει στην εικόνα 3 χωρίς να κατεβάζει τίποτα. Οπότε και εγώ επιλέγω es file Explorer

• Τελικά μου κολλάει πάλι. Έκανα μια διαδρομή από Φραντζή μέχρι Καλαμάκι, και πίσω προς Άγιο Ιωάννη. Κάποιες στιγμές η φωνή του πλοηγού μιλούσε, αλλά έκανε freeze η οθόνη, ενώ ανεβαίνοντας την Καλληρόης, έχασε και τον χάρτη, και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαδρομή. Επίσης αν ξέφυγε από την διαδρομή του, δεν υπολόγιζε νέα διαδρομή γρήγορα και έκανε freeze στην τελευταία θέση. Δεν ξέρω αν φταίει το HERE Maps ή κάτι με το GPS. Πάντως με το Google Maps σε προηγούμενη Rom που δοκίμασα, με κλειστ…

• Ένας μήνας με Xiaomi!!!

softwareas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Με το note 2 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με το που πατήσω ενα λινκ για download εμφανίζεται το μενού της φωτογραφίας και επιλέγω συνήθως τον es διαχειριστή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7809/ ” Θανάση, αν προσπαθήσεις να κάνεις ολοκλήρωση ενέργειας με τον chrome.?.?. Και εμένα ολοκλήρωση ενέργειας με ... μου βγάζει και επιλέγω τον es file explorer, γιατί αν επιλέξω chrome τότε βλέπω την εικόνα 2 του @Kserw και δεν κατεβαίνει το αρχείο. Με τον πλοηγό της Xiaom…

• Ένας μήνας με Xiaomi!!!

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “δειτε τα screenshots. Πατώντας ενα λινκ με στέλνει στο πρώτο. Εκεί πατάω ΟΚ και φορτόνει το δεύτερο screenshot και ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ. τελείως. Θέλει back για να ξεκολήσει. Τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Τρέχω dev πάντα την καινουρια. Το όριο ειναι απεριοριστο. ” Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τουλάχιστον στις 3 τελευταίες εκδόσεις που θυμάμαι. Τρέχω και εγώ την τελευταία dev

• ΟΚ, έκανα απεγκατάσταση, έσβησα όλους τους φακέλους που σχετίζονται με το here (κάποιοι είναι κρυφοί οπότε στον es file explorer θέλει στις ρυθμίσεις εμφάνιση κρυφών αρχειων) και ξανά εγκατάσταση. Έβαλα χάρτη της Ελλάδας και φωνή Ελληνική. Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο να δω αν κολλάει.

• Παράθεση από pand: “ευχαριστώ για τις απαντήσεις. έκανα απεγκατάσταση και διέγραψα ότι αρχείο και φάκελο είχε να κάνει με την εφαρμογή και την ξαναπέρασα. 2 μέρες τώρα δεν έχει ξανακρασάρει. Ελπίζω να είναι ok ” Εγώ το έχω βάλει εδώ και 5 μέρες, σήμερα το πρωί το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, γιατί δεν μου δούλευε καλά. Στις ρυθμίσεις του έχω πει τον χάρτη να αποθηκεύει τους χάρτες στην εξωτερική μνήμη sdcard1. και μετά κατεβάζω offline χάρτη Ελλάδας, και Ελληνική φωνή. Είμαι με τελε…

• Κλήσεις από Viber

Μήνυμα

Τρέχω με την τελευταία GTV και παρατήρησα ότι σε βίντεο κλήση με Viber η οθόνη κλείνει ακολουθώντας την ρύθμιση που έχει για το σβήσιμο οθόνης. Υπάρχει κάποιο δικαίωμα ή ρύθμιση?

• κατεβάζω και εγώ σε Redmi 2 2014813 Θα ενημερώσω πως θα πάει