Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 125.

• Fotos επαφών

softwareas - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν τις συγχρονίζω στο MiCloud. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα όμως, αφού βλέπεις τις φωτογραφίες σωστά. Μήπως κάποια εφαρμογή που έχει σχέση με τις τηλεφωνικές κλήσεις, επαφές ή κάτι αντίστοιχο... σου χαλάει την φωτογραφία όταν έχεις εισερχόμενη κλήσης? Όταν καλείς εσύ ή φωτογραφία σου βγαίνει πάντα σωστά? Δοκίμασε για το ίδιο άτομο που σε καλεί και μια βγάζει μια δεν βγάζει φωτό, να καλέσεις εσύ να δεις πως βγαίνει η φωτό.

• Ρύθμισα την επιλογή Ρυθμίσεις κλήσεων->Κλήσεις μέσω διαδικτύου ώστε να επικοινωνεί με τον SIP server που χρησιμοποιώ (voipdiscount). Άλλαξα την επιλογή Χρήση κλήσεων μέσω διαδικτύου σε "Για όλες τις κλήσεις όταν το δίκτυο δεδομένων........" έκανα έλεγχο (εξερχόμενη κλήση) και αυτή πέρασε σωστά από τον SIP server και είχα σωστή επικοινωνία. Το ερώτημα είναι η επιλογή "Μόνο για κλήσεις Διαδικτύου" τι σημαίνει? Καθορίζω κάπου στις επαφές μου ποιά τηλέφωνα θέλω να παίρνει από τον SIP server?

• Στην GTV 5.10.22 έχει μείνει αυτό στα Αγλλικά. Ίσως το έχετε αλλάξει, απλά δεν έχω βάλει την τελευταία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6858/

• Επειδή δεν έχω δει αλλού για το Redmi 2 2GB, παραθέτω εικόνες της μπαταρίας μετά από χρήση του κινητού μου. Να συμπληρώσω ότι κάνω μέση χρήση, τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ Είμαι με GTV, γενικά βάζω πάντα τις τελευταίες εκδόσεις. Θεωρώ ότι η μπαταρία του είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με παλαιότερα κινητά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6853/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6854/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6855/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6856/ …

• Fotos επαφών

Μήνυμα

Άρα κάποια σχέση έχει με τις φωτό που συνδέεις? Αλλά αφού η ανάλυση τους είναι ΟΚ, τις βλέπεις σωστά δηλαδή στις επαφές, τότε ποιό το πρόβλημα. Τι συγχρονίζεις με MiCloud ή Coogle Contacts? Μπορείς να δεις τις φωτό σου σωστά στο PC σου μέσω Google Contacts εδώ Επαφές Google ?

• Fotos επαφών

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από softwareas: “Εγώ πάντως που έχω φωτογραφίες στις επαφές μου, εμφανίζονται σωστά στις εισερχόμενες, και εξερχόμενες κλήσεις, και στα μηνύματα email, sms, viber. Τις επαφές τις δημιουργώ είτε από το κινητό, είτε από το tablet, είτε από google contacts. Τι φωτογραφίες τις συγχρονίζω από το FB με μια εφαρμογή που λέγετε Social Contact Photo Sync. ” Εμένα συνεχίζουν να μην εμφανίζονται πάντα - όπως περιγράφω στο 1ο post! ” Εγώ είμαι με GTV 5.10.22, redmi 2 2GB

• Fotos επαφών

Μήνυμα

Εγώ πάντως που έχω φωτογραφίες στις επαφές μου, εμφανίζονται σωστά στις εισερχόμενες, και εξερχόμενες κλήσεις, και στα μηνύματα email, sms, viber. Τις επαφές τις δημιουργώ είτε από το κινητό, είτε από το tablet, είτε από google contacts. Τι φωτογραφίες τις συγχρονίζω από το FB με μια εφαρμογή που λέγετε Social Contact Photo Sync.

• Έχεις ενεργοποίηση root? Αν όχι ψάξε για root στο forum. Όλες οι development Rom είναι rooted, όμως πρέπει να δώσεις δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από το κέντρο ασφαλείας. Να σου πω την αλήθεια εγώ το έχω βάλει στο tablet μου που είναι rooted, όχι με MIUI δυστυχώς

• Παράθεση από stamossparta: “Παράθεση από softwareas: “εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos. ” Δοκίμασα το social contact photo sync αλλά δεν κάνει τίποτα. Στην εφαρμογή facebook δείχνει 0 επαφ…

• εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.

• δοκίμασε και στον Δήσιο μπαταρίες στο κέντρο της Αθήνας, αν μένεις Αθήνα βέβαια.

• Ο snapdragon 410 που φοράει το Redmi 2 χωρίς μπαταρία, όταν τον συνδέεις στον Η/Υ, πατώντας ταυτόχρονα το vol - (fastboot), δεν ξεκινάει σε fastboot, όπως κάνουν οι MTK? Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά αναρωτιέμαι, αν το κάνει τότε μήπως μπορείς να ξαναφλασάρεις ROM?

• Εγώ είμαι με την τελευταία dev, αλλά και στην προηγούμενη δεν μου το έχει κάνει καθόλου το Redmi 2 2GB (2014813). Σημειώνω ότι όταν το πήρα, πριν 2 εβδομάδες, άλλαξα κάρτα SIM (Cosmote), οπότε είναι καινούργια η SIM μου. Χρησιμοποιώ SIM lock.

• Στο Redmi 2 2Gb (2014813) εγινε η αναβαθμιση με το update απροβληματιστα. Μπραβο παιδια, thanks.

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

Μήνυμα

Και εμένα το ίδιο, γράφει το ίδιο IMEI πάνω - κάτω.

• Σε όσα υποστηρίζουν QuickCharge ο φορτιστής παίζει ρόλο αν θέλεις να κάνεις ταχεία φόρτιση. Αλλιώς ένας φορτιστής με ίδια Ampere με αυτόν που είχες (μάλλον θα έχεις 1Α), και βέβαια 220V αφού είσαι στην Ελλάδα. Αν και οι περισσότεροι φορτιστές πλέον είναι 110/220V, με κύκλωμα εσωτερικά. Εγώ θα προτιμούσα πάντως καποιον που τοποθετείται απευθείας σε Ελληνικές πρίζες, χωρίς αντάπτορα. Για παράδειγμα στο Redmi 2 που έχω με Qualcomm επεξεργαστή, υποστηρίζεται QuickCharge V1.0, οπότε καλό είναι ο φορτ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από softwareas: “Θα το κάνω. Μιας και είμαστε στο ξυπνητήρι, μπορώ να βάλω random music σαν μουσική στο ξυπνητήρι?” Νομίζω δεν γίνεται αυτό... Μπορείς να βάλεις κάποιο τραγούδι της επιλογής σου βέβαια, αλλά να επιλέγει μόνο του random τραγούδια (κάθε φορά διαφορετικό) από κάποιο φάκελο, χμμμ...δεν νομίζω ότι γίνεται....” ΟΚ, δεν πειράζει. Απλά επειδή το έψαχνα εχθές και έλεγα μήπως είναι κάπου που δεν το βλέπω. Το έκανα με άλλη εφαρμογή στο προηγούμενο κινητό γιαυτ…

• Θα το κάνω. Μιας και είμαστε στο ξυπνητήρι, μπορώ να βάλω random music σαν μουσική στο ξυπνητήρι?

• Έχω την GTV 5.10.8 και γίνεται το ίδιο πράγμα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον καθαρισμό των διεργασιών που εκτελεί το λειτουργικό. Δηλαδή ενώ το ξυνπητήρι λειτουργούσε κανονικά το πρωί μετά από όλη την νύχτα τις προηγούμενες ημέρες, εδώ και δύο ημέρες που βρίσκομαι κάτω από 50% μπαταρία (δεν ξέρω αν έχει σημασία για το performance mode) το πρωί δεν χτυπάει. Αν πατήσω το on/off την ώρα (ή λίγο αργότερα, 1 λεπτό π.χ.) που είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι, τότε χτυπάει έστω και καθυστερημένα. Νομίζ…