Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
honor - u8860
ΜήνυμαΚαλησπερα.... Θα ηθελα λιγο βοηθεια κ εδω...... Για το πως μπορω να το κανω μιυι.... Παιδια συγνωμη που σας εχω ζαλησει...αλλα ολοι εχουν αρρωστησει με το μιυι!!!!!
-
ascend p1 u-9200
ΜήνυμαΚαλησπερα.εχω την emotion ui 1,5.. Και θελω να βαλω μιυι... Δεν ξερω πως και αν το κανω θα περνει ελληνικα? Παρακαλω αν μπορει καποιος ας με καθοδηγησει... Σορρυ για τα greeklish....
-
:-)
ΜήνυμαΠαιδια εχει βαλει καποιος απο την κοινοτητα μιυι σε γκαλαξι 4? αν ναι γινετε να ανακοινωσετε τον τροπο?
-
:-)
Arkoydos - - GALAXY S III
ΜήνυμαEyxaristw!! Twra mou menei na mathw pws tha ftiaxw to ascend p1 mou k to galaxy s4..... Opote opoios exei diathesi na ne voithisei as to kanei parakalw.. Parepiptontos to miui einai teleio..:-)
-
:)
Μήνυμαωραια τα καταφερα...εγινε με τον 2ο τροπο... ευχαριστω πολυ
-
euxaristw
ΜήνυμαXexasa na anaferw i miui rom ston odigo den doulevei to link...!! Na katevasw tin 3.9.13 mazi me to elliniko paketo? I kapia alli? An exeis na protineis kapia ali stle mou link se parakalw..se ligo tha dokimasw auto pou ipes... Episis to vima me to odin / philz to ekana 2 fores....auto tha epirasi kati an k efoson petixi autos o tropos pou anafereis twra k to xanakanw xana to philz setup mesw tou odin?
-
[Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε την V5 MIUI Rom σε ένα καινούργιο SGS 3.(Ενημερώθηκε)
ΜήνυμαI9300 einai. Leei pass kanonika me prasino k malista kani mono 5 defterolepta !!! K sto download menou pou patame to up stin defteri grami leei 0 meta tin diadikasia leei 1.apo oti exw katalavei malon diavazei prwta tis samsung k oxi to philz touch!!
-
[Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε την V5 MIUI Rom σε ένα καινούργιο SGS 3.(Ενημερώθηκε)
ΜήνυμαExw kolisei sto vima pou me to pou teleiwnei to vima me to odin k kanei reboot to til me vazei kanonika sto menou tis samsumg stin epifania ergasias tou kinitou......san na min ekana tpt...ama to klisw k patisw vol down k home k power mou leei pata to vol up to pataw k exei kati gramoules ekei ...stin 2 ibtriti gramoula eixe ena miden tora exei ena 1 to opiobdiloni oti perastike to kernel... alla otan mpenw sto recovery exeivto stock menou tis samsung k oxi tin mov othoni tou philz.....
-
Μήνυμακαλησπερα μολις εκανα το βημα με το οδιν τελειωνει σε 5 sec kani reboot alla mpeni xana sto kanoniko menou tou tilefonou san na min egine tpt...molis xana mpo sto download tou kinitou pou patame to volume upp mou leei pos exei perasti ena diaforetiko arxio..alla fortoni to kanoniko kernel.. ti prepei na kanw?
-
greek--google apps
ΜήνυμαOxi ακομα...περημενω να μαθω κ τα αλλα κ να τα κανω ολα μαζι...δεν μπορω να το κανω χωρης να ειμαι σηγουρος για τα ελληνικα κ τα γκουκλ απ...τ τηλ ειναι του αδελφου μου.....το δικο μου το acend p1 den pernei ελληνικα οποτε δεν το κανω..
-
greek--google apps
ΜήνυμαΝομιζα πως ειναi iδια υποθεση για ολα...κανω λαθος?..galaxy s3...ecw...
-
greek--google apps
ΜήνυμαΚαποιος να βοηθησει?
-
ΜήνυμαPolu polu wraios odigos......τωρα αφου τελειωσουμε ολα αυτα πως βαζουμεελληνικα κ τα γκουγκλ υπς?
-
Εχω μπερδευτει λιγο...1)γιανα κανουμε οτιδιποτε πρεπει να ειναι ρουτ το τηλ μας? Μηλαω παντα για τηλ που δεν ειναι χιαομι 2)..οταν κατεβαζουμε μια ρομ εχει μεσα κ τον αντιστιχο κερνελ? Αν οχι που τον βρησκουμε? 3) Περναμε κερνελ..κανουμε ρεμπουτ μετα περναμε ρομ ξανα ρεμπουτ..μετα πως βαζουμε τα γκουγκλε υπς? Πως βαζουμε το μυλτι language?
-
Galaxy s III
ΜήνυμαAn μπωρεις θα ανεβασεις τον οδηγο για το s3 ....ευχαριστω πολυ...
-
greek--google apps
ΜήνυμαΠαιδια μπωρει να μας γραψει καποιος αναλυτικα πως περναμε τα ελληνικα κ τα google apps οταν αναβαθμιζουμε την συσκευη μας...?k se pies περιπτωσεις μπωρουμε νατα βαλουμε... Ευχαριστω πολυ....
-
Galaxy s III
ΜήνυμαΕχουμε κανενα νεο?
-
Galaxy s III
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ..... Μια αλλη ερωτηση ξερουμε αν υπαρχει σταθερη εκδωση miui για to huawei ascend p1....pou exw egw
-
Galaxy s III
Μήνυμακαλησπερα παιδια...θα μπωρουσε καποιος να με βοηθησει .... Θελω να βαλω oficial v5 miui στο σ3 του αδελφου μου κ δεν χερω πως....:-( Γινεται καποιος να με καθοδηγησει με καποιον πληρη οδηγο για αρχαριους? ειμαι εντελως ασχετος.... Σασ ευχαριστω πολυ...
-
καλως σας βρηκα....
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολλους.καλως σας βρηκα.... Ειμαι κατοχος του huawei ascend p1 K περημενω πως κ πως mi-3.. Θελω μεσα απο την κοινωτητα μας πλεον να ανακαληψω το miui....φενεται πολυ ενδιαφερων... Συγνωμη για τα λαθη μου παιδια ειμαι πολυ ανορθογραφος... Λυπαμαι....:-( παρακαλω να ειστε ανεκτικοι