Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 522.
-
XTRV_8.3.15.zip λεει σε ολες
-
Ok και απο εμένα
-
Δεν σβήνει εμφανίστηκε σαν app το Σάββατο που έβαλα από aroma σε xtrv
-
Το twrp βγάζει για ενημέρωση από play store να την κάνουμε? Εχω το τελευταίο που μας στείλατε σε email σε mi6 και την τελευταία xtrv
-
Μπαταρία σε mi6 στα ίδια επίπεδα, το μόνο που είδα αργεί στη σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth (δεν βλέπει γρήγορα τα router και bt ακουστικά)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
συνήθως γυρνάω από τη δουλειά με 30 - 40 % μπαταρία θα επανέλθω για αποτελέσματα μπαταρίας =============== Ιαν 24th 2018, 2:12am =============== youtube.com/watch?v=1EHAYhwy0jg
-
βλέπω το τηλ. αρκετά ποιο γρήγορο και κανένα fc με κοντά 150 εφαρμογές και 40 gb ελεύθερα από τα 128
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Trickle: “θέλω μεταλιο antutu 200000 και πάνω. ” Με ποια ROM το έκανες το Score ? ” xtrv 8.1.18
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το κάψεις και θα ησυχάσεις με τα νίτρο που του έβαλες .... ” θέλω μεταλιο antutu 200000 και πάνω.
-
Σε mi6 πριν λίγο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49050/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49051/
-
Antutu score από τα xiaomi
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταία xtrv σε MI6 128 ceramic ,φωτιά λέμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49047/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49048/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49049/
-
twrp SAGIT 3.2.1-0
ΜήνυμαΠοια έβαλες aroma η xtrv?
-
twrp SAGIT 3.2.1-0
ΜήνυμαΕγώ το πέρασα μεσα απο το recovery με flash image στο recovery και όλα κομπλέ
-
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από alexpas7: “Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το xiaomi amazfit δουλεύει κανονικά με iOS γιατί άλλα απο mi4c σε iphone και θελω να δω αν αξίζει να το αγοράσω ή δεν θα λειτουργεί. Ευχαριστώ ” youtube.com/watch?v=8KVo0eX4fZg
-
-
Σε λίγες μέρες θα έρθει καινούργιο Mi6 και το Mi5 θα το δώσω στον κολλητό μου που είναι μέλος άλλα δεν είναι vip, τι πρέπει να κάνω για το ota updater? με format φεύγει? Η μένει στη συσκευή? Θα το δώσω με την τελευταία aroma για συνέχισή τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.