Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 522.
-
Και εγώ 24/7
-
Και σε μένα
-
1. Το τηλέφωνο μας πρέπει να είναι root 2. Χρησιμοποιούμε Root Browser, Root Explorer η ES explorer (εγώ είχα το τελευταίο) και πάμε στο system βρίσκουμε τέρμα κάτω το build.prop και το ανοίγουμε με τον επεξεργαστή κειμένου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28796/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28797/ 3. Θα βρούμε τέρμα κάτω αυτό ro.miui.region=EL ro.miui.region2=IN ro.miui.cust_variant=el η ότι άλλη γλώσσα έχει 4. Και το αλλάζουμε σε αυτό ro.miui.region=CN ro.miui.region2=C…
-
Γιατρέ ασε το Mi5S Plus και δώσε μας νέα έκδοση έχουμε στέρηση, δεν θα έχουμε και νέες ρομ, για κάνα δυο βδομάδες.....
-
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και στην αποκατάσταση τις περσινής αδικιας, όπως είχα πει και όταν έγινα μέλος το 2014 χαίρομαι που είμαι μελος σε αυτή την όμορφη κοινότητα, όπως είπαν και άλλα μέλη ποιο πάνω βοήθησαν πολύ τα καθημερινά email (έξυπνη ιδέα οποίος την είχε)
-
Miui θέματα
ΜήνυμαΘα ηθελα να προτείνω και αν μπορεί να γίνει να έχουμε επιλογή source για τα θέματα, clobal η china. Είναι πολλά ατομα στο forum που παρόλο τα κινέζικα θέματα έχουν πολλα κινέζικα τα προτιμούν γιατι είναι ποιο πολλά και ανανεώνονται καθημερινά, μετα το φερνουμε στα μετρα μας από την προσαρμογή θέματος, δώστε μας china themes
-
και από εμένα σαν NickTrickle
-
Παράθεση από geo13z: “Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!! :confused: :confused: Sent from my MI 5 using Tapatalk ” όλα καλά με την κάμερα στα video αλλά όντως έχουμε θέμα με το power off δεν κλείνει το τηλ.
-
Kαι εγώ κατεβάζω για mi5 θα τα πούμε ποιο μετά Kαλές γιορτές σε όλους εύχομαι και η νέα χρονιά να μπορέσει να μας κάνει όλους 3 φόρες vip
-
θα μπεις στο mi fit και θα κάνεις unpair από εκεί
-
δόκτωρ όταν λες η φωνή είναι στα ρώσικα ?
-
η 2.2.9 παίζει μόνο αν γυρίσεις το τηλ. στα αγγλικά τότε εμφανίζεται η επιλογή call id
-
Σε MI5 πάλι τα video που τραβάω αλλού είναι η εικόνα αλλού ο ήχος το έχει κανένας άλλος? και σε αυτή και στην προηγούμενη rom
-
Απορίες για το Mi5
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα- Μπορεί κάποιος να μου θυμίζει πως κάνουμε format στο mi 5? Από το recovery η μέσα απο το τηλ. Για να ξαναπερασω την τελευταία xtrv
-
Παράθεση από xneo1: “Εκανα το λαθος να ειμαι σε 3ημερο με το Mi5 και να βάλω nougat.Τα βιντεο που εβγαλα σχεδόν όλα corrupt(στο περιπου-ακουγεται ηχος αλλα το βιντεο κολλαει) ανεξαρτητα αν το παιζω σε pc η στο κινητό.Τον ήπιαμε σωστα; Θα δοκιμασω να δω τι θα γινει με κανα convert.Το εχει κανεις αλλος; ” Και σε μένα το ίδιο στο video σε mi5 ceramic, τρέχουν όντως μόνο 2 πυρήνες στο cpu test, πετάει σε πολλά αναφορές, δεν δουλεύουν πολλά widget και μπαταρία αρκετά ποιο κάτω, είχα περίπου 50% με 55…
-
μήπως είναι αν έκαναν unlock το τηλ. με official η unofficial τρόπο?