Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 522.
-
Παράθεση από sioannis: “το πρόβλημα με τα θέματα δεν είναι ότι είναι απλά το μενού τον θεμάτων στα κινέζικα είναι ότι τα θέματα εξολοκλήρου είναι κινέζικα σαν να συνδέεται σε άλλον σερβερ και βγάζει τελείως διαφορετικά θέματα από αυτά που είχαμε πριν, στην ουσία είναι άχρηστα τελείως τα θέματα αυτά που μας εμφανίζει. ” Τι πρόβλημα υπάρχει με τα κινέζικα θέματα ? Έχει πάρα πολλά σε σχέση με τα clobal που είχαμε και είναι με ποιο πολλά εφέ και φυσικά δεν έχει τα ινδικα Diwali , έχεις ποιο πολλές δ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από amwnra: “Το game mode τελικά σε ποια μοντέλα δουλεύει; ” Παράθεση από aggelosz: “Μπραβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε για όλους μας ώστε να έχουμε ότι update υπάρχει και όχι μόνο.Σε redmi 3 δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 10.27.Επισης την κατηγορία για game boost δεν την βλέπω πουθενά ή δεν υποστηρίζεται για όλες τις συσκευές;Και πάλι μπράβο για ότι προσφέρετε γιατί είναι πολύ εύκολο να βάζουμε μία rom και μετά απλώς να κρίνουμε εκ του ασφαλούς ” Μην το …
-
Απο gtv για να παμε xtrv beta1 κάνουμε format?
-
Παράθεση από zafvagos: “Καλησπέρα τσακάλια. εγώ έστειλα το mail με τα screenshot σήμερα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν? ” ναι σε εμένα και άλλους ,κανε αυτό που λέω στο 180 post (μια σελίδα πίσω) Παράθεση από Liakos1111: “Καλησπερα σας , εχω προβλημα με το κινητο μου ( Mi4C 32Gb ) Εχω κατεβασει για το κανω unlock εχω παρει και το μηνυμα επιβεβαιωσης αλλα οταν προσπαθω να κανω το unlock μου βγαζει αποτυχια στο 50% Μηπως εχει καποιος καποια λυση ? ” ναι δες και εσύ σ…
-
Λοιπόν παιδιά η λύση είναι μια γιατί με τσάτισε και μένα το unlock τις xiaomi 1 κάνουμε αυτό τον οδηγό Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c για να φλασαρουμε τη ρομ 6.1.7 και δίνουμε εντολή fastboot oem unlock όπως λέει στο 6 για να ξεκλειδώσουμε το bootloader 2 ακολουθούμε αυτό τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) για να φλασαρουμε TWRP Recovery και είμαστε έτοιμοι
-
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά , άλλαξαν και θέματα , απο server Κίνας είναι τωρα. Μας τα είχαν κάνει οι Ινδοι μπαλόνια με τα θέματα Diwali θα έκανα κόκκινη βούλα στο μέτωπο σε λίγο
-
Μου έστειλαν αυτό το μήνυμα: Hi, Welcome to Xiaomi Customer Support! I understand you want to unlock the bootloader of your phone, kindly follow the below mentioned steps in order to get your issue resolved. You can apply to unlock the boot loader on MIUI forum: Apply for unlocking Mi devices. Please do read below message for the potential risks after unlock boot loader: 1. Allowed to modify system important component, and is likely to cause equipment damage to some extent; 2. Device Security wi…
-
στο Mi unlock tool κολαει στο 50%
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαρέλαβα για ένα φίλο το παρακάτω κινητό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22103/ έχω βάλει το λογαριασμό μου στο mi acound στο τηλ και στο pc usb,debugging on είμαι στο fastboot και κολαει στο 50% τι κάνουμε? μου βγαζει στο adb device lock να κανω flash τη δικια μας με fastboot oem edl απο το mi flash και ας είναι κλειδωμένο το bootloader?
-
εγώ είμαι πλέων xiaomi, έχω πιάσει και lg g4 και s6, iphone 6, one plus που βγάζουν καλές foto αλλά την διαδικασία τις κάθε Παρασκευης - Σαββάτου και τα νέα καλούδια δεν την αλλάζω με τίποτα και εντάξει έχω κάνει με την Ελληνική rom καμιά 20αρια mi4c,mi4, note 3, note 4, mi5 από φίλους τι να κάνω να τους αφήσω να δώσουν 700 800 + για άλλη μάρκα κινητού και να κάνουν λιγότερα πράγματα
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Trickle: “Και η fixed rom για το Mi5 πάλι χτυπάει , δεν γράφει ρυθμίσεις και μηνύματα αλλά com.androi.. δεν μπορώ να μπω να γυρίσω αγγλικά ” Σε ποιό σημείο; Στην εκκίνηση ή κάπου αλλού; Μόνο com.androi.. γράφει; ” Στην εκκινηση το πετάει και δεν υπάρχει η λέξη μήνυμα ή ρυθμίσεις αλλα com. Android..
-
Και η fixed rom για το Mi5 πάλι χτυπάει , δεν γράφει ρυθμίσεις και μηνύματα αλλά com.androi.. δεν μπορώ να μπω να γυρίσω αγγλικά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Trickle Γύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. ” Παράθεση από Trickle: “το ίδιο και στα αγγλικά ” γύρισα με TWRP BACKUP που είχα κάνει σήμερα το πρωί στην GTV-6.9.29, δεν έβλεπε την κάρτα sim, φλασαρισα πάλι την GTV-6.9.29 όλα ok. το TWRP μου είχε κάνει αρχείο με ημερομηνία 1970-01-22 δεν ξέρω αν φταίει αυτό που δεν έβλεπε sim Πανσέληνος σήμερα, όλα επηρεάζονται η γυναίκα τα παιδιά τα Xiaomi ( ζωντανός οργανισμός βλέπεις τα Xiaomi ) λοιπόν πρέπει…