Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 155.
-
Gcam???
Μήνυμακαλή χρονιά ,δυστυχώς όχι τίποτα δοκίμασα αρκετές βέρσιον αλλά τίποτα
-
Gcam???
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, ερώτηση ποια version έχετε βάλει και δουλεύει στο mi 8 lite δοκίμασα κάμποσες αλλά δεν δουλεύει έκανα και τα δύο magisk module από το forum xda αλλά δεν έχω βρει κάτι που να δουλέψει τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μου είναι τα παρακάτω ευχαριστώ πολύ
-
Περί εφαρμογών
ΜήνυμαΚαλημέρα εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους, να ρωτήσω μια εφαρμογή που κατεβάζουμε από το play store υπάρχει τρόπος να την πάρουμε και να την βάλουμε σε άλλο τηλέφωνο υπάρχει σε κάποιο φάκελο σαν αρχείο εκτελέσιμο, μιλάμε επί τις πληρωμής εφαρμογές όχι της δωρεάν ευχαριστώ
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΚαλημέρα, Φυσικά και θα μπω αλλιώς πως θα βοηθήσουμε
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΚαλημέρα Μανώλη ναι το έχω στην εκδοση 7,4,0 στο υπερχρηστης δεν ηταν επιλεγμένο το root explorer τώρα οκ ευχαριστώ
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΚαλημέρα έβαλα το magisk 20.1 με το root cheker δείχνει οτι είναι root όμως μπαίνω με το Root explore και μου λέει οτι απορρίφθηκαν τα δικαιώματα τι γνωρίζουμε περί αυτού ? είναι τελικά rooted ? κάτι που παρέμεινε και στην rom 9,12,6 αίναι στην μπαρα με τα εικονίδια το εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας παρότι πατάς ολοκλήρωση δεν μπαίνει αλλά ξαναπάει στα κριμένα
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαto αλαξα με το 2q και δεν ζηταει κωδικο , καλο βραδυ για σημερα
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαξαναμπηκα μετα που εκανα update rom και δεν ζητα κωδικο
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμααν μπορω φυσικα να βοηθησω σε κατι χωρις να το ξανασβησω ευχαριστως , μια ερωτηση για root εχουμε κατι magisk ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαλοιπον εγω εγκατεστησα τη 9,12,6 ολλα οκ τωρα ευχαριστω
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαti να κανω αφου δεν εχω τηλεφωνο τωρα περιμενω εσενα μην ξαναστηνω παλι
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαοκ αναμενω ελπιζω να μην κατσω μεχρι της 3,30 παλι χαχα
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυματωρα προσπαθω την απογευματινη την 9,12,6
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμααυτα καταφερα εχω την rom zip σε μια καρτα και τρεχω απο το twrp εγκατασταση απο zip αλλα δεν το κανει
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαekana ναι και ελεγε επυτυχεισ σε ολλα πως να παρω screenshot ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαβρε ζητα ακομα κωδικό θα το σπασω εχω την P mesa
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαδυστιχος δεν ειδα το μηνημα εκανα φορματ και τωρα περιμενω να μπουταρη συγνωμη αλλα βιαστικα διοτι μου έχει σπασει τα νευρα και δυστιχος δεν βοηθησα οσο επρεπε
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαοποτε πάω σε format με τον οδηγό αυτο σωστά ? xiaomi-miui.gr/community/lexic…-format-data/?synonym=264
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαναι εχω αλλα τον βαζω και δεν αλαζει κατι
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΕπιτέλους καλά νέα μπήκα με fastboot έκανα και τισ δύο copy αλλά δυστιχός είναι κλειδωμένα οπότε πάμε σε φορματ data