Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 155.
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαλοιπον εβαλα στην συσκευη το πρωτο αρχειο ξεκιναω με τον πρωτο τροπο αντγραφη και να μπω στο twrp να κανω εγκατασταση το image αλλα δεν το βλεπω πουθενα , μετα παω με τον τροπο fastboot μολισ κανω fastboot devices δεν μου βαζει αριθμουσ αναγνωρισης της συσκευης αλλα ?????????????????????????? και μετα λεει press any key οποτε δεν έχω κατφερει κάτι , κανο κάτι λάθος ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαναι οκ το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να κατεβενουνε
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαναι οκ το ειδα το θεμα ειναι οτι μαλον ο server η εγω σερνομε την μια λεει 1 ωρα την αλλη 4 ωρες για να κατεβουνε
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμααυτο τωρα πως το κανουμε εγκαταστση για θυμισε μου σε παρακαλω ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμακαλησπερα προσπαθω να εκτελεσω την εντολη αλλα ισωσ δεν κανω κατι σωστα μου λεει block δεν ειναι οτι δεν απανταω
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυματο θεμα ειναι οτι εκανα format data εχει την εκδοση 9,12,5 και android 10q αλλα οταν παω να βαλω την καινουργια που ανεβασανε πριν καμποση ωρα μου λελει οτι ειναι κρυπτογραφημενο παλι τι κανουμε τωρα ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυματην εκανα αυτοματα με το dowload του τηλεφωνου και εγκατασταση οποτε παμε για φορματ ? ερωτηση εχω κανει ενα backup και ειναι στο φακελο mui αυτο θα χαθει ?
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΚαλησπέρα έκανα αναβάθμιση σήμερα νωρίτερα στην 9,12,5,_a3 ύστερα ξαναβγήκε αλλη που αντικαθιστά δηλαδή την 9,12,5,_57 την κατέβασα και όταν πάει να κάνει εγκατάσταση ζητάει κωδικό κρυπτογραφησης διότι λέει ειναι κρυπτογραφημένα ενώ στην πρώτη έγινε κανονικά η εγκατάσταση τι κάνουμε ?
-
Ερώτηση έκδοσης
Μήνυμαευχαριστω ναι δεν βλεπω αναβαθμιση ουτε στο σημερινο μαιλ
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΣυγνώμη αλλά μάλλον μπερδεύτηκα ή δεν έδωσα σωστά πληροφορίες έχω περασμένη την xtrv πρέπει να κάνω όλα αυτά?
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΚαλό μεσημέρι στο Mi 8 Lite ποια είναι η τελευταία έκδοση ,έχω την 9,11,14 beta και Android 9pkq1.181007.001 ευχαριστω
-
ευχαριστώ κατεβάζω τώρα , αυτά πρέπει να κάνω μόνο στο twrp Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache μην κάνω καμιά πατάτα και διαγράψω τα πάντα ?
-
καλησπέρα η έκδοση που ηρθε σήμερα MI8LITE 9.9.26 V11-9 είναι stable ? Στο κινητό μου βγάζει οτι υπάρχει 1,5G αλλά άμα πατήσω για κατέβασμα μου λέει η συσκευή σας είναι ενημερωμένη
-
καλησπερα ουτε το MI 8 lite ?
-
περασμα XTRV
Μήνυμαok το αφήνω έτσι λοιπόν ευχαριστώ
-
περασμα XTRV
Μήνυμαεχω την 10,5 9,8,9 beta
-
περασμα XTRV
ΜήνυμαΚαλησπέρα μετά το email κατέβασα για το κινητό μου την MI8LITE_V10.3.5.0.PDTCNXM η ερώτηση είναι θα την περάσουμε με βάση των οδηγό Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ,υπάρχει εγκατεστημένο το TWRP η απορία μου ειναι θα επιλέξω στο TWRP Dalvik / Art Cache + Data + Cache η μόνο το Dalvik / Art Cache + Cache μην κάνω καμιά βλακεία , ευχαριστώ
-
Καλημέρα σας δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά εδώ αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει πάρει το συγκεκριμένο Drone και τι παίζει σχετικά με τελωνείο ευχαριστώ