Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-155 από 155.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαεγω κατεβάζω μεσω του τηλεφώνου αναβάθμηση και αυτή την στιγμή κατεβάζω την τηλευταια που έχει μετά γινεται αυτόματα εγκατάσταση ΄ οπότε τρέχω το magisk met;a ?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλημέρα ερώτηση κάθε φορά που περνάμε μια xtrv το τηλέφωνο φεύγει από root σωστά ? Για να το ξανακάνουμε με το magisk υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός έχω κολήσει και δεν θυμάμαι αρχικά πωσ το έκανα και τι επιλογές έχει ώστε να μην σβήσω κάτι ευχαριστω
-
Μια βοήθεια
ΜήνυμαΚαλημερα για να μην ανοιγω άλλο θέμα , σε ποιο φάκλεο αποθηκέυονται οι σημειώσεις και τα wifi που έχω συνδεθεί ?
-
Μια βοήθεια
ΜήνυμαΚαλησπέρα ερώτηση που πήγε το βελάκι για να πηγαίνει πίσω την καρτέλα διότι ανοιγο και δεν υπάρχει για να κλείσω απλός την σπρώχνω προς τα πάνω κάποια βοήθεια
-
να ρωτήσω μέχρι να περάσουν οι 360 ώρες το έκλεισα και το έβαλα στο κουτί χωρίς sim , σωστά μιας και δεν θα το δουλευω ?
-
οκ αρκετές μέρες για διάβασμα του φόρουμ χαχα , υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσες μέρες έμειναν ?
-
δυστυχώς 360 ώρες μας έβγαλε τώρα
-
ξεκίνησα με τον νέο τρόπο αλλά μου έβγαλε το μήνυμα σχετικά με το Mi unlock status κάνω αυτά τα βήματα τησ φώτο σωστά ? και μετά ξανά unlock ?
-
Καλημέρα τελικά ναι δούλεψε αλλάξαμε στο τέλος θύρα και όλα καλά ευχαριστώ πολύ για πείτε τώρα με τα αποτελέσματα πως προχωράμε και εάν μπορείτε να μου πείτε τα τελευταία αρχεία που θα χρειαστώ ,ευχαριστώ και πάλι ...
-
δυστυχώς τίποτα 3 φορές βγάλε βάλε το βρίσκει σαν samsung phone έκανα ενημέρωση και έβαλα χειροκίνητα το Android Bootloader Interface αλλά πάλι τίποτα δεν δουλεύουν οι εντολές καμιά άλλη ιδέα ?
-
καλησπέρα αρχικά απενεργοποίησα τις ψηφιακές υπογραφές με την εντολή 1 επανεκκίνηση μετά την επιλογή 3 , όταν είναι ανοικτό οχι σε fastboot το βλέπει σαν Mi 8Lite και όταv το συνδέσω σε fastboot το βλέπει σαν Android adb παραθέτω και εικόνα και το συνδέο σε usb2
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ,πρώτο ποστ και ξεκινάω διάβασα αυτές τις μέρες διάφορα σχετικά με το τηλέφωνο που περίμενα να έρθει Mi 8Lite Global version σήμερα ήρθε ,έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πρώτα την ενημέρωση του τηλεφώνου ύστερα έκανα την , Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 εγινε κανονικά μετά ξεκίνησα να δω εάν Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος το πρόβλημα είναι όμως ενώ το βλέπει στις ιδιότητες σαν Mi 8lite όταν ε…