@xnikos καλησπέρα, ποια rom έχεις βάλει να την βάλω κι εγώ. Σήμερα άλλαξα μπαταρία και σε συνδυασμό με την rom να δω κι εγώ άσπρη μέρα Edit: Άκυρον δεν φορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο
Όλα είναι οκ και ευχαριστώ πολύ κατά κύριο λόγο τον @NasDriver και τον @amavroudis για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον χρόνο, που διέθεσαν για την επαναφορά του hard bricked libra μου.
Είμαι ξεκλείδωτος και ήδη πέρασα την twrp με adb έχω περάσει την ΣΩΣΤΗ δική μας rom και βρίσκομαι εδώ και ώρα στην οθόνη επανεκκίνησης του κινητού. Καθυστερεί βέβαια κάπως αλλά έτσι είναι νομίζω.
@NasDriver κατ΄αρχήν μου έβγαλε το setup του τηλ στα κινέζικα. Έβαλα το wifi και προσπάθησα να βάλω το pin του mi account. Δυστυχώς μου βγάζει κάτι κόκκινα κινέζικα και δεν τον προχωράει. Ο κωδικός είναι σωστός και το τηλ είναι ξεκλείδωτο μια και ήταν παραγωγής πριν 31-12-2015. Έχω κολλήσει. Τώρα μπαίνει σε fastboot να επαναλάβω το φλασσάρισμα της κινέζικης με το mi flash από την αρχή ???//
Καλέ μου @NasDriver φαίνεται όλα να πάνε καλά, έχει αρχίσει η επανεκκίνηση και βλέπω mi logo και τελίτσες πάνω από το Android Θα σε ενημερώσω για τη συνέχεια. Χίλια ευχαριστώ
Εντάξει από 9008, το αναγνώρισε. Προσπαθώ να προχωρήσω με το mi flash παρακάμπτοντας το fastboot mode πλην όμως μου βγάζει το παρακάτω λάθος: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62163/ Δεν ξέρω έχω απλώς .. έχω πελαγώσει
Το τηλέφωνο είναι τελείως νεκρό, δεν κάνει επανεκκίνηση ...δεν μπαίνει σε twrp ...δεν μπαίνει σε fastboot mode με κανένα συνδυασμό πλήκτρων και όσο να τα κρατάς πατημένα
@NasDriver δεν ξέρω ίσως παραμεγάλωσα αλλά δεν βλέπω για Mi 4c κάτι.... τι να πω Επίσης το τηλέφωνό μου δεν ανοίγει γενικώς και για οτιδήποτε. Δηλαδή δεν θα μπορέσω να πάω fastboot mode κατά το flashing με τι mi flash
Καλησπέρα, στο libra μου από λάθος πέρασα την xtrv 9.3.7 για kenzo. Έδειξε βέβαια τα σχετικά error και κάνοντας επανεκκίνηση, δεν ακούει τίποτα. Πατάω power + volume up τίποτα . Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Backup έχω πάρει μέσω TWRP
Στο Kenzo μου αναγκάστηκα να αλλάξω μπαταρία και μου έβαλαν την BM46. Άλλαξα από global stable σε XTRV 9.3.7 όπου και διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το fingerprint και οι κωδικοί κλειδώματος ξεκλειδώματος. Έκανα FR, formata data και πάλι τίποτα. Αναγκάστηκα να πάω στη XTRV Αroma 8.11.22 με την οποία είμαι και όλα δουλεύουν καλά. Διαπίστωσα όμως από την πρώτη στιγμή της αλλαγής μπαταρίας και μετά από όλα τα FR και FORMAT DATA,που είχα κάνει, η μπαταρία και χωρίς να δουλεύει το τηλέφωνο, να πέφτει απ…
Καλησπέρα σε όλους, χθες έκανα μέσω updater αναβάθμιση της global του RN3 pro, ξαφνικά δεν με ακούν στις κλήσεις, έχω πρόβλημα μικροφώνου ή παρατηρήθηκε και σε άλλους με την αναβάθμιση ? Edit : Τελικά δεν έφταιγε η αναβάθμιση. Η καλωδιοταινία φόρτισης και μικροφώνου τα είχε παίξει. Την άλλαξα και όλα καλά