Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 153.
-
@gkalen καλησπερα φιλε μου λοιπον τελικα τσεκαρα για τον bootloader και οντως απο την χθεσινη που περασα ειχε κλειδωσει! τον ξεκλειδωσα μολις και μπαινω στον twrp για να κανω εγκατασταση την σημερινη fix rom την εκανα οπως ειπες απο πανω χωρις factory reset αφου ειχα ειδη την δικια σου ρομ περασμενη! πανω στην εγκατασταση λοιπον σε ενα σημειο με πεταξε απο τον twrp και το κινητο πηγε να ανοιξει οπως εκανε και στην χθεσινη βεβαια δεν το αφησα πατησα power και vol+ και μπηκα παλι στο twrp και πατη…
-
@gkalen ναι εχθες που την πέρασα όμως δεν ξεκλειδωσα τον bootloader το είχα ξεκλειδωμενο πριν την περασω! Άσε καλύτερα όταν σχολασω θα πάω σπίτι να το τσεκαρω και μετά θα κάτσω να την περασω αν είναι μην έχω κανένα θέμα παλι
-
ρωταω γτ την κατεβαζω τώρα για να την περάσω και είμαι στην δουλειά μην κάνω καμιά βλακεία και μείνω χωρίς τηλέφωνο
-
@gkalen δηλαδή εμείς που είδη περάσαμε την πρώτη που εβγαλες τώρα για να περάσουμε αυτήν που είναι fix θα πρέπει να ξεκλειδωσουμε τον bootloader
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
fighter - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεισαι ωραίος μπράβο αδερφέ συνέχισε ετσι
-
βασιλη το ιδιο έκανε και σε εμένα
-
Αστο καλύτερα για την άλλη εβδομάδα μην παιδευεσαι πάλι κατά την γνώμη μου αφού και αυτή τώρα τρέχει καλά βέβαια εντάξει και εγώ όταν την έκανα εγκατάσταση μου έκανε κάτι χαζα στην αρχή αλλά ξανα έκανα factory reset και instal πάλι και όλα κομπλε τώρα δουλευει καλά προς το παρόν
-
καλησπερα φίλε gkalen με την kenzo που εβγαλες τι παίζει γτ είδα ότι την ανακάλεσαν λογο προβλημάτων! Με την δική σου έχουμε κανένα θέμα?
-
μπραβο ρε φίλε είσαι απεχτος πιστεύω εκανες την καλύτερη δουλειά τώρα οργανωμένα και νοικοκυρεμενα όλα μπράβο σου τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!
-
βγηκε πάνω στην κατάλληλη στιγμή που έλεγα ότι θέλω να πάρω ένα drone