Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Σε redmi 4A όλα δείχνουν άψογα ευχαριστούμε!
-
Περάστηκε σε redmi4A. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ.
-
Like και απο μενα. Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες σας.
-
Μόλις έγινα και εγώ vip biggrin.png
-
Εγκαταστάθηκε σε redmi 4A με επιτυχία. Όλα δείχνουν οκ.
-
Παράθεση από Giannisagal: “παιδες τουλαχιστον για εμας που δεν θα παρουμε την νεα ρομ σημερα θα μας φτιαξετε την καμερα που σκαει Η θα γυρισω πισω ?????? ” Στο δικό μου redmi4a με το camera fix που έβαλα παίζει κανονικά η κάμερα.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Παράθεση από dtsilog: “Η έκδοση 3.0.0r2 του twrp είναι προβληματική. Μπορείς να βάλεις την τελευταία από τον @michael ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις την ελληνική rom. ” Το έκανα και όλα κομπλε. Έκανε εγκατάσταση με την πρώτη. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
-
Παράθεση από Bodai: “Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom.. ” Εχω το 3.0.0r2 twrp. Να το κάνω αυτό που λες αλλά δεν ξέρω πως να κάνω εγκατάσταση το twrp.
-
Κατεβαζω την ρομ στην εξωτερική μνήμη,κανω reboot και μπαίνω στο recovery,παταω το wipe και κάνω factory reset και μετά κάνω ινσταλ την ρομ. Αυτό την κάνει εγκατάσταση κάνει reboot,δειχνει το σήμα της miui για κανένα λεπτό και ξανακάνει reboot και με βγάζει στο recovery.
-
Ουτε με factory reset.
-
Καλημέρα. Εγώ σε redmi3 δεν μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση την ρομ. Κάνει reboot και με ξαναβγαζει σε recovery. Έχει την 6.5.26 τώρα. Σε redmi 2 ή εγκατάσταση σε v8 έγινε κανονικά.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη τυχη σε ολους.
-
Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέ…
-
Καλη τυχη σε ολους. XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Redmi 2 - 1GB edition
ΜήνυμαΚαλησπερα και καλη χρονια. Exω δυο μικροπροβληματα με το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για να το λυσω. Οταν εχω ανοικτο το wifi μου βγαζει συνεχώς μηνυμα για ενα συγκεκριμενο ασυρματο δικτυο -ZTE 4- για να συνδεθώ το οποιο δεν υπαρχει πουθενα.Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να απενεργοποιήσω? Δευτερον.Έχω μεσα δυο καρτες το προσωπικο μου νουμερο και ενα εταιρικο. Στο εταιρικο δεν μπορώ να στείλω μηνυματα,ειναι το προγραμμα ετσι δεν φταει το κινητο,μου βγαζει μηνυμα οτι η καρ…