Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Παράθεση από amavroudis: “4g+ εννοούσα... Για το volte δες σε settings, sim cards and mobile network ” Το βρήκα το απενεργοποίησα απ τις ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει. 7 στις 10 φορές με το που ανοίγει η κλήση δεν ακούω και δε με ακούνε και πρέπει να ξαναπάρω.
-
4g έχω κανονικά. Δεν ξέρω αν φταίει το volte ή όχι ούτε ξέρω αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Απλά με το που έκανα μετάβαση σε miui 11 Android 10 παρατήρησα αυτό που έλεγε κι ο φίλος ότι ενώ κάνει την κλήση δεν ακούω τίποτα κι ούτε ο άλλος με ακούει. Γι αυτό και ρώτησα αν φταίει αυτό τελικά και τι μπορώ να κάνω. Πώς το απενεργοποιώ δηλαδή; Παράθεση από amavroudis: “Απενεργοποίηση. Και το ενεργοποιείς μόλις φτιαχτεί. Πιθανότατα μπορείς να περάσεις παλιότερο modem μέσω twrp αλλά εγώ δεν μπαίνω σε τέ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από jimmynet: “Πώς καταλαβαίνεις αν δουλεύει το Volte. ” αν δρομολογείται η κλήση μέσω 4g καλεί ταχύτατα. Χτυπάει αμέσως.Αυτή είναι η κυρία διαφορά, όπως επίσης και η ποιότητα. Είναι hd voice. Σε εμένα κάνει κλήση, αλλά ενώ ανοίγει η γραμμή δεν ακούω και ούτε με ακούνε. ” Επιβεβαιώνω κι εγώ σε Polaris ότι κάνει κλήση και ενώ ανοίγει η γραμμή δεν ακούω και δεν με ακούνε. και πρέπει να προσπαθήσω να καλέσω 2η και 3η φορά για να καταφέρω να μιλήσω. Υπάρχει κάποια …
-
RE: RE:
ΜήνυμαΑπολογούμαι δεν το είχα προσέξει. Κρίμα πάντως γιατί την προτιμούσα πάντα λόγω της εύκολης παραμετροποίησης.Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από anpho81: “Στο mi mix 2s δούλεψε σε κανέναν ποτέ η aroma? σε κάθε ρομ που βγαίνει τη δοκιμάζω και δεν ανοίγει καν... κολλάει στο twrp και στο τέλος βάζω πάντα την xtrv. το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. αλλά για να βγάζετε κάθε φορά και aroma φαντάζομαι ότι σε κάποιους θα δουλεύει.” Η AROMA πάει για κατάργηση τουλάχιστον στα μοντέλα …
-
Στο mi mix 2s δούλεψε σε κανέναν ποτέ η aroma? σε κάθε ρομ που βγαίνει τη δοκιμάζω και δεν ανοίγει καν... κολλάει στο twrp και στο τέλος βάζω πάντα την xtrv. το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. αλλά για να βγάζετε κάθε φορά και aroma φαντάζομαι ότι σε κάποιους θα δουλεύει.
-
Σε polaris ξέρουμε πότε θα λειτουργήσει το aroma? Καλή και η xtrv αλλά τώρα που συνηθίσαμε με aroma δύσκολα το αποχωριζόμαστε Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
-
@MIUI_ART το γνωρίζω αλλά είπα να μείνω στην global και να δοκιμάσω ξανά την επόμενη rom που θα βγει. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
-
Στο mi mix 2s δε δουλεύει η aroma και η σύσταση είναι να βάλουμε κατευθείαν την xtrv. Στο δικό μου δε δούλεψε ούτε η xtrv. Κολλάει στην εκκίνησή μετά την εγκατάσταση. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
-
Εγώ σε polaris εξακολουθώ να έχω προβλήματα. Με fr η xtrv πάνω από την global beta 8.7.12 και μένει στο logo κατά την επανεκκίνηση. Περίμενα πάνω από ώρα. Είχα δοκιμάσει αρχικά χωρίς fr με το ίδιο πρόβλημα. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
-
Σε polaris κολλάει πριν μπει στο aroma όπως και η προηγούμενη.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε την ρομ που έχεις ? ” Δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα για root. Απλά μου δείχνει στην αρχή το banner του Winbank Mobile και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει η εφαρμογή και επιστρέφει στην αρχική οθόνη του miui. Αυτό είναι το screenshot από το about phone. Screenshot_20170307225837052_com.and.png
-
Παρέλαβα κι εγώ επιτέλους το MIX μου και προσπαθώ να το σετάρω. Όλα καλά εκτός από ένα θεματάκι. Το app της Τράπεζας Πειραιώς δε δουλεύει. Είχα το ίδιο θέμα και στο Redmi Note 3 που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και οφειλόταν τελικά στο ότι η εφαρμογή τσεκάρει τη συσκευή αν είναι rooted και δε δουλεύει. Το πρόβλημα όμως αυτό λυνόταν με το RootCloak μέσω xposed που μπορούσες να κάνεις hide το root για συγκεκριμένες εφαρμογές. Στο MIX όμως ακόμα και με το RootCloak η εφαρμογή αρνείται πεισματικά να αν…
-
Καλησπέρα. Πήρα το redmi Note 3 πριν κανένα μήνα από τον yeso521 και ενώ μέχρι τώρα δούλευαν όλα τέλεια, εδώ και 2-3 μέρες έχω πρόβλημα με τα capacitive buttons. Το recents δουλεύει κανονικά αλλά το back ξαφνικά τρελαίνεται και πατιέται μόνο του συνέχεια με συνέπεια σε όποια εφαρμογή κι αν βρίσκομαι να με πετάει πίσω στην αρχική οθόνη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα (γύρω στα 10) σταματάει αλλά τότε δε δουλεύει καθόλου το home... μετά κάποια στιγμή επανέρχονται για μερικά λεπτά και κάποια στιγμή τ…
-
Παράθεση από PeterPanious: “ ” Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό[/quote] Στον λογαριασμό του mi account έχεις κάνει verify το mail σου και έχεις συνδέσει το νούμερο σου; δοκίμασε αυτά πρώτα σε παρακαλώ και πες τι γίνεται. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk[/quote] το e-mail το είχα κάνει verify. δεν είχα συνδέσει το νούμερό μου. τώρα το έκανα αλλά και πάλι το ίδιο μ…
-
Παράθεση από Vasstef: “Σε αυτό το παράθυρο βάζεις email που έχεις δήλωσε στο mi account και από κατά τον κωδικό σου στο mi accounta Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό
-
Παράθεση από Vasstef: “Παράθεση από anpho81: “Ρε παιδιά μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Έκανα αίτηση για κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader πριν 2 βδομάδες. Ήρθε πριν 3-4 μέρες το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτησή μου αλλά δεν ήρθε ακόμα κανένας κωδικός και το unlock tool χρειάζεται κωδικό λέει. Τί να κάνω; Είναι λογικό να έχει εγκριθεί εδώ και 4 μέρες η αίτηση και να μην έχει έρθει ακόμα ο κωδικός; ” Κατέβασε το unlock tool και προχώρησε άφοβα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μ…