Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 840.
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΜιλώντας με 2 άλλους χρήστες του X5 Pro 5G, που πέρασαν κι αυτοί την HyperOS 1.0.2.0 UMSMIXM, δουλεύει μια χαρά σε αυτούς το VoLTE. Όμως, και οι δύο έχουν Cosmote, ενώ εγώ Nova. Οπότε κάτι με την Nova γίνεται. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών προ ολίγου, σε αυτούς είναι ενεργοποιημένο, έκαναν επανεκκίνηση και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Στο δικό σου που επίσης δεν δουλεύει το VoLTE, έχεις σύνδεση Nova; 04f86a6fa81fd6cc6acd65663caa61b9.jpg Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΤώρα που το λες, δεν βγάζει όντως την ένδειξη VoLTE επάνω.... Άρα δεν λειτουργεί;; Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΣτο HyperOS δεν έχει την επιλογή VoLTE εξ αρχής. Πρέπει να την εμφανίσετε εισάγοντας στο πληκτρολόγιο κλήσεων τον παρακάτω συνδυασμό χαρακτήρων-αριθμών: *#*#86583#*#* Μετά βγάζει στιγμιαίο μήνυμα "VoLTE απενεργοποιημένο" και εμφανίζεται η επιλογή VoLTE στις ρυθμίσεις της κάρτας SIM. Έτσι το ενεργοποιείτε - απενεργοποιείτε από εκεί μετά. Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει κι εγώ άλλη χώρα, αλλά δεν βγαίνει κανένα update. Ακόμα με την 14.0.7.0 TMSMIXM είμαι... Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΠαράθεση από Vstromakias: “12.0.11 ή 12.0.11.0 ; Αν είναι με δύο τελείες βάλε μία official για αρχή γιατί είναι ποιο made in China και απο τους πλανόδιους στις παραλίες.” Καλησπέρα, τι εννοείς; Αυτή είναι... e03422196b3809bdc5da2c9d3eb6cb0d.jpgb680c3aa8de537a6dc35074d445ad17b.jpg Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Σε Poco M3 που έχει τώρα την Miui Global 12.0.11 Stable (QJQEUXM) και προσπαθώ να περάσω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση Recovery EEA Global Stable Recovery V14.0.2.0.SJFEUXM. Μου βγάζει σφάλμα όμως, το παρακάτω: "Can't verify update. Sorry, flash to this stable ROM is not allowed." Μήπως το πρόβλημα είναι ότι πρέπει πρώτα να το αναβαθμίσω στην ενδιάμεση Recovery EEA Global Stable Recovery V13.0.1.0.RJFEUXM και μετά από εκεί να περάσω την V14; Δεν νομ…
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΕγώ πάντως που την δοκίμασα σήμερα το πρωί, βρήκα χειρότερο αποτέλεσμα από την εργοστασιακή, γιαυτό και την απεγκατέστησα απευθείας. Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς σας την Google Camera στο X5 Pro; Είναι καλύτερη από την εργοστασιακή; Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα, στο Google Play μου βγάζει στην ενημέρωση εφαρμογών το κίτρινο τρίγωνο σφάλματος και την πρόταση "1 εγκατάσταση σε εκκρεμότητα". Έκανα καθαρισμό cache + δεδομένων εφαρμογής, έφτιαξε για λίγο και πάλι τα ίδια με τον επόμενο έλεγχο ενημερώσεων. Γιατί αυτό; Καμία λύση; 5f7d749d8104af3cb9e5eb24d81967b4.jpg Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα, από σήμερα επίσημα κάτοχος κι εγώ του X5 Pro 5G, ήρθε επιτέλους (8GB/256GB) και το έστησα κιόλας. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμη είναι πως θα επαναφέρω (εμφανιστούν) όλα τα μηνύματα μου στο Google Messages, διότι δεν συγχρονίζονται όπως βλέπω... Εκτός εάν αργεί να γίνει ο συγχρονισμός. Poco X5 Pro 5G via Tapatalk
-
Παράθεση από rallye: “Πήγαινε στο DIALER πληκτρολογισε αυτό * # * # 86583 # * # * μετά μπαίνεις ρυθμίσεις sim θα σου ανοίξει η ρύθμιση volte, γιατί δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις, την κλικαρεις χειροκίνητα μονιμα ανοιχτή, και εισαι έτοιμος να κάνεις κλήσεις κλπ, χωρίς να χάνονται τα εικονίδια!” Αυτό το έχω εδώ και 2 χρόνια ήδη ενεργοποιημένο, δεν ζητώ αυτό, γιατί σποραδικά κόβει την σύνδεση ίντερνετ παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το VoLTE, αυτό λέω. Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Καλημέρα, εμφανίζεται μερικές φορές πρόβλημα κατά την διάρκεια των κλήσεων στο κινητό, όπου κόβει τη σύνδεση στο ίντερνετ (χάνεται και η ένδειξη VoLTE και η ένδειξη 4G+ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης). Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα; Το παράξενο είναι ότι δεν το κάνει πάντα αυτό. Poco X3 Pro via Tapatalk d711d267b4c501ed581ab3ce48290fe8.jpgf0fa5c034fe8a1dce7ff3883a8f1f076.jpg
-
Xiaomi μέχρι 250 €
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, μιας και ψάχνουμε κινητό αρκετοί εδώ στο θέμα, να ρωτήσω κάτι. Εάν πάρουμε κινητό Xiaomi από Κίνα, που γράφει στις λεπτομέρειες του προϊόντος: THINGS TO KNOW This phone is a Chinese edition, comes with full Google Mobile Service and Google Play store installed, and OTA updating is supported. Google Pay is supported. This phone supports 2 languages: English, and Chinese. This phone supports these network bands: 4G: FDD-LTE: B1/B3/B5/B8/B19. 5G: n1/n3/n5/n8/n28a/n38/n41/n77/n78. …
-
Xiaomi μέχρι 250 €
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από topmar: “Έχοντας τον ίδιο προβληματισμό για νέο κινητό, το είδα κι εγώ το Xiaomi 13 Lite, αλλά το απέρριψα λόγω μικρότερης οθόνης (6,55" αντί 6,67"). Poco X3 Pro via Tapatalk ” Με το Xiaomi Poco X5 Pro 5G 8gb 256gb είσαι ευχαριστημένος από φωτό; XTRV rom παίρνει;” Δεν έχω αυτό το κινητό, ακόμα με το Poco X3 Pro είμαι και ψάχνω τον αντικαταστάτη του... Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Xiaomi μέχρι 250 €
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχοντας τον ίδιο προβληματισμό για νέο κινητό, το είδα κι εγώ το Xiaomi 13 Lite, αλλά το απέρριψα λόγω μικρότερης οθόνης (6,55" αντί 6,67"). Poco X3 Pro via Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω ένα M3 που παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα που σε κάθε κλείσιμο ή επανεκκίνηση, δεν ανοίγει (περιμένω να ξεφορτίσει και μετά βάζοντας το στην πρίζα, ανοίγει). Κάνοντας το αυτό σήμερα και συνδέοντας το στο WiFi, βρήκε update μεγάλο (2,6 GB) από την έκδοση 12.0.11.0 (QJFMIXM) που είχε στην νέα έκδοση 12.5.10.0 (RJFMIXM). Αξίζει να την περάσω, μπας και διορθωθεί το πρόβλημα που δεν ανοίγει ή όχι; Μήπως να κατεβάσω χειροκίνητα απευθείας την νεότερη έκδοση 13 που έβαλαν το Link πιο πάνω…