Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 165.
-
Παράθεση από geoanto555: “Επειδη δεν έχω πρόσβαση σε pc τώρα κάνε αναζήτηση για backup qcn με qpst. ” Αφου φτιάξω το xqcn αρχείο τι κάνω ?
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΥπαρχει βοήθεια στα Τρίκαλα. Η να απευθυνθούμε Λάρισα ? Μιας και σταμάτησε η υποστήριξη σε mido είπα να πειραματιστω και κατέληξα με συσκευή χωρίς wifi και bt.Δοκιμασα με fastboot rom , modem και από ότι μου είπε ο @geoanto555 απομένει μόνο με qpst το οποίο δεν γνωρίζω πως δουλεύει η αν υπάρχει οδηγός .Έχω mido 4/64.Η ειρωνία είναι ότι εδώ και μια βδομάδα το έχω βάλει αγγελία και σήμερα που το χάλασα με πήραν δύο ατομα
-
Παράθεση από geoanto555: “αν και δεν ειμαι σε pc δες εδω. qpstflash.com/ ” Αν θες πες μου τι πρεπει να κανω η αν υπαρχει καποιος οδηγος να μην σου φαω το χρονο σου
-
Τιποτα και με edl.Κατεβαζω το gpstflash
-
Εχω κουτι.Απο που κατεβαζω το gpst ? Πρεπει να ειμαι root ?
-
Τιποτα .Με edl τι κανω
-
Μπακαπ δεν έκανα.Εχω την 10.2.3.0 fastboot.Ολα δουλεύουν εκτός το wifi.Πιο πάνω έγραψα ότι η mac addres πρέπει να είναι λάθος( από ότι έχω διαβάσει)
-
Ενεργοποιω και σε 3-4 δευτερόλεπτα κλείνει χωρίς να έχει βρει τίποτα.το mac addres είναι 02.00.00.00.00.00
-
Παράθεση από geoanto555: “Ενα είναι το format data , αυτό που έκανες στο τέλος δλδ. Καλοδούλευτο. ” Επεστρεψα όλα καλά εκτός του wifi.Ακομη και με fastboot rom.απο ότι διαβάζω πρέπει να είναι η mac anddres
-
Όλα καλά.Εκανα φορμάτ με την επιλογή κάτω δεξιά που ζητάει και το yes.Ενω πριν έκανα από τα αντβανσεντ γουαιπς .Ευχαριστω.
-
Δηστυχως.Υπαρχει κάποιο πρόβλημα στην πρώτη σειρά ???
-
- Τα ίδια πάλι
-
Κατεβαζω fastboot rom.Αργει λίγο.Αν δεν γίνεται κάτι άλλο θα πάω απ' την αρχή
-
Δεν είμαι σίγουρος νομίζω πήγα αντβανσεντ και πονταρα και το σύστεμ.
-
Δεν μου έχει χρειαστεί παλιότερα και δεν έχω κάποια κατεβασμένη.Υπαρχει στο φόρουμ ;;
-
SOS πρόβλημα σε mido.Μετα τη στεναχώρια που πήραμε,, είπα να (παίξω) λίγο.Εβαλα aosp expiriense και αποφάσισα να γυρίσω πάλι στην τελευταία stable. Με ρεκοβερυ 3.2.2.0 δεν βλέπει την sd και δεν κάνει κάνει Μάουντ το σύστεμ.Αποτελεσμα μπουτλουπ.Βαζω το 3.2.3_4 κάνει Μάουντ ότι και να κάνω εγκατάσταση αποτέλεσμα μπουτλόυπ και πάλι.ΑΝ βάλω την aosp όλα οκ δουλεύει για λίγο και επανεκινηση.Μπορω να μπω και στα δύο ρεκαβερυ.(επίσης εμφανίζει το μύνημα ότι δεν κάνει Μάουντ το data.Με τ 3.2.3_4 η εγκατ…
-
Παράθεση από Giannis Decadencia: “Για το mido ρε παιδιά τέλος αλλά δεν κατάλαβα έχει σε αυτή την ρομ αναβάθμιση η όχι ” Κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω με προλαβες. Παράθεση από Giannis Decadencia: “Για το mido ρε παιδιά τέλος αλλά δεν κατάλαβα έχει σε αυτή την ρομ αναβάθμιση η όχι ”
-
Κατατοπειστικοτατος
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από spiros@1: “Δηλαδη το mido τελος ? ” Πάλι το Κινέζικο source έχει πρόβλημα με την μπαταρία ειδικά μετά το deodex που είναι απαραίτητο να γίνει. Οπότε ναι τέλος... ” Μηπως μπορεις να μου πεις πως σταματω την επιλογη για λογαριασμο μετα απο f.r (οταν ρυθμιζω τη συσκευη μου το ζητα)