Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 234.

• Επειδή δεν φαίνεται η προηγούμενη φωτόf71f92b0b1e93aad881f0c9b9f307d85.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει αυτό το μήνυμα σε mi 8 Lite μετά την τελευταία ROM Επίσης δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή mail (μαμά app)f3a8797533ea77e85c48200bbbcef056.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

jimmynet - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από x3000x: “Με το που εγκατέστησα την 21 μου βγάζει αυτό το μήνυμα για 60 δευτερόλεπτα. Mi 8 lite” Κι εμένα το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi8 Lite μπαίνει κανονικά η τελευταία η 21 αλλά δεν μπορώ να βάλω με τίποτα το magisk. Δείχνει κανονικά ότι εγκαθίσταται η τελευταία έκδοση μέσω TWRP χωρίς να βγάζει κάποιο λάθος αλλά όταν ανοίγεις την εφαρμογή magisk manager λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Δεν έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που το βάζω. Τι μπορώ να κάνω ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από jimmynet: “Η εφαρμογή Facebook φαίνεται χαλιά όταν ενεργοποιηθεί το dark mode. Το παρατήρησε κάποιος άλλος ?? Όλα τ άλλα μια χαρά σε mi8 lite Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις επιλεξει παγκοσμια σκοτεινη λειτουργια? Με αυτο επιλογη κι εμενα στο messenger που δοκιμασα, δε δειχνει σωστα. Την εβγαλα αυτη την επιλογη και μεσα απο το messenger επελεξα την σκοτεινη λειτουργια και δειχνει κανονικα τα γραφικα.” Έχεις δίκιο. Το Παγκόσμια Λει…

• Η εφαρμογή Facebook φαίνεται χαλιά όταν ενεργοποιηθεί το dark mode. Το παρατήρησε κάποιος άλλος ?? Όλα τ άλλα μια χαρά σε mi8 lite Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Adaway σε rooted συσκευή με magisk θέλει κάποια περαιτέρω ρύθμιση γιατί δεν φαίνεται να δουλεύει στον μαμά browser. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi 8 Lite OK Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από x3000x: “Πάρα πολύ αργό κλείδωμα εφαρμογών. Mi8 lite” Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο, τι εννοείς αργό κλείδωμα. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “@jimmynet θέλει άλλο twrp γιατί δεν παίζει σε android 10 αυτό.. ” Δηλαδή ποιο να βάλω ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Pin δεν έχεις στην συσκευή; Μοτίβο;” Δεν λειτουργεί με το Pin Αυτό που έκανα είναι το εξής. Κατέβασα την Rom την έβαλα σε USB stick και την πέρασα από εκεί. Βέβαια τώρα ο μαμά browser είναι με κινέζικα γράμματα και κρασαρει όταν τον ανοίξεις. Το θέμα βέβαια είναι με ποιο κωδικό μπαίνω στο recovery Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αρχικά δοκιμάζεις να βάλεις κωδικό συσκευής αν υπάρχει.” Συγνώμη δεν κατάλαβα. Ποιος είναι ο κωδικός συσκευής Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά επειδή κάπου το έχασα Κατέβασα το μεσημέρι τη Rom για το Platina. Έκανα Factory reset τα έβαλα όλα από την αρχή. Όλα ΟΚ Διαβάζω τώρα ότι βγήκε άλλη Rom διορθωμένη, την κατεβάζω και over the air και μέσα από το site και όταν με βγάζει στο recovery μου λέει ότι κάτι είναι κρυπτογραφημένο και μου ζητάει κωδικό. Τι κάνω ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Το Platina θα χρειαστεί factory reset από την τελευταία προηγούμενη Rom ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Mi8 lite παρατηρώ μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή SMS. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Mi8 lite με 2 κάρτες Sim εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ πως κάθε φορά που στέλνω SMS υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση περίπου 40-50 δευτερόλεπτα στο να το λάβει κάποιος. Αυτό γίνεται και με τους 2 αριθμούς που έχω σε Vodafone. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα των Rom η πρόβλημα της Vodafone ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παρατήρησα ότι δε παίζει το volte, ενώ είναι ενεργό και υπάρχει και το σηματάκι. Οι κλήσεις δεν δρομολογούνται σωστά και δεν είναι εφικτή η επικοινωνία. Σε polaris με περασμένη τη dev με miui11, android10. Θα δω μήπως είναι πρόβλημα του παρόχου και θα ενημερώσω.” Πώς καταλαβαίνεις αν δουλεύει το Volte. Και στο δικό μου Mi8 lite δείχνει το σηματακι και είναι ενεργό αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από x3000x: “Από mi 8 lite εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με την εναλλαγή κλήσεις που βρίσκετε σε αναμονή. Με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση.........” Είσαι σίγουρος ? γιατί στο δικό μου που χρειάστηκε μια φορά να κάνω εναλλαγή δεν παρουσίασε πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λάθος ζητώ συγγνώμη Εξακολουθεί το πρόβλημα να υφίσταται. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από x3000x: “Από mi 8 lite εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με την εναλλαγή κλήσεις που βρίσκετε σε αναμονή. Με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση.........” Είσαι σίγουρος ? γιατί στο δικό μου που χρειάστηκε μια φορά να κάνω εναλλαγή δεν παρουσίασε πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από VAG-ZAG: “Δείτε το!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64287/” Ισχύει και σε Platina Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk