Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 234.

• RE:

jimmynet - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Σε mi8 lite , εγκατάσταση μέσω updater , το τηλέφωνο έσβησε και δεν έκανε επανεκκίνηση.. Επανεκκίνηση με το power button , το τηλέφωνο κόλλησε στο xtrv animation , κοινώς bootloop.. Μετά , dirty flash δύο προηγούμενες ρομς , δυστυχώς τα ίδια .. Τελικά , factory reset και πέρασμα την 9.6.20 για να ανοίξει η συσκευή .. Δε γνωρίζω αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους , σε platina πάντως αυτό μας έτυχε χθες το βράδυ ... Αναμένουμε feedbacks ...” Στο δικό μου Platina μπήκε …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@jimmynet Σε platina δεν έχω βάλει ακόμα κάρτα , αλλά έχω παρατηρήσει στο tulip ότι αν χαθεί το σήμα στο μετρό ας πούμε , μετά που θα βγω πρέπει να κλείσω και να ανοίξω πάλι τα δεδομένα για να λειτουργήσουν κι ας έχει 4G φουλ σήμα ... Δεν μου είναι ενοχλητικό αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιο μικροπρόβλημα από το source ..” Λοιπόν το έψαξα λίγο και κατέληξα στο εξής χωρίς βέβαια να είναι απολύτως σίγουρος. Έβαλα ένα πρόγραμμα το Network Cell Info και είδα ότι οι αποσυνδέσεις στα …

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

jimmynet - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Έχει κανείς με Vodafone αποσυνδέσεις σε data 4g/3g ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Έχει κάποιος Mi 8 Lite Platina με Vodafone και κάποια από τις 2 τελευταίες ROM να επικοινωνήσω μαζί του γιατί έχω πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις Data 3g/4g με full σήμα. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “ΚαλημέραΔεν πρέπει να είναι πρόβλημα του Magisk γιατί και οι 2 εκδόσεις 19 και 19.1 δούλευαν κανονικά έως και την προηγούμενη ROM. Τώρα δεν δουλεύει καμία. Δοκίμασα και τις 2 και το ίδιο πρόβλημα σε γυρνάει πάντα σε recovery. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο module κάνει τη δουλειά. Κατέβασε από εδώ τον Magisk unistaller και φλάσερέ τον μέσα από TWRP. Εν συνεχεία κάνε ένα reboot σε rec…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmynet: “Σε Platina ενώ άνοιξε κανονικά όταν πέρασα το magisk κάνει πάλι boot σε recovery ” Έχουν αναφερθεί διάφορα προβλήματα σε μερικές συσκευές με το Magisk. Κάνε πάλι flash την ROM για να γίνει λειτουργική η συσκευή και δοκίμασε άλλη Version του Magisk από το XDA Developers ΕΔΩ >> [2019.5.1] Magisk v19.1 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+]” Καλημέρα Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του Magisk γιατί και οι 2 εκδόσεις 19 και 19.1 δούλευαν κ…

• Σε Platina ενώ άνοιξε κανονικά όταν πέρασα το magisk κάνει πάλι boot σε recovery Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Platina στην οθόνη κλειδώματος στην μπαταρία μου βγάζει το εικονίδιο όπως το βλέπετε χωρίς να το φορτίζω. Με τελευταία ROM αυτό.5d094681bb8fab40ba390ed79ef9c13b.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα Το είχα ξαναγράψει πριν λίγες ημέρες αλλά δεν βρήκα λύση. Σε Mi8 lite με τις δύο τελευταίες ROM χάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα τα Data. Δηλαδή ενώ έχω full σήμα 4G δεν έχω σύνδεση στο internet. Έχω δύο κάρτες Vodafone και το κάνει και στις 2. Έκανα χθες Hard reset στη συσκευή και καθαρή εγκατάσταση και όλα τα έβαλα από την αρχή και πάλι τα ίδια. Λέτε να φταίει η ROM ή η συσκευή ? Να πω πως αν ανοιγοκλεισω το τηλέφωνο επανέρχονται τα data όπως κι αν ενεργοποιήσω κα…

• Αυτά τα έχει ήδη, δεν τα έχω πειράξει ποτέ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Platina παρατηρώ συνεχείς διακοπές στα δεδομένα (όχι από WiFi). Ενώ πχ στα εικονίδια έχω full σήμα 4g δεν έχω καμία σύνδεση στο internet. Αν ενεργοποιήσω plane mode και απενεργοποιήσω αμέσως επανέρχονται τα δεδομένα. Μετά πάλι τα ίδια και συνέχεια αυτή η δουλειά. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν τυχαίο αλλά όχι. Έχω κάνε εννοείται επανεκκινήσεις αλλά τίποτα Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Έβαλα προχθές την 9.4.11 από το mail που μου στείλατε. Σήμερα η εφαρμογή αναβάθμισης μου έβγαλε σαν διαθέσιμη πάλι την ίδια 9.4.11 Έχω το Platina. Να την ξαναβάλω η δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Εδώ εννοεί να δώσεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή τις απαραίτητες άδειες. Πχ. χωρίς περιορισμό στην χρήση μπαταρίας από τις ρυθμίσεις” Όχι όχι για παράδειγμα έβαλα τη φωτογραφία αυτή. Το κάνει εντελώς ξαφνικά με όλες τις εφαρμογές. Εξάλλου έχει και συμπεριφορά διαφορετική όπως πχ δεν κάνει αυτή τη μικρή δόνηση πατώντας τα πλήκτρα της συσκευής κλπ. Άρα κάτι άλλο φταίει Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Σήμερα εντελώς ξαφνικά δείχνει σαν να έχει μπει το Battery saver και δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η εξοικονόμηση ενέργειας είναι απενεργοποιημένη. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ?eb4c99b852d264984b79c6eaf2fb9d99.jpgd9904e1d4499a57cae2b919f82dbf63e.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση Σε Platina γιατί μου έρχονται σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές διπλές ειδοποιήσεις ? Αυτό όχι μόνο σε αυτή αλλά και στις 2 προηγούμενες ROM ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi 8 lite όλα καλά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ούτε σε Platina Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στη σάρωση ασφαλείας μου βγάζει πρόβλημα στην ασφάλεια πληρωμών. Είμαι root με Magisk. Πριν δεν το έβγαζε. Από τη στιγμή που έβαλα την εφαρμογή PayPal. Την έβγαλα αλλά συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ?0afd0b81b9de3c24146f3c142900c627.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

jimmynet - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

GSam Battery Monitor Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Releases · FabioCZ/NotificationRepeater · GitHub Αυτό εδώ λέει διορθώνει τα notifications σε όλες τα Xiaomi με Miui 10 Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk