Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 234.

• RE:

jimmynet - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Germak: “Μια χαρά δουλεύει σε mi 8 εδώ και 10 μέρες.κανενα πρόβλημα.” Υποθέτω ότι έχει πάνω Pie Παίζει κανονικά? Με ποια διαδικασία το έβαλες, πέρασες το apk από το επίσημο site η μέσω Magisk ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “Παράθεση από jimmynet: “Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναβάθμιση σε stock εφαρμογή? Θέλω να αναβαθμίσω την εφαρμογή mail που δεν δουλεύει σωστά. Έχω βρει την καινούργια έκδοση σε μορφή apk αλλά δεν την εγκαθιστά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την έβαλα εγώ αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποια mail όπως του κοτσοβολου” Όταν πήρα το τηλέφωνο με την Global ROM και πριν περάσω την XTRV δεν είχε μέσα την εφαρμογή mail και έτσι βρήκα σαν apk την τελ…

• Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναβάθμιση σε stock εφαρμογή? Θέλω να αναβαθμίσω την εφαρμογή mail που δεν δουλεύει σωστά. Έχω βρει την καινούργια έκδοση σε μορφή apk αλλά δεν την εγκαθιστά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Mi 8 Lite από το Power menu όποιο κουμπί και να πατήσεις Επανεκκίνηση, Απενεργοποίηση, Recovery και Fastboot κάνει επανεκκίνηση. Το περίεργο είναι ότι δείχνει σα να κάνει κάποιου είδους Soft επανεκκίνηση γιατί είναι πάρα πολύ γρήγορη και δεν δείχνει καν το logo της XTRV Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν δύο λόγια για την καινούργια XTRV ROM. Έγινε καθαρή εγκατάσταση λόγω προβλήματος με το encryption που ζητούσε κωδικό στο TWRP. Τέλος πάντων αφού εγκατεστησα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα δείχνει να λειτουργούν όλα καλά. Ένα πρόβλημα που είδα είναι ότι όταν πατάω το Power εμφανίζεται κανονικά το κουμπί του Recovery αλλά δεν λειτουργεί απλά κάνει επανεκκίνηση. Ξέχασα να πω πως το ρουταρα με το magisk και κανένα πρόβλημα. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ενώ με την προηγο…

• RE:

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ και πάλι. Έκανα format τα πάντα, έχω βάλει πάλι τα περισσότερα και δείχνει να λειτουργεί καλά. Έκανα έλεγχο και δεν έχω encryption. Μπήκα σε TWRP και τώρα δεν ζητάει κωδικό. Το μόνο που βρήκα πως δεν λειτουργεί είναι ότι δεν μπορείς να μπεις σε TWRP από το menu παρά μόνο από το Power + Volume up αλλά θα διορθωθεί και αυτό κάποια στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειαΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ξέρω ότι σε έχω κουράσει. Έκανα ότι …

• RE:

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ξέρω ότι σε έχω κουράσει. Έκανα ότι μου είπες και μου δείχνει ότι το Encryption δεν είναι ενεργοποιημένο, παρόλα αυτά το TWRP μου ζητάει συνεχώς κωδικό και μου γράφει ότι έχω Encryption. Άρα προχωράω σε format data ? Ευχαριστώ και πάλιΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Ναι το κινητό δουλεύει κανονικά. Πώς θα αφαιρέσω το Encryption δεν κατάλαβα. Να αφαιρέσω τελείως το pin για το ξεκλείδωμα της οθόνης εννοείς. Και όταν τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή δεν θ…

• RE:

Μήνυμα

Ναι το κινητό δουλεύει κανονικά. Πώς θα αφαιρέσω το Encryption δεν κατάλαβα. Να αφαιρέσω τελείως το pin για το ξεκλείδωμα της οθόνης εννοείς. Και όταν τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή δεν θα ξαναβάλω pin δηλαδή ? Παράθεση από Germak: “Ναι θα χαθούν τα πάντα. Όχι δεν θα χρειαστεί κάθε φορά αρκεί να μην ξανακάνεις encrypt. Μπαίνει το κινητό αυτή τη στιγμή κανονικά?δουλευει? Αν δουλεύει δοκίμασε να το κανείς decrypt βάζοντας το pin που είχες ορίσει. Όχι μέσα από το twrp. Αν όλα πάνε καλά και έχει αφα…

• RE:

Μήνυμα

Κάνοντας format data χάνονται τα πάντα? Και κάθε φορά που θα περνάω την νέα XTRV θα πρέπει να κάνω πάντα format data ?Παράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP. ” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ένα screenshot???Ποιο TWRP πέρασες ποια version?Αυτό το twrp είναι για το…

• Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP. ” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ένα screenshot???Ποιο TWRP πέρασες ποια version?Αυτό το twrp είναι για το κινητό σου. uc?id=1PFcER2zjvXJ9D-wWc5pvn_Vv9RPdKp40&export=download ” Αυτό ακριβώς έχω βάλει. Την προηγούμενη εβδομάδα που το ξεκλείδωσα έκανα ακριβώς την διαδικασ…

• Παράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP. ” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ένα screenshot???Ποιο TWRP πέρασες ποια version? Αυτό το twrp είναι για το κινητό σου. uc?id=1PFcER2zjvXJ9D-wWc5pvn_Vv9RPdKp40&export=download ” Αυτό ακριβώς έχω βάλει. Την προηγούμενη εβδομάδα που το ξεκλείδωσα έκανα ακριβώς την διαδικασία μπήκε το TWRP έκανα …

• RE:

Μήνυμα

Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP.” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους Περάστηκε η XTRV σε Mi 8 Lite Εξαφανίστηκε το Magisk και το Dolby Atmos που ήταν εγκατεστημένα στην προηγούμενη ROM και λειτουργούσαν κανονικά. Προσπάθησα να μπω σε recovery από το μενού αλλά μου κάνει reboot δεν με βάζει σε recovery. Τι μπορώ να κάνω ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmynet: “Στα modules του Magisk δεν υπάρχει Dolby plus. Που το βρίσκω ? Ευχαριστω ” Δεν το βρίσκεις εκεί. Κάνεις απλά flash το zip που υπάρχει μέσα στην ROM. Αν ανοίξεις το Zip της ROM θα δεις εκεί μέσα στο φάκελο dolby to dolby.zip Θα το βγάλεις και θα το κάνεις flash από το Recovery. ;)” Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Μπήκε κανονικά και όλα Οκ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “Άρα εννοείς ότι θα πρέπει να το κάνω root πρώτα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμ...ναι ? Αφού μιλάμε για Magisk module που πρέπει να κατέβει από το repository, που είναι προσβάσιμο μόνο μέσω Magisk Manager που χρειάζεται Magisk root...άρα πρέπει να φλασάρεις το Magisk (είτε από την aroma/δεν θα το δοκίμαζα σε τόσο νέα συσκευή/ είτε...χειροκίνητα, μετά την εγκατάσταση της XTRV).” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Ρούταρα κ…

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

jimmynet - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Ψάξε στο νήμα Miui 10 8.12.6/7 και κοίτα το post 76 Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “Καλησπέρα Ευχαριστώ πολύ όλους που βοήθησαν στο να ξεκλειδώσω και να περάσω την XTRV στο Mi 8 Lite. Να πω ότι όλα πήγαν καλά και το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επειδή θέλω να το ρουτάρω με το Magisk για να περάσω το Atmos. Διάβασα ότι πριν φλασαρω το Magisk θα πρέπει να φλασαρω ένα άλλο αρχείο το "Force Encryption disabler" Ισχύει αυτό γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμο…

• Καλησπέρα Ευχαριστώ πολύ όλους που βοήθησαν στο να ξεκλειδώσω και να περάσω την XTRV στο Mi 8 Lite. Να πω ότι όλα πήγαν καλά και το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επειδή θέλω να το ρουτάρω με το Magisk για να περάσω το Atmos. Διάβασα ότι πριν φλασαρω το Magisk θα πρέπει να φλασαρω ένα άλλο αρχείο το "Force Encryption disabler" Ισχύει αυτό γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

jimmynet - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Καλησπέρα Λοιπόν τηλεφωνάρα πραγματικά, το έχω περίπου 20 ημέρες. Χθες ξεκλείδωμα bootloader. Περίμενα ακριβώς 15 ημέρες. Πέρασα TWRP με αρχείο που ανέβασε φίλος στο forum και από ότι είδα είναι το μοναδικό που έχει βγει έως τώρα και δουλεύει άψογα. Πέρασα την ελληνική XTRV πανεύκολα όπως σε κάθε Xiaomi και το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Για το μόνο που δεν έχω προσπαθήσει ακόμη είναι να το ρουτάρω με το magisk μόνο και μόνο για να περάσω το Atmos κι αυτό επειδή διάβασα σε ξένα forums (Xda) ότι …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmynet: “Προσπάθησα να περάσω και το Dolby Atmos μέσω του TWRP έδειξε ότι εγκαταστάθηκε αλλά όταν το ανοίγω κρασαρει. Να πω πως δεν το έχω κάνει root αλλά στο προηγούμενο μου Kenzo πέρναγε κανονικά χωρίς root μέσω TWRP ” Σε Android 8 και πάνω δεν έχετε το Dolby Atmos αλλά το Dolby Plus που είναι ένα Module του Magisk. Στο Kenzo και σε όσες συσκευές είχαν Android 6&7 ROM, το Atmos ήταν αυτόνομη εφαρμογή και δεν χρειαζόταν να κάνετε Root για να τρέξει. ;)” Άρ…