Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 234.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από jimmynet: “Σε Kenzo και στην χθεσινοβραδυνή που μου ήρθε συνεχίζει να κάνει το ίδιο πρόβλημα. Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει σαν να κάνει κάθε φορά καθαρισμό Cache Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” aroma λες?” Aroma Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo και στην χθεσινοβραδυνή που μου ήρθε συνεχίζει να κάνει το ίδιο πρόβλημα. Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει σαν να κάνει κάθε φορά καθαρισμό Cache Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alvin1983: “Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Σα να κάνει καθαρισμό των cache σε επανεκκίνηση. ” Σε XTRV απλή ή ARΩMA έχετε αυτά τα συμπτώματα ? :)” Aroma Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα Σε Kenzo μπήκε κανονικά μέσω OTA . Όλα φαίνονται καλά εκτός του ότι όταν κάνω επανεκκίνηση μένει αρκετή ώρα στην μαυρη οθόνη που γεμίζει την μπάρα κάθε φορά που κάνουμε καθαρισμό Cache. Έκανα 3 επανεκκινήσεις και το κάνει πάντα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από jimmynet: “Γιατί στις τελευταίες ROM ενώ λειτουργούν όλα άψογα παρατήρησα ότι στο εικονίδιο του Gmail δεν δείχνει το badge το νούμερο ξέρετε με το πόσα νέα mail έχεις. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές το δείχνει κανονικά. Αυτά σε Kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πήγαινε settings, notifications & status bar, app notifications βρες την εφαρμογή που θέλεις και ενεργοποίησε το app icon badge.” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι εν…
-
Γιατί στις τελευταίες ROM ενώ λειτουργούν όλα άψογα παρατήρησα ότι στο εικονίδιο του Gmail δεν δείχνει το badge το νούμερο ξέρετε με το πόσα νέα mail έχεις. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές το δείχνει κανονικά. Αυτά σε Kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi Note 3 Pro μέσω OTA ενώ κατεβαίνει και ζητάει εγκατάσταση κάνει reboot και σε γυρνάει σε TWRP. Δοκίμασα να την κάνω από εκεί με Install καθώς μου τη δείχνει αποθηκευμένη αλλά τίποτα. Κάνει reboot και έχει ακόμη την προηγούμενη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo όλα καλά εκτός από αυτό. Κατεβάζοντας δηλαδή την "κουρτίνα" από την αρχική οθόνη δεν δουλεύει το "Χ" για να φύγουν οι ειδοποιήσεις όσο κι αν το πατάς. Φεύγουν πατώντας οπουδήποτε αλλού.47d8803a8c5e0ea9917e9238d7388cf5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gasel: “Σε redmi note 3 pro σας αλλάζει το region ? Κάνω κλικ για αλλαγή, η οθόνη κάνει ένα μπρος πίσω και δεν εμφανίζει τις άλλες περιοχές. Η rom μπήκε με fr&internal γιατί ήμουν σε stable.” Αλλάζει κανονικά στο δικό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω σε Kenzo την 8.8.2 global. Μου ήρθε σήμερα η 8.8.9 μέσω ΟΤΑ αλλά δεν ξέρω αν είναι και αυτή global για να την περάσω. Γνωρίζει κανείς ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για Kenzo που βρίσκω το link γιατί δεν θέλω να το κατεβάσω μέσω OTA μιας και δεν δουλεύει το wifi και θα χαλάσω όλα μου τα data Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί γυρίσαμε στην 8.7.3 και δεν έχουμε wifi ” Έτοιμες.... Για δοκιμάστε τώρα .... Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε όσες ROM από CN/xiaomi.eu Source βγάλει η Xiaomi Global Source, θα γυρίσουμε τις ROM σε Global. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα πρέπει να γίνει Factory Reset πριν την αλλαγή του Source.” Τις κατεβάζουμε πάλι από ΟΤΑ ? γιατί δεν έχω λάβει ακόμα mail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσωΠαράθεση από morficot: “Jimmynet....το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου kenzo... έκανα εγκατάσταση πάλι την προηγούμενη rom και διορθώθηκε...” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jimmynet: “Σε Kenzo ήρθε σήμερα μέσω ΟΤΑ, κατέβηκε κανονικά έκανε reboot μπήκε σε TWRP ξεκίνησε να την περνάει και σε λίγα δευτερόλεπτα έβγαλε μηνύματα failed. Μου ζήτησε να κάνω reboot, άνοιξε το τηλέφωνο κανονικά και από τότε δεν ενεργοποιείται το wifi με τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Log.txt Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo ήρθε σήμερα μέσω ΟΤΑ, κατέβηκε κανονικά έκανε reboot μπήκε σε TWRP ξεκίνησε να την περνάει και σε λίγα δευτερόλεπτα έβγαλε μηνύματα failed. Μου ζήτησε να κάνω reboot, άνοιξε το τηλέφωνο κανονικά και από τότε δεν ενεργοποιείται το wifi με τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo από τις 5 Ιουλίου που την έχω βάλει το μοναδικό bug που έχω βρει είναι το εξής. Χρησιμοποιώ την μαμά εφαρμογή Mail και διατηρώ 2 λογαριασμούς. Έχω επιλέξει να λαμβάνω ειδοποιήσεις μόνο από τον ενα που χρησιμοποιώ συνήθως. Στον άλλο έχω επιλέξει να μην κάνει ποτέ συγχρονισμό. Αυτός επιμένει να με ενημερώνει συνεχώς για νέα mail's. Αυτό είναι το μοναδικό bug που έχω βρει. Όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΒγήκε χθες η νέα έκδοση της εφαρμογής Mi Router 4.0.1 στο Play Store. Για ακόμα μια φορά δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε καν συνδέεται
-
Σε Kenzo εμφανίζονται και οι 2 πάροχοι που έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις περάστηκε σε Kenzo. Όλα δείχνουν μια χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια διαφορά σε σχέση με το 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk