Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 234.
-
Καλημέρα Μια απορία που δεν μπορώ να βρω λύση. Χρησιμοποιώ μόνο τον stock Miui browser. Επειδή μπαίνω σε πολλά web sites η forums που ζητάνε username και passwords κάθε φορά πρέπει να τα συμπληρώνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κρατάει αποθηκευμένα ώστε να μπαίνω απ' ευθείας ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΜόλις το παρέλαβα από Public Infoquest. Από το κινέζικο site που δίνεται στο αρχικό post για τα firmwares ποιο πρέπει να κατεβάσω γνωρίζει κάποιος ? Τώρα έχει την 2.10.35 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ak2: “Καλημέρα και χρόνια πολλά και από εμένα .Πέρασα στο κενζο την νέα ρομ και αντιμετωπίζω προβλημα με το wi-fi η εμβελια δεν περνά τα 4 μέτρα.” Εγώ έχω το πρόβλημα αυτό σε Kenzo περίπου 2 μήνες και λύση δεν έχω βρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά Γνωρίζει κάποιος κατάστημα από Ελλάδα που να το έχει διαθέσιμο γιατί δεν θέλω να περιμένω κανα μήνα από Κίνα ?
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Τίποτα παίδες, από οτα δεν κατεβαίνει με τίποτα, βγάζει σφάλμα συνεχώς. Πάω από το μειλ.” Κι εμένα το ίδιο σε Kenzo τις τελευταίες 5-6 εβδομάδες. Πριν δούλευε κανονικά. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί αλλά τίποτα. Ξεκινάει το κατέβασμα και μετά από λίγο βγάζει σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@jimmynet Όταν μία ROM έχει πρόβλημα, είναι κοινό για όλες τις συσκευές που φοράνε την ίδια ROM. Από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί από άλλους, εστίασε περισσότερο στην συσκευή σου, και στο τι μπορεί να άλλαξε σε αυτήν την περίοδο που άρχισες να έχεις προβλήματα. Μήπως έχεις κάποια θήκη που σου κάνει την ζημιά ? Μήπως η συσκευή σου έπεσε, με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει από το τράνταγμα καμία φίσα της εσωτερικής κεραίας του WiFi ?” Δεν έχω αλλάξει κάτι στη συσ…
-
Το είχα ξαναγράψει πριν κάνα δυο εβδομάδες. Στις τελευταίες 4-5 Aroma ROM σε Kenzo παρατηρώ μια πολύ μεγάλη πτώση στην ισχύ του WiFi. Σήμερα λοιπόν μιας και είχε έρθει φίλος μου στο σπίτι κάτοχος του Redmi note 4X είπαμε να τα δοκιμάσουμε δίπλα δίπλα για να μου φύγει η απορία. Λοιπόν σε απόσταση 5 περίπου μέτρα από το router και με τα κινητά δίπλα δίπλα το Kenzo έδειχνε 54% ενώ το Redmi note 4X 100%. Την ένδειξη αυτή μας έδωσε και στα δύο κινητά ή εφαρμογή WiFi Manager. Άρα λοιπόν πρέπει να υπάρ…
-
Σε Kenzo και σε αυτή και στην προηγούμενη ROM ενώ μου έρχεται κανονικά ειδοποίηση για ενημέρωση, ενώ ξεκινάει να κατεβαίνει μετά από λίγο διακόπτεται και βγάζει κάτι MD error κάτι τέτοιο. Την κατεβάζω βέβαια από WEB και μπαίνει κανονικά αλλά λέμε τώρα. Πάντως πριν 2 εβδομάδες κατέβαινε κανονικά μέσω OTA Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skargas: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από bilis1234: “Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι ακριβώς !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο δικό μου, στα 8 μέτρα, με ενδιάμεσα τοίχο 25 εκατοστών, 3 με 4 γραμμές, σε όλες τις rom...Να κοιτάξετε τα router σας...” Δεν είναι θέμα ρούτερ φίλε μου. Στο σπίτι έχω 1 ρούτερ και 3 re…
-
Παράθεση από bilis1234: “Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έτσι ακριβώς !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα Σε Redmi note 3Pro και το patch και η καινούργια Aroma μπήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το WiFi γενικότερα εννοώ μείωση του σήματος? Είμαι 1 μέτρο από το Router η το repeater και έχει πάντα γύρω στο 80% . Πρώτη φορά το κάνει αυτό, με όλες τις προηγούμενες ROM ήταν πάντα στο 100% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Kenzo μετά από factory reset όλα καλά εκτός του ότι όταν έχω κλήσεις και δεν το σηκώσω το εικονίδιο του τηλεφώνου δεν εμφανίζει τον αριθμό με τις χαμένες κλήσεις αντίθετα με όλες τις άλλες εφαρμογές όπως Sms Viber email κλπ που δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εκεί που ήμουν έτοιμος πρωί πρωί να ξαναπεράσω την τελευταία ROM αυτή που έχω ήδη δηλαδή και χωρίς να πειράξω τίποτα αλλο, ως δια μαγείας άρχισαν να μου έρχονται μαζεμένα όλα τα SMS και το πρόβλημα λύθηκε ξαφνικά. Τι να πω μηχανήματα του διαβόλου που έλεγε κάποτε μια ψυχη. Χαχαχα Ευχαριστώ όλους πάντως για την βοήθεια που προσφέρθηκαν να δώσουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μίλησες με την Vodafone μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο ? Ή ακόμα και να περάσετε εκ νέου το κέντρο μηνυμάτων ?” Όχι δεν μίλησα αλλά στην δεύτερη Sim που είναι πάλι Vodafone λαμβάνω κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν ένας χρόνος Kenzo με όλες τις τελευταίες developer ROMs του φόρουμ. Το πρόβλημα έχει ως εξής και παρουσιάστηκε σήμερα ξαφνικά χωρίς να πειράξω ή να αλλάξω κάτι στη συσκευή. Έχω από την αρχή 2 κάρτες Sim και οι 2 Vodafone Σήμερα ξαφνικά από την πρώτη Sim δεν μπορώ να λάβω μήνυμα από οποιονδήποτε ενώ μπορώ να στείλω κανονικά. Από την δεύτερη στέλνω και λαμβάνω κανονικά. Έκανα από TWRP davlink/cache καθαρισμό και μια από τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει πειραχθεί τίποτα στο τηλέφωνο κ…
-
Καλημέρα Επειδή δεν μου έχει έρθει στο mail η Aroma πως μπορώ να την κατεβάσω ? Εννοώ την 7.6.10 Μου είχε έρθει ένα mail στις 13/6 αλλά δεν την έβαλα γιατί νομίζω κάποιος έγραψε ότι έχει πρόβλημα και θα σταλεί διορθωμένη. Ισχύει ή όχι οπότε να βάλω αυτήν. Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsakal0s79: “@miltosdelis μια από τα ίδια σήμα στο κινητό 1 με 2 γραμμές εκεί που είχε φουλ Redmi Note 3 Pro” Το ίδιο και με Vodafone 2 κάρτες Χάλια σήμα στο σπίτι όταν πριν είχα φουλ 5 γραμμές Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk