Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 119.
-
Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από itmaster99: “Αν έχει πρόβλημα θα φανεί στην πληρωμή Και σε εμένα όλα σωστά "φαίνονται" ......αλλά δεν είναι....όταν πάω να πλερώσω τότε αρνείται ” Την έκανα κατάργηαη την ξαναπέρασα και την δέχτηκε κανονικά ...ενώ πριν δεν την δεχόταν με τίποτα.Ελπίζω ότι όλα είναι εντάξει. ” bootloader ξεκλείδωτο ?......
-
Παράθεση από steliosperamos: “Καλησπέρα...μετά την σημερινή αναβάθμιση στο Mi10T η εφαρμογή πορτοφόλι λειτουργεί κανονικά !!!! Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους . ” Καλησπέρα. Αν γίνεται ανέβασε έκδοση κ ημερομηνία της εφαρμογής Πορτοφόλι που τώρα λειτουργεί π.χ. η δική μου είναι η 23.42.578185179 με ημερομηνία 31/10/2023....(με το πρόβλημα)
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΚΑΛΗΜΕΡΕΣ να μια καινούργια περιπέτεια που εμφανίστηκε πριν λίγο
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΆκυρος ο συναγερμός Ρυθμίσεις NFC > Επαναφορά της λειτουργίας NFC > Επανεκκίνηση και όλα Ο.Κ.
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “ ” Μπορείς να δοκιμάσεις με το Update ROM επάνω από την παλιά ROM.Εάν όμως μετά παρατηρήσεις διάφορα προβλήματα στην συσκευή σου, τότε θα κάνεις πάλι Flash την ίδια ROM και θα σετάρεις την συσκευή σου από την αρχή. Πάρε όμως πρώτα όλα τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν γιατί θα τα χάσεις όλα. ” Δυστυχώς ενώ ενεργοποιείται κανονικά το nfc οι ανέπαφες δεν λειτουργούν. Υπάρχει κάποια ιδέα για λύση ή πάμε στο "όλα απ' την αρχή" ;;; Και εάν πάω απ' την αρχή…
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΗ αναβάθμιση πήγε τέλεια κ όλα λειτουργούν ομαλά μέχρι στιγμής. Αν κ έχασα την ωραία συλλογή μου εικονιδίων κ δυστυχώς δεν την βρίσκω ,,,,,διορθώθηκε κ ένα chrome bug που τελικά ήταν miui πρόβλημα και όχι του chrome app Μια ερώτηση : Πριν λίγες εβδομάδες κ ενόσω φορούσα ακόμη την xtrv 13.0.2 stable η συσκευή μετά από επανεκκίνηση κ κατά την εμφάνιση του λογότυπου xtrv στην έναρξη ,,, επανεκκινούσε κ πάλι για 2η φορά μόνο του ΚΑΙ ΜΕΤΑ όλα καλά. Δεν ασχολήθηκα ελπίζοντας ότι με το νέο miui θα έστρ…
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαKalisperes Φοράω την xtrv 13.0.2 stable Χρησιμοποιώ το αρχείο >> windows_fastboot_update_rom.bat από το ¨¨ xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_V14.0.12.0.TKOCNXM_v14-13 "" για να αναβαθμίσω στην 14.0.12.0 ή κάνω κάποια άλλα βήματα ?? thanks
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρες Έπεσε η ματιά μου σε θέμα για το mi 12t και είδα την πρόταση για εγκατάσταση rom multilang από xiaomi.eu Παίζει να γίνει το ίδιο και για την lisa ? Είδα ότι έχει mi dialer ;; call recorder έχει ;; update: Υπάρχει αυτή διαθέσιμη: xiaomi.eu_multi_MI11LE_XM11Lite5GNE_V14.0.6.0.TKOCNXM_v14-13 εγώ έχω την xtrv 13.0.2 stable εάν την εγκαταστήσω το κάνω σαν 1η φορά να υποθέσω ;;
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΑν είναι για καλό και για αποτέλεσμα χωρίς εκπλήξεις-προβλήματα για το Λιζάκι..... τότε ας είναι. Θα περιμένουμε υπομονετικά
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “Καλημέρα !! Βλέπω ότι μέσα στον Ιανουάριο έχουν βγει: V14.0.4.0.TKOCNXM & V14.0.5.0.TKOCNXM Μήπως παίζει να μάθουμε πιθανή διαθεσιμότητα της αντίστοιχης xtrv ΚΑΙ σε fastboot ” Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βγουν σήμερα κάποιες Stable ROMS ”
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα !! Βλέπω ότι μέσα στον Ιανουάριο έχουν βγει: V14.0.4.0.TKOCNXM & V14.0.5.0.TKOCNXM Μήπως παίζει να μάθουμε πιθανή διαθεσιμότητα της αντίστοιχης xtrv ΚΑΙ σε fastboot ?
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από SoNik+: “Παράθεση από itmaster99: “Ναι έχω το ΝΕ Εγκατέστησα λοιπόν από το PC την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_V13.0.2.0.SKOCNXM_v13-12-fastboot.zip Οπότε δεν υπάρχει recovery παρά μόνο το βασικό miui recovery 5.0 Να υποθέσω λοιπόν ότι updates μπορώ να κάνω μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες fastboot roms ? ή μπορώ να ακολουθήσω άλλη διαδικασία ? και ποια θα είναι αυτή ώστε όλα να είναι ο.κ. ? ” Ναι μονο miui recovery εχεις τωρα! Καπως ετσι δηλαδη ακολουθεις την διαδικασια…
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “OOOO δικό μου λάθος, εσύ έχεις την ΝΕ έκδοση της συσκευής, ενώ εγώ έβλεπα για το Mi 11 Lite 5G. Ναι η ROM είναι Recovery και θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο την σωστή έκδοση του TWRP Recovery που είναι για Android 12. Σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε να κατεβάσεις την ROM απευθείας από τον Updater της συσκευής σου, ή εάν την έχεις ήδη κατεβάσει στο PC να την βάλεις στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου. ” Ναι έχω το ΝΕ Εγκατέστησα λοιπόν από το PC την xiaomi-miui-hellas-XTR…
-
TWRP & αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@itmaster99 Είναι σωστά όλα όσα αναφέρεις παραπάνω για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Μέχρι να βγει TWRP Recovery και Recovery ROM, έτσι θα κάνεις τα Updates στην συσκευή σου. ” Μπερδεύτηκα διότι στην ονομασία του αρχείου zip της καινούργιας έκδοσης δεν περιλαμβάνεται το: fastboot Και βλέπω μέσα εντελώς διαφορετικά αρχεία απ ότι στο zip της 1ης έκδοσης που αρχικά εγκατέστησα