Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-119 από 119.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαλησπέρα.! Μόλις πριν λίγο ένα bug έκανε την εμφάνισή του..... Στις καρτέλες των επαφών κάτω από τα Περισσότερα η επιλογή "Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης" δεν λειτουργεί.... Ανοίγει στιγμιαία και αμέσως κρεμάει Υπάρχει πιθανότητα λύσης σε αυτό το πρόβλημα? Υ.Γ. παραθέτω τη σύνοψη προβλήματος για οποιαδήποτε βοήθεια.... java.lang.RuntimeException: An error occurred while executing doInBackground() at android.os.AsyncTask$4.done(Unknown Source:27) at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(F…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαλησπέρα,,, πότε θα έχουμε miui 12 για 9s (curtana) ??
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από Gpat: “Παράθεση από itmaster99: “Παράθεση από Gpat: “ ” Έχω περάσει την XTRV και όλα είναι ο.κ. όσον αφορά την ηχογράφηση. Για την φωτεινότητα τι ακριβώς θέμα ρωτάς αν ξεπεράστηκε ” καλησπέρα, Αν μπορεί με την XTRV να ηχογραφήσει και από bluetooth τη συνομιλία και στα δύο μέρη όπως γινόταν παλιά? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ λίγο πιο πάνω κάποιος έγραψε ότι με την xtrv η φωτεινότητα μειώνεται κατά εκτίμηση στα 50%, ισχύει? ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕ…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από Gpat: “Καλησπέρα σε όλους. Έχοντας το note 9s και φοβούμενος να το πειράξω διότι τι θα κάνω χωρίς κινητό? Θέλω να ρωτήσω εάν τελικά ηχογραφεί συνομιλίες, ακόμα και μέσω bluetooth? με την xtrv? Όταν υπήρχε ο miui dialer σε προηγούμενα μοντέλα το έκανε. Το θέμα της φωτεινότητας ξεπεράστηκε? ” Έχω περάσει την XTRV και όλα είναι ο.κ. όσον αφορά την ηχογράφηση. Για την φωτεινότητα τι ακριβώς θέμα ρωτάς αν ξεπεράστηκε
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πιθανότατα με αναβάθμιση twrp και format data. Όχι ΟΤΑ... ” Αρα όλα πάλι από την αρχή....?? Σαν καινούργιο. Χμμμμ.....
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαλησπέρες Όπως και έχω προαναφέρει φόρεσα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.8.0.QJWMIXM_v11-10 με επιτυχία και μέχρι τώρα όλα πάνε μια χαρά. Αν βγει η 12 θα γίνει ota ή θα πρέπει να ακολουθήσω συγκεκριμένη διαδικασία??
-
Έχω στα χέρια μου το 9s 6/128 εδώ και ένα μήνα περίπου, παραλαβή από Κίνα χωρίς τελωνεία κτλ. Από τις πρώτες απογοητεύσεις η χρήση των google apps για dialer, contacts, sms και η απουσία call rec Κατά τα άλλα πολύ καλό αν εξαιρέσεις ότι έπρεπε nfc να έχει,, κόκκινη κάρτα εδώ... Αλλά xiaomi είναι αυτή.... Έτσι πήγα σε ξεκλείδωμα και χρήση stable rom που υπήρχε ήδη εδώ. XTRV rom για το 9s Και όλα όπως τα ήξερα. Όλα μια χαρά λοιπόν μέχρι στιγμής, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που εντοπίστηκαν.... Το δ…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και η max φωτεινότητα 100% είναι διαφορετική; Πώς σου φαίνεται; Για τα ενδιάμεσα βασικά καθόλου δε με ενδιαφέρει προσωπικά, εφόσον βέβαια καλύπτονται οι ανάγκες μου να μπορώ να διαβάσω την οθόνη... ” Ναι και η max αλλά με μικρότερη διαφορά.... Απλά είχα εντυπωσιαστεί με το 9s σε σχέση με τα note 6 pro & note 8 Με την xtrv πήγε στα επίπεδα των προηγούμενων
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Και εγώ έβαλα την ελληνική τώρα. Ας παρατηρήσει κάποιος συμπεριφορά στις κλήσεις αν μαυρίζει η οθόνη χωρίς να πάει το μάγουλο κοντά και ας αναφέρει παρακαλώ, να δούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @drivth Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις κλήσεις. @amavroudis παρατήρησα ότι η φωτεινότητα της οθόνης έχει επηρεαστεί, συγκεκριμένα το 25% πριν με τη μαμισια rom αντιστοιχεί στο 50% με την xtrv Επίσης αν κάποιος έχει βρεί τη λύση στο πρόβλημα του ch…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΤο zip της rom μπορώ να το σβήσω από το τηλέφωνο τώρα..?? Επίσης βλέπω ένα αρχείο persist_backup_1593191070.img τι το κάνω αυτό..?? Και αυτό τι είναι..>> magisk.zip
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από itmaster99: “Όλη η διαδικασία έγινε σύμφωνα με τον οδηγό σας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. ” πέρασες τη xtrv; Άνοιξε;Όταν βγαίνει η rom έχεις OTA μετά από λίγες ώρες... Αν γίνεις vip έχεις άμεσα ΟΤΑ, αν σε ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα όπως ήταν. ” ΝΑΙ άνοιξε όλα υπέροχα Πολύ γρήγορη όλη η εγκατάσταση Και για πρωτάρης άσε..... Ναι με ενδιαφέρει το vip
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ για όλη την βοήθεια και όλη την καταπληκτική δουλειά που κάνετε εδώ. Όλη η διαδικασία έγινε σύμφωνα με τον οδηγό σας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τώρα ήρθε η ώρα του test drive της δοκιμής........ Θα επανέλθω..... Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται να κάνω κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις όσον αφορά updates κτλ.... Και επίσης ποιά η διαδικασία να παίρνω updates από τις ελληνικές rom που θα βγαίνουν για το τηλέφωνό μου Ευχαριστώ και πάλι
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΣε παρακαλώ δώσε μου το νήμα του 2ου τρόπου για το twrp
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Θεωρώ ότι έχεις οδηγούς στον υπολογιστή σου Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Τώρα εγκατάσταση twrp με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Μα άμεσα εγκατάσταση xtrv... Από το twrp κάνεις Format data, reboot to recovery, το συνδέεις με τον υπολογιστή σου, περνάς τη xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και κάνεις εγκατάσταση. ” Ναι οι οδηγ…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δοκίμασε σε usb 3 και αναλογαε το αποτέλεσμα πράττεις... Αν έχεις ένα usb Hub δοκίμασε με αυτό... Όχι. Άσε το σε test mode. Κάποια στιγμή το αλλάζεις όταν τελειώσεις... ” Καλησπέρα... Ξεκλείδωσε Τα επόμενα βήματα ?? Ωραία. Τα βρήκα εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) Η τελευταία stable ελληνική rom για το 9s είναι αυτή: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.8.0.QJWMIXM_v11-10.zip ?????
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “XTRV rom για το 9s Το twrp θα το βρεις λίγο πιο κάτω... XTRV rom για το 9s Για ξεκλείδωμα εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Διάβασε το νήμα αυτό εδώ και θα σου λυθούν πολλές απορίες... ” Οι drivers εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν σύμφωνα με ότι περιγράφεται στο νήμα. Στο επόμενο νήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader διαβάζω για θύρα usb 2.... Δεν διαθέτει ο…
-
XTRV rom για το 9s
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67742/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67743/ Βλέπω τώρα στις Επιλογές Προγραμματιστών την επιλογή: Ξεκλείδωμα ΟΕΜ (Αποδοχή ξεκλειδώματος bootloader)
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. XTRV rom για το 9s ” Ωραία. Υπάρχει κάπου συγκεντρωμένο το σύνολο των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσω για το συγκεκριμένο μοντέλο? Διαβάζω τόσα εδώ και λόγω έλλειψης εμπειρίας .... δύσκολα τα πράματα.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΣτα χέρια μου πριν 2 ημέρες το 9s 6/128 και να με βοηθήσει κάποιος δίνοντας λύση αφενός να φύγουν από μπροστά μου τα google "καλούδια" διαχείρησης κλήσεων & επαφών αλλά και να έχω δυνατότητα εγγραφής κλήσης. Η λύση σε αυτά βρίσκεται στη xtrv..??