Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 158.
-
Παράθεση από americ: “Έχει βγει και twrp και xtrv recovery rom για το alioth ” Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω από ότι φαίνεται μπορείς να με βοηθήσεις? Ποιο είναι το twrp μια ποία ρομ?
-
Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει συμβατό twrp για alioth και πότε θα βγει recovery rom xtrv stable για να την περάσουμε χωρίς fastboot?
-
Παιδιά για poco f3 έχουμε εικόνα πότε θα έχουμε xtrv stable rom miui13?
-
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας γτ έχω λίγο χαθεί. Έχω το alioth με την rom: xtrv12.5 18.0 RCHCN My (stable). Έχει βγει κάποια πιο καινούργια xtrv stable? Έχω το twrp 3.5.1_10_Neprassy υπάρχει άλλο πρέπει να βάλω άλλο? Πώς περνάω νέο twrp και ρομ την περνάω από επάνω μέσω twrp όπως τις περνούσα? Ευχαριστώ.
-
Ρε παιδιά καλημέρα σας, έχω χάσει λίγο την μπάλα με τις ρομ. Έχω στο alioth την xtrv12.5 18.0 RKHCNXM stable. Ποία ρομ θα ήταν καλύτερα να βάλω τώρα? Miui 13 μόνο με fastboot? Ξέρουμε πότε θα βγει xtrv 13 stable με recovery χωρίς fastboot? Ευχαριστώ
-
Ναι οκ έχεις δίκιο δεν διάβασα με προσοχή τι έγραφε ο amavroudis... Μπερδεύτηκα νόμιζα ότι πρέπει να δω την τελευταία που έχω περασμένη τι είναι!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Εξαρτάται... Αν η τελευταία xtrv για το κινητό σου είναι σε fastboot μορφή έχει άλλη διαδικασία για να τη περάσεις... ” Πώς θα δω εάν είναι σε fastboot? Έτσι τις περνούσα τις προηγούμενες και δεν είχα θέμα!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Ρε παιδιά μπερδεύτηκα... για το poco f3 δεν θα μπω από recovery mode από το twrp και διαλέγοντας το zip να bootary στην καινούργια ρομ κάνοντας μόνο clear cache?
-
Παράθεση από Ilmarios: “Είδα ότι το πρόβλημα με τους custom ήχους κλήσης υπήρχε και στο Mi11. Παίζει να υπάρξει fix μέσω twrp? ” Λοιπόν παιδιά για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα με τους custom ήχους βάζοντας το Twrp_Fix_Miui_Custom_Rigtones_1. 3.zip που έχουν ανεβάσει στον παραπάνω σύνδεσμο που έχω βάλει όλα δουλεύουν ρολόι πλέον!
-
Παράθεση από Ilmarios: “Είδα ότι το πρόβλημα με τους custom ήχους κλήσης υπήρχε και στο Mi11. Παίζει να υπάρξει fix μέσω twrp? ” Λοιπόν παιδιά για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα με τους custom ήχους βάζοντας το Twrp_Fix_Miui_Custom_Rigtones_1. 3.zip που έχουν ανεβάσει στον παραπάνω σύνδεσμο που έχω βάλει όλα δουλεύουν ρολόι πλέον!
-
Είδα ότι το πρόβλημα με τους custom ήχους κλήσης υπήρχε και στο Mi11. Παίζει να υπάρξει fix μέσω twrp?
-
Είδα ότι το πρόβλημα με τους custom ήχους κλήσης υπήρχε και στο Mi11. Παίζει να υπάρξει fix μέσω twrp?
-
Καλησπέρα σε όλους. Στο poco f3 έχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης... Δηλαδή αλλάζω τον ήχο κλήσης αλλά δεν αλλάζει χτυπάει με έναν του κινητού και όχι με το "τραγούδι" που έχω βάλει!!! Το ίδιο πρόβλημα γίνεται και με τον ήχο για το ξυπνητήρι, αλλά εκεί μπήκα στο κάθε ένα ξυπνητήρι μέσα και το άλλαξα και τελικά χτυπάνε όπως θέλω! Αλλά από το "κεντρικό" δεν αλλάζει (από το Ήχος και αφή) - Ήχος κλήσης και Ξυπνητήρι - Ήχος είναι σαν να μην δουλεύει. Ενώ όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις φαίνονται σαν προεπιλο…
-
Καλησπέρα σε όλους. Στο poco f3 έχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης... Δηλαδή αλλάζω τον ήχο κλήσης αλλά δεν αλλάζει χτυπάει με έναν του κινητού και όχι με το "τραγούδι" που έχω βάλει!!! Το ίδιο πρόβλημα γίνεται και με τον ήχο για το ξυπνητήρι, αλλά εκεί μπήκα στο κάθε ένα ξυπνητήρι μέσα και το άλλαξα και τελικά χτυπάνε όπως θέλω! Αλλά από το "κεντρικό" δεν αλλάζει (από το Ήχος και αφή) - Ήχος κλήσης και Ξυπνητήρι - Ήχος είναι σαν να μην δουλεύει. Ενώ όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις φαίνονται σαν προεπιλο…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν καταλαβαίνω τι είναι τα slots... Partitions έχει ένα σύστημα. Για να κάνεις σωστή διαμόρφωση της μνήμης, αν έχει χαλάσει, θέλει το Miflash. Και εγκατάσταση σε fastboot. Τώρα τι ακριβώς έχεις κάνει εσύ, μόνο εσύ το ξέρεις.... ” Partitions λογικά....Αλλά μέσα στο Twrp μου τα λεει ώς slots! Ούτε εγώ ξέρω τι έχω κάνει .... θα μπω με το miflash και θα δω!!! Ευχαριστώ και πάλι! Κλαό βράδυ.
-
Παράθεση από amavroudis: “Φοβήθηκα ότι έχεις μεγαλύτερο προβλημα, αλλά αν άνοιξε όλα καλά... Μη κάνεις κάτι άλλο. Καλή συνέχεια. ” Τέλεια ευχαριστώ πολύ και πάλι! Μία τελευταία ερώτηση! Από ότι ειδα εγκατασταθηκαν όλα στο slot Β μπορώ να τα μεταφέρω στο slot A? (ξέρω δεν παιζει ρόλο απλά πείτε με περίεργω)
-
Παράθεση από amavroudis: “Βάλε fastboot με το miflash χωρίς να κλειδώσεις το bootloader να στρώσεις πάλι το τηλέφωνο. Βάλε πάλι TWRP και κάνε format data για να ξεπεράσεις τη κρυπτογράφηση. Κάνε επανεκκίνηση σε TWRP. Συνέδεσε το με υπολογιστή και πέρασε τη rom στη μνήμη του τηλεφώνου σου και κάνε εγκατάσταση. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Ilmarios: “Έκανα reboot και τώρα μπαίνει μονο twrp και μου δείχνει storage 0mb και δεν μπαίνει στο system. Τι να κάνω? SOS ” Format Data από το TWRP R…
-
Βοήθεια παιδιά. Έκανα boot στο twrp και με fastboot flash recovery twrp.img έβγαζε FAILED (remote: (recovery_b) No such partition) οπότε είδα στο XDA εδώ Development - [RECOVERY] [ALPHA] TeamWin Recovery Project | XDA Developers Forums και έκανα Install Recovery Ramdisk έδειχνε οπότε να δουλεύει καλά το twrp και έκανα install την ρομ που την είχα μέσα στο τηλέφωνο. Έκανα reboot και τώρα μπαίνει μονο twrp και μου δείχνει storage 0mb και δεν μπαίνει στο system. Τι να κάνω? SOS
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Εγκατάσταση twrp... Δες εδώ TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI Αν δεν έχει εκεί δες εδώ Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. ” Alioth ψάχνω?