Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 158.
-
Καλημέρα φίλοι μου, μόλις έγινα κάτοχος του Poco F3 και θέλω να το κάνω unlock. Κατέβασα την τελευταία version του miunlock tool αλλά μου έβγαλε το μύνημα να περιμένω τις 168 ώρες! Κατέβασα το v2 miunlock tool και μου έβγαλε (couldn't unlock download latest version). Τι κάνω ρε παιδιά περιμένω 7 μέρες? Διαβάζω ότι σε κάποιους μετά τις 7 μέρες ξανά έβγαζε ώρες να περιμένουν! Υπάρχει περίπτωσει μετά από 7 μέρες να μου ξανά πεί να περιμένω? Θα έχει θέμα εάν εγώ βγάλω την sim από το κινητό και χρησι…
-
Τελικά σε sagit δουλεύει οκ ή όχι??
-
Παράθεση από NasDriver: “2 περιπτώσεις, ή η οθόνη δεν έχει σωστή απόκριση ή είναι κάποιο bug, αλλά δεν έχει αναφερθεί από άλλον παρόμοιο πρόβλημα Ποια ρομ έχεις ? ” Έχω την 20.3.12 απλός μου φαίνεται περίεργο να δουλεύει για 10 ώρες εντάξει αφού κάνω restart το κινητό και μετά να αρχίζει να κολλάει!!!
-
Όχι δεν έχω custom θέμα και sdcard δεν παίρνει!
-
Σε mi6 τελικά δουλεύει οκ? Ααα ερώτηση... Λοιπόν άλλαξα οθόνη γτ τα είχε παίξει... Λοιπόν συνεχίζω να έχω το εξής πρόβλημα!! Μόλις κλείσω την οθόνη ή με το δακτυλικό ή με τον κωδικό να το ξεκλειδώσω κολλάει το κινητό - η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα (τα γράμματα όπως το ρολόι φαίνονται στην οθόνη μέχρι να "ξεκολλήσει" και μετά εξαφανιζοντε όπως και θα έπρεπε αλλά πιο γρήγορα) ή( το cosmote apo tospiti που εμφανίζεται επάνω αριστερά μόλις πατήσεις το power χωρίς να ξεκλειδώσεις και εξαφανίζεται και…
-
Οκ παιδιά ευχαριστώ και πάλι θα κάνω και τα δύο που είπατε και θα ενημερώσω!!!
-
Παράθεση από Ilmarios: “@amavroudis, @baxalo, παιδιά κορωνοϊό είχε!!! Το μεταλαβα το εξορκισα και.... του έκανα factory reset... Προς το παρών δείχνει να δουλεύει οκ!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ” Αααακυρο παιδιά ξεκινάει πάλι τα ίδια!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε!!! Μόλις του έκανα factory reset όλα οκ πέρασα με το titanium backup εφαρμογές δούλεψε για 4-5 ώρες οκ... Αλλά τώρα πάλι τα ίδια!!! Τι φταίει ρε γαμωτο...
-
@amavroudis, @baxalo, παιδιά κορωνοϊό είχε!!! Το μεταλαβα το εξορκισα και.... του έκανα factory reset... Προς το παρών δείχνει να δουλεύει οκ!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Παράθεση από baxalo: “Μηπως ειναι απο κανενα τζαμακι προστασιας που εχεις? ενας εξορκισμος παντως ειναι μια καλη αρχη! ” Τίποτα θα ψάξω να βρω παπά να κάνει εξορκισμούς κατοίκων (μην βγούμε έξω τώρα δεν πρέπει) ! Δεν έχω τζαμάκι... Πολύ φοβάμαι ότι είναι το digitizer!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Όχι, αυτό το θέμα που αναφέρεις είναι το στάνταρ. Τι να σου πω. Έκανες το τεστ ολόκληρης της οθόνης, ακόμα και στα σημεία που έχεις πρόβλημα, και πέρασε; Δεν είχες κανένα πρόβλημα στο cit; ” Ναι ναι μία χαρά πέρασε τα τεστ στο cit κανονικά! Τώρα όσο διάβαζα το μήνυμα σου άρχισε μόνο του να κάνει ζουμ να προσπαθεί να πάει δεξιά αριστερά την οθόνη! Χωρίς εννοείται να την ακουμπάω!!! Μάλλον εξορκισμό θέλει!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Δες.αν είναι η οθόνη κάνοντας το τεστ της οθόνης στο cit. Μήπως έχεις βάλει κάποιο περίεργο θέμα; ” Μέχρι και τώρα που προσπάθησα να πατήσω παράθεση για να γράψω αυτό το μήνυμα ή παράθεση δεν πατιοταν αναγκάστηκα να τραβήξω πιο κάτω την οθόνη - κείμενο και πατήθηκε!!! Έκανα το τεστ και touch και display και φαίνεται οκ!!! Έβαλα και παιχνίδι να παίξω και επειδή γυρνάει στα διπλά το κινητό για να μπορέσω να παίξω αριστερά (είναι σαν να είναι επάνω στο ακουστικό) είναι και…
-
Καλημέρα ρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα από την προηγούμενη ρομ στα καλά καθούμενα (όχι από την αρχή)και συνεχίζει και σε αυτήν. Όταν κατεβάζω την μπάρα για να πατήσω τα "γρήγορα" κουμπιά όπως τα δεδομένα το gps το wifi το φακό... Μόνο η πρώτη πάνω πάνω γραμμή. Δεν πατιούνται μόνο όταν θέλουν αυτά!!! Σε όλη την άλλη οθόνη δουλεύει η επάνω γραμμή. Όταν κάνω το οτιδήποτε άλλο δουλεύει κανονικά αυτή η γραμμή στην οθόνη οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι η οθόνη!!! Έχετε ιδέα στο τι μπορεί να φταί…
-
Όλα φαίνονται καλά στο mi6!!!
-
Ααααα και κάτι ακόμη... Στο mi6 τα εικονίδια στις ρυθμίσεις έτσι φαίνονται? Αλλάζουν? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65790/
-
Έβαλα την ρομ εβαλα και το καινούργιο magisk αλλα δεν μου δίνει άδεια υπερχήστη στο titaniumbackup τι κάνω λάθος?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Ilmarios - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ σε ευχαριστώ!
-
Ilmarios - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι.
-
Ilmarios - - Recoveries
ΜήνυμαΕρώτηση θέλω να παω από 3.2.2 σε 3.3.1 σε mi6 θα μου ζητήση αυτό (Σε περίπτωση που μπούμε στο recovery μας και μας ζητήσει κωδικό στην πρώτη επιλογή πατάμε το cancel & swipe Όταν μπούμε μέσα στο μενού του twrp δυστυχώς έχουμε μόνο μια επιλογή που λέγεται format data.) ?
-
Mi6 Sagit Σπασμένη οθόνη
Ilmarios - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΩραια παιδια σβηνω κινητο και το ανοιγω με volume + πατημενο!! Και ναι το ειδε και τουλαχιστον περναω τα αρχεια!! Ευχαριστω και παλι ολους σας!!
-
Mi6 Sagit Σπασμένη οθόνη
Ilmarios - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό που φαντάστηκα Η συσκευή δεν είναι authorized. Δηλαδή δεν μπορεί να 'μιλήσει' με το PC. Δύσκολο το βλέπω να ανακτήσεις τα αρχεία αν δεν αλλάξεις οθόνη. ” Ωραία λοιπόν!!! Μια χαρά τα κατάφερα!!!!! Ούτε τελικά εάν μπώ από το twrp θα το δει?