Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 158.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Σε sagit όλα μιά χαρά όπως αναφέρατε με το δεύτερο reboot όλα τέλεια!
-
Παιδιά σε MI6 (7.12.7) την περνάω από επάνω?
-
Όλα τέλεια στο Cancro μου.. Ευχαριστούμε!!!
-
Σε Cancro και Sagit όλα τέλεια όπως πάντα... Ευχαριστούμε!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες οδηγίες σας και για τον χρόνο που ξοδέψατε για να με βοηθήσετε!
-
ΜήνυμαΤο ξανα δοκίμασα και ακόμη τα ίδια... Αλλά τώρα μου έβγαλε το 72h άρα είμαστε στον σωστό δρόμο έτσι? Τ΄ρα δηλαδή μετά από 72hours θα κάνω το ίδιο και θα ξεκλειδώση?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45134/
-
ΜήνυμαΟπότε δεν χρειάζεται να το αφαιρέσω το mi3 από το micloud... Εκλεισα το mi3 ξανά κατεβάζω το mi Unlock και ξανά προσπαθώ!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@makisfz Για δώσε μια βοήθεια στον φίλο εδώ τυραννιέται ώρες. Άδεια πήρες, πέρασαν οι 72 ώρες έτσι? @Ilmarios ” 72 ωρες? Απο πότε? Σήμερα πήρα άδεια μου ήρθαν κανονικά όλα τα μυνήματα και προσπαθώ το unlock. Παράθεση από makisfz: “Στο unlock status το πήρε κανονικά το account χωρίς να σε βγάλει error. Πήγαινε και στην σελίδα του micloud και κάνε αφαίρεση το m3 να φαίνεται μόνο το mi 6 Redmi Note 3 pro ” Ναι κανονικά το πήρε οκ.. Στο micloud ως συνδεδεμενη συσκευή μου βγά…
-
ΜήνυμαΑκριβώς ότι μου είπες και πάλι τίποτα πάλι το ίδιο μύνημα... Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω!!! Rom έχω την MIUI 9 GLOBAL 7.10.19 beta
-
ΜήνυμαΣτο en.miui.com όπως φαίνεται και στην φότο το έχω βγάλει το mi3 και έχω βάλει το mi6... Τώρα στο account από το κινητό πατώντας sign out βγάζει (Αφαίρεση δεδομένων από micloud Διατήρηση, Αφαίρεση, Ακύρωση) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45124/
-
ΜήνυμαΣτο accounts του κινητού η και στο site miaccount delete device?
-
ΜήνυμαΣτο en.miui.com-profil άλλαξα από mi3 σε mi6 και προσπάθησα πάλι να κάνω unlock αλλά τίποτα!! Βέβαια στο micloud connected devices είναι μόνο το mi3 αλλα όταν πατάω find device βλέπει και τα δύο!
-
ΜήνυμαΈκανα το find divece μέσω του micloud μία χαρά εμφανίζονται και οι δύο συσκευές ξανά προσπάθησα να το κάνω unlock αλλά ακόμι τα ίδια...( και δεν βλέπω πουθενά να μου δίχνει ώρες που μπορεί να χρειάζονται για να ξαναπροσπαθήσω..)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το mi3w έχεις που έχεις στο Profil σου; Εάν ναι , έχει ξεκλείδωτο bootloader από την μαμά xiaomi. ” Είχα το mi3 (ναι το γνωριζω ότι έχει ξεκλειδωτο bootloader) τωρα έχω το mi6
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Mi account έβαλες; ” Ναι το ίδιο που έχω και στο κινητό!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45117/
-
ΜήνυμαΩραία κάτι έχω κάνει λάθος... δεν μου έβγαλε πουθενά ώρες... Προσπάθησα πάνω απο 5 φορές με το miunlock 2 φορές με την rom την stable πειράζοντας τα (enable oem unlock, enable usb debbuging) έβαλα developer rom κ δοκίμασα άλλες 2-3 φορές πειράζοντας πάλι τα (enable oem unlock, enable usb debbuging) κόλες μα όλες τις φορές μου έβγαζε την εικόνα που ανέβασε και ό stefos ( Current account is not bound to this device).
-
ΜήνυμαΥπάρχει όμως κάποιος μετρητής κάτι που βλέπεις πόσες ώρες πρέπει να περιμένεις μέχρι να ξανά προσπαθήσεις?
-
ΜήνυμαΜία απο τα ίδια και εγώ... το ίδιο κινητό το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.. πέρασα developer rom και τώρα υποχρεωτικά πρέπει να περιμένω 72 ώρες?
-
Xiaomi Mi6
Ilmarios - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλημέρα, χθές μόλις παρέλαβα την δεύτερη συσκευή xiaomi μου το mi6 και ξεκίνησα τις ανάλογες διαδικασίες! Έχει κλειδωμένο bootloader οπότε πρέπει να τον ξεκλειδώσω αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω! Έχει την MIUI Global 8.5 (stable) 8.5.1.0(NCAMIEG) και διαβάζω ότι (Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom.) οπότε πώς περνάω άλλη rom? Κ κάτι ακόμα για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρέπει να έχω την sim στο κινητο? Έχω μεγαλ…