Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 298.
-
Σε mi10T lite το θέμα με τα ελληνικά δεν υπάρχει. Όλα οκ
-
Σε mi10T lite το θέμα με τα ελληνικά δεν υπάρχει. Όλα οκ
-
Παιδιά συγνώμη αλλά έχω βγάλει τα μάτια μου και δε βρίσκω με τίποτα τη ρομ για MI 10T LITE. Είδα στα ποστ του @MIUI_ART ότι έχει ανέβει, αλλά δεν τη βλέπω πουθενά
-
Παιδιά συγνώμη αλλά έχω βγάλει τα μάτια μου και δε βρίσκω με τίποτα τη ρομ για MI 10T LITE. Είδα στα ποστ του @MIUI_ART ότι έχει ανέβει, αλλά δεν τη βλέπω πουθενά
-
Παράθεση από tan: “Απο ότι έχω ακούσει βέβαια,χωρίς να το λέω με σιγουριά,δεν συμφέρει αλλαγή οθόνης στις amoled. ” Τότε να κάνω την κρίσιμη ερώτηση... Αν έπρεπε να αλλάξετε τώρα κινητό, απο το mi 9 lite σε ποιό θα πηγαίνατε???? Ισάξιο ας πούμε Παράθεση από topmar: “@nifitsa_kakia Αν μου επιτρέπεται ένα άσχετο σχόλιο, το Username σου σε συνδυασμό με την εικόνα του, "τα σπάει" Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχαχαχαα, ευχαριστώωωω!
-
Καλημέρα! Έχω το mi 9 lite με περασμένη την V12.0.2.0 stable. Η τελευταία ποιά είναι? Ρωτάω γιατί έχω τον παλιό updater(γράφει 11)και μου λέει η συσκευή είναι ενημερωμένη. Επίσης στη λίστα εδώ δε βλέπω τη συσκευή μου. Εκτός αν είναι αυτή : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MICC9e_V12.0.3.0.QFMCNXM_v12-10.zip
-
Καλημέρα! Έχω το mi 9 lite με περασμένη την V12.0.2.0 stable. Η τελευταία ποιά είναι? Ρωτάω γιατί έχω τον παλιό updater(γράφει 11)και μου λέει η συσκευή είναι ενημερωμένη. Επίσης στη λίστα εδώ δε βλέπω τη συσκευή μου. Εκτός αν είναι αυτή : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MICC9e_V12.0.3.0.QFMCNXM_v12-10.zip
-
Καλησπέρα. Έχω το mi 9 lite και περασμένη εδώ και πολύ καιρό την 11.0.3 stable. Mπορώ να περάσω την τελευταία stable 12 χωρίς factory reset?