Παράθεση από geoanto555: “Τελικά η μονη λύση ειναι fastboot. ότι και να δοκιμασαμε δεν το έπαιρνε για τους δικούς του λόγους..... ” Ένας λόγος μπορεί να ήταν η γκαντεμιά μου.αχαχαχχα Έγινα καρδιακή αλλά αξίζει. Η global είναι αισχρή και δε μένω με αυτή. Θα κάνω τώρα τη διαδικασία απο την αρχή...
Καλησπέρα, άργησα αλλά τώρα βρήκα χρόνο και ξεκλείδωσα το mi 9 lite. @geoanto555 είδα τις οδηγίες αλλά θα προτιμούσα για πρώτη φορά να είσαι και σύ online για να το κάνουμε μαζί.
Παράθεση από geoanto555: “με ανοιχτο το κινητο..... ανοιγεις cmd και δινεις την εντολη με usb debug ενεργοποιημενο. Λογικά θα σου βγάλει "file" ” Είδες? Εγώ το έκανα με κλειστο σε λειτουργία bootloader Evgale prwta daemon started successfully και μετά file
Παράθεση από geoanto555: “Δες αν εχεις drivers στην διαχείριση συσκευών, ” Έχω. Τσέκαρα και bootloader, τη βλέπει κανονικά τη συσκευή. Τη διαδικασία θέλω. Ανοίγω cmd σαν διαχειριστής και δίνω την εντολη? Αυτό?
Παράθεση από geoanto555: “Θα πρέπει να εχεις ενεργοποιήσει το usb debugging, ” Ενεργοποιημένο είναι. Αν δε σου κάνει κόπο στείλε μου τη διαδικασία ακριβώς μηπως κάνω καμιά άλλη πατάτα. Δεν τα θυμάμαι και καλα
Παράθεση από geoanto555: “Θα πρέπει να έχετε κότσια να δοκιμάσετε ομως.. ” Έχουμεεεε, το ίδιο κάναμε και με mi 8 lite. Περιμένω να ξεκλειδώσει ο bootloader