Το έβαλα, πάτησα reboot to recovery και με βγάζει σε fastboot. To ίδιο και με volume up+ power. To ίδιο και από αναβάθμιση. Τώρα πώς θα περάσω το παλιό? Με εντολές?
Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Δε μπορώ ούτε επανεκκίνηση κανονική να κάνω. Άλλο θέμα είναι πως όταν κάποιες φορές γράφω, ξαφνικά το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται. Τέλος πάντων, αφού ειναι θέμα της ρομ, ας περιμένουμε...
Όταν παταμε παρατεταμένα το power και βγάζει επιλογές για επανεκκίνηση, recovery, fastboot κτλ, επιλέγω recovery και κάνει επανεκκινηση και αυτή ούτε καν ολοκληρωμένη. Δε ζητάει pin Edit: Μάλλον το πρόβλημα είναι της ρομ. Ό,τι και να επιλέξω απο το power menu (ακόμα και σίγαση) σβήνει η οθόνη και ζητάει κωδικό( όχι pin). Με το που το ανοίγω λέει " η εύρεση συσκευήε διακόπηκε απροσδόκητα) .... Χαμος
Καλησπέρα και καλή χρονιά! @geoanto555 ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα το TWRP που μου έστειλες για mi 8 lite και είναι κομπλέ. Αν θέλεις ανέβασέ το και εδώ. (το μόνο θέμα είναι οτι δε μπαίνει TWRP από power button. Κάνει reboot στο system)
Καλησπέρα! Θέλω να δώσω το κινητό και κάτι μάλλον έκανα λάθος. Έσβησα λογαριασμό mi κτλ, μπήκα twrp, έκανα factory reset και ξαναπέρασα μια ρομ πολύ παλιά που είχα ήδη μέσα στο κινητό. Μόλις το άνοιξα άρχισε να κολλάει πολυ. Μόλις πήγα να ανοίξω το play για να κατεβάσω εφαρμογες, δεν άνοιξε καν! Λέει η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Το διέλυσα?
'Εχω κάποια χρόνια που φλασαρω ρομς στα κινητά που παίρνω. Απλά είχα mtk πριν (redmi pro) και σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές (πέρασε καιρός από το τελευταίο φλασαρισμα και έχω μείνει πίσω). Δε θέλω να πάει κάτι στραβά. Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου. Να κάνω τους ελέγχους, να ξεκλειδώσω με το καλό και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε εδώ! ΥΓ: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω ρομ της κοινότητας
Παράθεση από jimmynet: “ Πέρασα TWRP με αρχείο που ανέβασε φίλος στο forum και από ότι είδα είναι το μοναδικό που έχει βγει έως τώρα ” Που ακριβώς είναι το αρχείο?