Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 298.
-
Να'σαι καλά για την απάντηση. Περιμένω από μέρα σε μέρα να παραλάβω αλλά αυτά που διαβάζω σε γειτονικά φορουμς δε μου αρέσουν και πολύ.... Ισχύει ότι δεν έχει πουθενά εικονίδια ειδοποιήσεων πχ? Δεν υπάρχει οδηγός για πέρασμα twrp και ρομ όταν ξεκλειδώσω? Γιατί νομίζω εσένα σε βοήθησαν μέσω chat και δεν γράψατε πώς.
-
Καλησπέρα! Πρώτα απ' όλα ήθελα να ρωτήσω την άποψη για το κινητό όσων το έχουν ήδη στα χέρια τους, καθώς εγώ θα παραλάβω σε μια εβδομάδα. Η διαδικασία ξεκλειδώματος , πέρασμα twrp και ελληνικής ρομ που θα ακολουθήσω είναι ίδια με κάποιο άλλο κινητό? Έχω ήδη λογαριασμό mi εδώ και χρόνια. Αίτηση για ξεκλείδωμα είχα κάνει πριν δύο χρόνια για το redmi pro. Πρέπει να ξανακάνω? Υ.Γ: Είναι κρίμα να μην υπάρχει thread για το κινητό αυτό
-
Καλησπέρα. Επειδή το κινητό μου θα περάσει σε συγγενικά χέρια, θα ήθελα να μου πείτε τον καλύτερο τρόπο προετοιμασίας του κινητού ώστε να είναι σαν καινούριο και χωρίς ίχνος δικό μου. Βρήκα αυτό τον οδηγό προετοιμασία ενός xiaomi για πώληση , αλλά στις fastboot δεν υπάρχει καν το redmi pro. Βοήθεια παρακαλώ!!!!
-
Για το mi 8 lite δεν υπάρχει ρομ?
-
Καλησπέρα. Έχω το κινητό πάνω από ένα χρόνο και θέλω να το δώσω στη μητέρα μου που έχει το note2 και η μπαταρία δεν... Δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό. Μετά από redmi pro, τι???? Έψαξα αρκετά πριν γράψω αλλά δε μπορώ να αποφασίσω. Πιο πολύ με νοιάζει η μπαταρία και η οθόνη ( edgeless screen, σαν το mi mix). Θα εκτιμούσα κάποια πρόταση. Ευχαριστώ.
-
Καλή μας τύχηηηη!
-
Καλή μας τύχη!
-
Παράθεση από stamatisv: “@nifitsa_kakia τι να το κάνεις...έχεις ένα ωραιότατο redmi pro ! Αλλά αν το θές τόσο πολύ, σου παραχωρώ τις συμμετοχές μου (επειδή είναι σίγουρο οτι θα κερδίσω, όπως έχω κερδίσει πολλαάαα άλλα δώρα μέχρι τώρα!) ” Ένα xiaomi δεν είναι ποτέ αρκετό! Αφού μου κακοφαίνεται που έχει η μάνα μου το παλιό μου redmi note2. Αχαχαχαχαχαχ! Ένα = κανένα!
-
Ήρθε η ώρα να κερδίσει θηλυκό. Ευχαριστώ :p
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Παιδια ανοίξτε λίγο όσοι το δείτε την κάμερα του κινητού και σε έναν χώρο χωρίς θόρυβο δοκιμάστε να πλησιάσετε το τηλέφωνο στην περιοχή της κάμερας προς το αυτί σας! Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ακούγεται ένας ήχος συνεχής σαν παράσιτο... ” ισχύει.σαν τρακτερ ακούγεται :p
-
Παράθεση από soulg: “δ) Πολλές φορές κολλάει στις κλείσεις. Δεν ανοίγει η οθόνη μετά από ομιλία με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το κλείσεις, ή πατάς το (εικονικό και κόκκινο) πλήκτρο τερματισμού κλήσης και δεν τερματίζει την κλήση, μένει παγωμένο, δεν κάνει ενέργεια. ” Το παρατήρησα και σε omega αυτό