Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

markito - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisosfp488: “Καλησπέρα. Αγόρασα απο σκρουτζ το mi 9 lite . Αλλά βλέπω στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ότι γράφει mi cc 9. Τελικά ποιο έχω?” Το κουτί απ'έξω τι έγραφε? From my MI 9 Lite Via Tapatalk

• @antnatal πω ρε φίλε... που τη βρήκες αυτή τη ρύθμιση :-O From my MI 9 Lite Via Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Παράθεση από tan: “Παιδιά επειδή παρακολουθώ στο telegram συζητήσεις για την συσκευή μας,λένε ότι η google θα τσεκάρει τις συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader και το magisk δεν θα περνάει τον έλεγχο στο safenet check με αποτέλεσμα να μην δουλευουν κάποιες εφαρμογές τραπεζών,neflix,google pay κτλ.Θέλω να μάθω άν επηρεάζει και εμάς αυτό ” Δεν ξέρει κανείς?” Προς το παρών περνάει το safetynet Αναμένουμε να δούμε πως θα πάει. From my MI 9 Lite Via Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Έχει κάνει κανείς ενημέρωση σε magisk 20.4 να μας πεί αν είναι όλα εντάξει?” Εντάξει είναι From my MI 9 Lite Via Tapatalk

• RE:

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες εδω TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)” Το έβαλα στο αυτόματο. Έγινε αυτό που ήθελα, είχα να κάνω καιρό και δε θυμόμουν. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 9 Lite με Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα, για να κάνω factory reset χειροκίνητα από twrp , χώρις να σβήσω τον εσωτερικό χώρο τι επιλέγω? cache & dalvik, data μόνο αρκεί? Το vendor τι είναι? Να το επιλέξω και αυτό? Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• Τη φωτεινότητα μπορείς να τη χαμηλώσεις αν θες μέσα από τις ρυθμίσεις του TWRP Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chris gio: “Παράθεση από markito: “Γιατί κάνεις φορμάτ συνέχεια? Στάλθηκε από Mi 9 ” Etsi to kano gia na min kolaei ksero kai ego alla den thelo na exei themata” Μην κάνεις και αν δεις ότι έχεις κάποιο θέμα τότε το κάνεις μετά. Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• Γιατί κάνεις φορμάτ συνέχεια? Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• . .9788c7dd2f8b20c786c3cd9c5add9313.jpg Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Παιδιά τί να κάνω για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο gmail? Σε όλες τις εφαρμογές έχονται εκτός απο αυτή! Έχω την xtrv stable.” Να έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό Στάλθηκε από Mi 9 Lite

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν πρόλαβα. Ήδη στήνω το τηλέφωνο από την αρχή Στάλθηκε από το Mi 9 Lite

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Το εκανα αλλα τιποτα. Δυστυχως παω για format data. Ευχαριστω παντως!

markito - - Recoveries

Μήνυμα

ποιο να σβησω? Το locksettings.db? Για ποιο λογο να το κανω?

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Τον βαζω αλλα παλι τα ιδια. Ασε εκανα derti flash αλλη ρομ και τωρα παω να γυρισω στην προηφουμενη πάλι με dirty flash και με παει πάλι στο twrp. Bαζω pattern κανονικα αλλά δε βλεπει τους φακελους. Δε γλυτωνω το farmat data ε?

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Στο pyxis, βλεπω κωδικους αντι για ονομα φακελων

markito - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια στο twrp δε βλεπει τον εσωτερικο χωρο για να φλασαρω τη ρομ . Τι κανω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Δεν καταλαβαίνω άς μας πεί κάποιος που έχει την συσκευή παρακαλώ.” Μια χαρά έχω τη συσκευή απλώς δεν έχω official rom. Sent from my Mi 9 Lite

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Ποιά είναι η τελευταία EEA ROM γιατί βλέπω ότι έχει βγεί η 11.3.5.0 ενώ εχω την 11.3.4.0???” Απ'ότι βλέπω η 11.3.5.0 Sent from my Mi 9 Lite

• . .679b5a7f76e3217003ff59728e17f5ab.jpg Sent from my Mi 9 Lite