Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 548.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αναστελονται οι XTRV MIUI 14 ROMS μέχρι να λυθούν τα προβλήματα που έχει η δημιουργία τους :D” Υπάρχει κάνα νεώτερο σχετικά με τις srable miui 14? Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Τις stable που μπορώ να τις βρω? Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάτα έλεγχο και αν σου την βγάλει, την περνάς. Αλλιώς την κατεβάζεις και την περνάς από πάνω. Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του TWRP Recovery που χρησιμοποιείς Δοκίμασε να κάνεις Flash τη νέα MIUI 14 ROM (Developer) >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40S_POCOF4_V14.0.22.12.26.DEV_v14-13-fastboot.zip Θα πρέπει όμως να κάνεις Wipe Data - Factory Reset ;)” Σευχαριστώ αλλά θα περιμένω να βγει stable. Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα μου βγάζει αυτό το error στο τέλος. 9dff7310a1b829cae0a93db0cbbf07e5.jpg Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MUNCH_V13.0.11.0.SLMCNXM_v13-12.zip. Poco f4 Έβαλα το τελευταίο Twrp recovery 3.7, έκανα install την xtrv ρομ και μετά την επανεκκίνηση με γυρνάει πάλι στο twrp recovery σε μια άλλη εκδοση με κινέζικα την 3.6... Πως θα μπω στην ρομ? Kανω κάτι λάθος στη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
poco f4 5g
GUZGUN - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμεταφέρθηκε
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΠαράθεση από Valmans10: “Για να καταλάβω θα κατεβάσω τη νέα update rom και θα τρέξω το update .bat ή απλά θα το τρέξω και θα την κατεβάσει μόνο του? σορυ ειμαι ολιγον ασχετος” Αν είναι η πρώτη φορά που βάζεις τη ρομ θα τρέξεις αυτό windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat Αφού ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω οδηγίες που έστειλε ο @MIUI_ART. Nα ξέρεις ότι έχει μέσα το κινητό σου θα διαγραφεί γιαυτό αποθηκεύσε ότι θέλεις πριν κάνεις τη διαδικασία. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμ…
-
Redmi Note 11 pro 5G
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11Pro5G_POCOX4Pro5G_V13.0.4.0.SKCMIXM_v13-12-fastboot.zip Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜπες στο twrp και κάνε factory reset. Ή αν θες κάνε format data μέσα από το Twrp και πέρνα ξανά την xtrv και είσαι κομπλέ. Βγάλτο και από το Mi account σου αν θες και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
12+16 gb ram? Σε λίγο θα φτάσει του laptop μου. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΓνωρίζουμε αν έχει βγει καμιά αξιόπιστη Gcam που να βελτιώνει τις φωτογραφίες? Οσες gcam έχω βάλει μου βγάζουν φώτο με πράσινο φόντο.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΑ πολύ ωραία. Την πάτησε ο φίλος μου. Στο redmi note 6 pro που είχε του δούλευαν και με τον Nova. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΜπορώ να έχω χειρονομίες με Nova launcher? Γιατί με μια πρώτη ματιά δεν βλέπω να λειτουργούν οι χειρονομίες. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΕν αναμονή τότε 168 ώρες και μετά θα γίνουν όλα. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΣ'ευχαριστώ πολύ @MIUI_ART. Και για το root υπάρχει τρόπος να περαστεί το magisk χωρίς custom recovery?
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΘα αναλάβω το παρόν κινητό ενός φίλου για να το ξεκλειδώσω και να βάλω την αγαπημένη μου xtrv. Το ξεκλείδωμα του bootloader να φανταστώ ότι γίνεται όπως παλιά αφού έχω να το κάνω 2-3 χρόνια. Από κει και πέρα έχει βγει custom recovery για να περάσω την xtrv ή μόνο με fastboot περνιέται η xtrv? To root αν δεν υπάρχει custom recovery πως περνιέται το magisk? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk