Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 548.
-
@nikitogr αν έχεις root πρεπει να το κρύψεις στο magisk. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή η εφαρμογή δουλεύει όπως ναναι σε κάθε κινητό όσον αφορά τις ειδοποιήσεις. Στο δικό mi 9t pro έχω ειδοποιήσεις αλλά δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο από τις άλλες ειδοποιήσεις, σε mi 9t φίλου που είχε την στοκ του δούλευε η ειδοποίηση, τώρα βάλαμε την xtrv και δεν παίρνει καμία ειδοποίηση. Αν έχει κανένας καμία σκέψη, πριν βάλω στοκ ρομ παντού μήπως και φτιάξει, δεκτό. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλησπερα. Επειδή η μαμισια ρομ βγάζει κάτι μικροθεματάκια σε ένα φίλο, θα δοκιμάσω να του περάσω την xtrv. Αν υπάρχει δυνατότητα και να πάρω τα σωστά αρχεία, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος, πως ελέγχουμε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και αν όχι πως τον ξεκλειδώνουμε, ποιο custom recovery περνάμε και με ποιο tool, και τέλος που μπορώ να βρω την τελευταία stable rom. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. για να μην σας ταλαιπωρώ, έκατσα και έψαξα όλο το site και βρήκα τα πάντα. Έχει γίνει πραγματικά τέλεια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GUZGUN: “Μήπως έχουμε κάνα νεώτερο επειδή είστε εσείς οι πιο ειδικοί ποτέ θα έχουμε miui 13 για το Mi 9t pro Raphael ” Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον τα νέα είναι άσχημα για την "γερασμένη" συσκευή σου, που είναι κλώνος το RedMi K20 PRO. >> Xiaomi : Έρχεται το τέλος της τεχνικής υποστήριξης για τις συσκευές Mi 8, Mi 9 SE και Redmi K20 Pro - News by Xiaomi Miui Hellas” Κρίμα. Και είναι μια συσκευή που δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Στάλθηκε από το Redmi K20…
-
Μήπως έχουμε κάνα νεώτερο επειδή είστε εσείς οι πιο ειδικοί ποτέ θα έχουμε miui 13 για το Mi 9t pro Raphael γιατί υποτίθεται από τον Ιούνιο θα ερχόταν αλλά δεν φαινεται προς το παρόν? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skokman: “κανενα νεο με το προβλημα με τα σεναρια εχουμε? Μεχρι και σημερα δεν με αφηνει να κανω τιποτα απο σεναρια” Εγώ προς τα παρόν γύρισα στην 7.5.705 και μένω εκει μέχρι να το φτιάξουν. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Γνωρίζουμε αν θα υπαρξει κάτι για mi 9t pro ή να θεωρήσουμε ότι κάπου εδώ λάβανε τέλος οι ενημερώσεις? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο if πατάς πρώτα το Mi switch wireless και μετά σου βγάζει να επιλέξει με single press ή double press, και διαλέγεις ποιο θέλεις, μετά σου βγάζει το then, επιλέγεις το Mi control hub και επιλέγεις το turn guarding on/off. e203e71d4071e97eb72058ecd9c0c8a7.jpg3e9258e2bfe46f02145abe83a399c43e.jpg Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk