Έβαλα σήμερα Google pay αλλά βγάζει σφάλμα όταν πάω να προσθέσω κάρτα. Είμαι rooted. Δεν παρακάμτεται κάπως όπως έχω κάνει με τις τράπεζες που τις έχω στην λίστα απορριψεων του magisk? με αυτό πλέον δουλεύει μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@kostakislarisa σ εμένα δυστυχώς μόνο στο notification shade μπορώ να αλλάξω ήχο και πουθενά αλλού, αλλά η ειδοποίηση της εφαρμογής δεν χρησιμοποιεί αυτόν τον ήχο. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από kostakislarisa: “Εκεί που λέει notification shade shortcut μπορείς να αλλάξεις τον ήχο αλλά θα είναι για όλη την εφαρμογή. Καλημέρα! Όπως επίσης και εκεί που λέει mi home κάτω κάτω στην κατηγορία mi push σε εμένα έχει και εκεί επιλογή να αλλαξω τον ήχο ειδοποίησης.” Στο notification shade έχω αλλάξει ήχο αλλά τίποτα. Δυστυχώς ατυχήσαμε σε αυτόν τον τομέα. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως βλέπεις σε εμένα δεν έχει επιλογή να αλλάξεις τον ήχο και χρησιμοποιεί τον ίδιο ήχο που έχω κσι για τις άλλες ειδοποιήσεις. 921c0b29bb14f6ee2f56d8c42069d084.jpgf265c4c49060dedc092f23f146b00ced.jpg Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GUZGUN: “Καλημερα. Για το Mi 9t pro θα βγει v13 ή τελειώσαμε στην 12.5.6? ” Οι περισσότερες ROM που κατά διαστήματα κυκλοφορούν για τις παλιές συσκευές, είναι κατά κύριο λόγο μόνο μια ενημέρωση στον κώδικα ασφαλείας της Google και τίποτα παραπάνω. Μόλις έχουμε Source, σας δίνουμε νέες ROM, αλλά δυστυχώς για μερικές συσκευές έφτασε το τέλος της πορείας τους. ;)” Και δυστυχώς δεν ξαναβγάλανε selfie camera όπως του mi 9t pro που να μπαίνει μέσα. Αυτή την τρύπα π…
Θα πρεπει να δεις αν το μοντέλο της Λάμπας είναι για Κινέζο σερβερ. Το πιθανότερο όμως δεν θα σου κάνει εκτος και αν βάλεις την εφαρμογή mi home που είχα γράψει πιο πάνω οπότε βάζεις ότι θέλεις. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω ένα σενάριο όταν χτυπάει ο συναγερμός να ανοίγει το Mi plug που έχω για να δίνει ρεύμα σε μια άλλη σειρήνα που έχω? Τελικά ήταν πολύ απλό το σενάριο. Αν το Mi hub είναι σε alarm, turn on το Mi plug. Για κάποιο λόγο είχε κολλήσει γιατί το έκανα απομακρυσμένα και μάλλον είχε θέμα το ίντερνετ. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση για τις ειδοποιήσεις. Σε κινητό xiaomi με android 11 στην εφαρμογή mi home δεν μπορώ να βάλω κάποιον ήχο ειδοποιησης, οπότε παίρνει τον ήχο ειδοποίησης του συστήματος. Παλιότερα στο Android 10 μπορούσα να βάλω άλλον ήχο. Το αντιμετωπίζει κάνεις άλλος με κινητό xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονικά θα έπρεπε να συνδέεται μόνο του μετά από κάθε διακοπή, τουλάχιστον εμένα έτσι κανει. Αλλά δεν ξέρω αν έχω το v1 ή v2 για να πω και του στραβού το δίκιο. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@1jimakos234 και γω με recovery την είχα βάλει όταν βγήκε και την έχω ακόμα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το smart home το set κυκλοφορεί, μπορώ να το βρω κάπου για άμεση αγορά? Καμία εξωτερική σειρήνα με ρεύμα έχετε να προτείνεται για να την ενεργοποιεί ο συναγερμός αφού τη συνδέσω με πρίζα wifi? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ σας πρότεινα μια εφαρμογή. Εσείς αποφασίζετε αν θα την βάλετε ή όχι. Δεν σας πίεσε κανένας. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι εφαρμογή τρίτου και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. κάντε μετάφραση στα αγγλικά και θα καταλάβετε τι παίζει. και εδώ ένα βιντεάκι στο youtube. Εγώ έβαλα country Germany. Δεν δοκίμασα να βάλω Ελλάδα. Αν βάλει κάποιος Ελλάδα ας μας πει αν δουλεύει. Αν και δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο.
Βρήκα επιτέλους σήμερα εφαρμογή του mi home που έχεις ταυτόχρονα συσκευες με ευρωπαϊκό σερβερ και με κινέζικο σε ΜΙΑ εφαρμογή. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω Link εδώ. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk