Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 548.
-
@Eleanaki όλα αυτά που περιέγραψες δεν είναι λογικο να συμβαίνουν. Δεν έπρεπε να την αφησεις τόσο καιρό. Σε μια φίλη που την είχε συνδέσει πριν 3 μήνες δουλεύει από την αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα με Region Greece. Aπο media αγορά. Οπότε αν με reset δεν έφτιαξε κάτι άλλο φταίει. Δοκίμασε αν μπορείς και σε άλλο δίκτυο να την συνδέσεις. Μήπως την συνδέεις σε κάνα wifi Extender αντί για απευθείας στο router? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς. @sotsp Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Parisg: “Καλησπέρα, θέλω να προσθέσω μια σειρήνα στο mi home μου και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να βάλω μια επάνω σε smart plug και να το προγραμματισω να ενεργοποιειται όταν θα γίνει triggered ο συναγερμός. Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο; Δεν έχω Smart plug για να δοκιμάσω” Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο αρκεί η σειρηνα να είναι συνέχεια στο on. Εχεις κάποια να προτείνεις? Παράθεση από kted: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καλημέρα Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημ…
-
Εσύ έχεις την ευρωπαϊκή ρομ και η άλλη είναι η παγκόσμια. Έχει κάποιες μικροδιαφορές. Δες eea vs global διαφορές. Αν θες όντως να αλλάξεις ρομ βάλε την xtrv την 12.5.6 καλύτερα που έχουν φτιάξει εδώ τα παιδιά. Αλλιώς περίμενε όταν βγει η 13. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GUZGUN: “Σε Android 11 έχει μπορέσει να αλλάξεις κάνεις τον ήχο ειδοποίησης στο mi home? Μέχρι το android 10 το άλλαζα μια χαρά. Με το android 11 δεν έχει επιλογή να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω Android 11. Σε ποιο μενού αναφέρεσαι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Εδώ μέσα στις ρυθμίσεις. Εσύ μπορείς να βάλεις άλλον ήχο ειδοποίησης? 2d3d077fc5e981979e4696abf434…
-
Καμία Gcam για το 6αρι γνωρίζετε? Αν και το πρόβλημα μου είναι ότι σε 2 φαινομενικά ίδια κινητά, τουλάχιστον έχουν την ίδια τον, στο ένα δουλεύει η Gcam και στο άλλο δεν δουλεύει καμια, ενώ παλιότερα δούλευε. Και ναι έχω κανει εγκατάσταση και το enable3.zip. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GUZGUN: “Σε Android 11 έχει μπορέσει να αλλάξεις κάνεις τον ήχο ειδοποίησης στο mi home? Μέχρι το android 10 το άλλαζα μια χαρά. Με το android 11 δεν έχει επιλογή να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω Android 11. Σε ποιο μενού αναφέρεσαι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Εδώ μέσα στις ρυθμίσεις. Εσύ μπορείς να βάλεις άλλον ήχο ειδοποίησης? 2d3d077fc5e981979e4696abf4348d73.jpg2e48b32d5afbee…