Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 548.
-
Μετά την εγκατάσταση της 12.0.6 xtrv σε mi 9t pro έχω κάνει πόσες φορές εγκατάσταση το system updater αλλά τίποτα δεν γίνεται. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να περάσω την XTRV στο Mi 9T Pro που έχω για να την δοκιμάσω. Τώρα είμαι με Official Global Stable EAA. Υπάρχει κάποιος καλός kernel που να δουλεύει σωστά στην MIUI 12 & Android 10 ή δεν το πειράζω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.” Γιατί να πειράξεις kernel σε ένα τέτοιο κινητό? Αυτά τα κάναμε παλιά. Τώρα δεν χρειάζεται. Εκτός αν θελεις να παίξεις. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να περάσω την XTRV στο Mi 9T Pro που έχω για να την δοκιμάσω. Τώρα είμαι με Official Global Stable EAA. Υπάρχει κάποιος καλός kernel που να δουλεύει σωστά στην MIUI 12 & Android 10 ή δεν το πειράζω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.” Γιατί να πειράξεις kernel σε ένα τέτοιο κινητό? Αυτά τα κάναμε παλιά. Τώρα δεν χρειάζεται. Εκτός αν θελεις να παίξεις. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορουμε να βάλουμε απευθείας την 12.0.5 πάνω από την 12.0.3 χωρίς να βάλουμε την 12.0.4 πριν? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από arisr: “Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω το πακετάκι με την κάμερα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τα εξής: Το hub έχει μπαταρία; Αν πέσει το ρεύμα ή βγει από την πρίζα τι γίνεται; Πόσα dB έχει η σειρήνα;” Όχι μόνο με ρεύμα λειτουργεί. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisatsi: “Καλημέρα θέλω για πρώτη φορά να περάσω stable σε mi 9t Pro, τώρα έχω την τελευταία xtrv dev του forum, αν την έχει περάσει κάποιος να μου πει από θεμα μπαταρίας πως είναι και αν έχει κάποιο Bug” Μια χαρά είναι. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk