Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 294.
-
Μπράβο για την επιλογή της xiaomi.eu... Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
-
Παράθεση από soulg: “Στην 7.3.30 crashάρει μια εφαρμογή/service της google (δεν φαίνεται όλο το όνομα στην σχετική αναφορά) κάθε φορά που εκκινεί η συσκευή. Το play store δουλεύει κανονικά. ” Αν έχεις titanium backup μπες και κάνε wipe data στο Google Partner setup
-
Παράθεση από mparaxir: “ε τα 7αρια για κάποιο λόγο έχουν θέμα μακάρι να λυθεί γρήγορα από τους υπεύθυνους της google ” στο hydrogen με nougat δεν έχει πρόβλημα και την 7.3.23
-
Στο hydrogen από βδομάδα σε βδομάδα αισθητή η βελτίωση στη μπαταρία... Ευχαριστούμε
-
@BanditGR Αναφέρομαι σε CM (lineage). Νομίζω λέμε ακριβώς το ίδιο . Κάνω restore και μετά αν χρειάζεται install κάποια νεώτερη. Αν χρειάζεται να περάσεις firmware νομίζω ο γενικός κανόνας είναι να περνάς πρώτα αυτό και μετά την rom .
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Για να κάνεις restore θα πρέπει πρώτα να φλασαρεις την έκδοση που είναι το backup και να κάνεις και φορμάτ system όπως σου λέει και ο @Bodai. ” Εγω κάνω wipe τα πάντα εκτός από storage κάνω restore και στο τέλος φλασαρω την rom που έχει το backup ή νεότερή του. Πότε δεν είχα πρόβλημα .
-
Παράθεση από konsniper: “Εγω νομίζω πως το Ελβετικό περνάει πιο τελωνείο.Εγω με ελβετικό ειμαι τελωνειο, 3 άλλα δεματα μρ Ολλανδικο 35-50 ευρω το καθένα σε μεγεθος κινητου,κανενα δεν κολλησε. ” Ίσως, αλλά το σύστημα τους δεν σου δίνει επιλογή με τι να στηλουν (απλό ταχυδρομείο) για μένα επέλεξαν CH για τον φίλο μου NL, πιστεύω όμως ότι κρατάνε για έλεγχο περισσότερα από Αθήνα καί Θεσσαλονίκη. Εμένα πάντως μου συνέβει πρώτη φορά στα δύο τελευταία χρόνια και αυτό ήταν το πέμπτο κινητό ...
-
Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.
-
@MIUI_ART Το έκανε και στο Kenzie μου , συνήλθε με ένα wipe Data στο Google Partner Setup 6.0.1 μέσα από το titanium backup.
-
Παράθεση από tragos: “Σε kenzo τωρα παρατηρησα οτι δε μπαινει σε recovery απο το μενου στην 7.3.9 για να βαλω την 7.3.16.. Θυμηστε μου λιγο, υπαρχει χειροκινητος τροπος για να μπω rec? ” Δοκίμασε μετά το πάτημα 'επανεκκίνηση' και αφού αρχίσει η διαδικασία και πριν κάνει reboot να έχεις πατημένο το vol+ για να μπεις σε twrp ή vol- για να μπεις σε fastboot, σε μένα πιάνει. Παράθεση από vasiliki_g2425: “Παιδια σε mi4i κοιταξτε την βγαζει σε καθε εφαρμογη ” Αν έχεις titanium backup βρες το Google Pa…
-
Παράθεση από eti666: “@gkalen δεν θέλω να σου χαιδευω τ'αυτια αλλά σαν τις thunder stable rom σου ,ΚΑΜΙΑ.Μακάρι να το συνέχιζες το project σου ” Σαν την 6.10.27 για hydrogen εννοείς 12 ώρες SOT στις 2 μέρες....
-
Παράθεση από petran66: “Την έβαλα κι εγώ την 7.3.9 στο Mi Max μου. Όλα άψογα. Μόνο η μπαταρία δε βλέπω να κρατάει όσο η τελευταία stable. Βέβαια έκανα μια φόρτιση μόνο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις εμφανιστεί η 7.3.16 για το hydrogen φόρεσέ την, καλυτερεύει αρκετά η μπαταρία, όχι όμως ακόμη στα επίπεδα των προ nougat roms.
-
@BanditGR Εγώ άρχισα να περνώ xiaomi επειδή ήταν ξεκλείδωμα. Αλλιώς την ποιότητα της φωτογραφίας που έβγαζε το Sony Z5 Compact μου πουθενά... Αν όσα λες στο μήνυμα πιο πάνω γίνουν πραγματικότητα θα πάρω OnePlus x
-
Το πρόβλημα που είχε το kenzo στην 7.3.9 που δεν έμπαινε με power button σε recovery μάλλον θα υπάρχει και στην 7.3.16. Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα την globe rom από περιέργεια και κάνει τα ίδια , restart.
-
Παράθεση από BanditGR: “Να εύχεσαι να αργήσει το Nougat, ώστε να έρθει σωστά, όταν είναι να έρθει. Σε όσες συσκευές το έδωσαν αρχικά πολλά τα θέματα (και σχετικά λίγα τα κέρδη). ” Στο hydrogen πάει πολύ καλά εκτός από ~μια ώρα SOT λιγότερο στο διήμερο. Νομίζω ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει...
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από gkalen: “ ” με την συλλογη απλα ξηλωμα την στοκ εφαρμογη του συστηματος και εβαλα μια αλλη απο το google play. πλεον ολα πετανε...ειδικα με την 7,3,9 ειχε 'κατσει' ολο το κινητο. ” Φίλε πως την ξήλωσες; Το ίδιο είχα κάνει και γω με Titanium Backup πριν κανένα μήνα και ευτυχώς είχα backup με το twrp γιατί το κινητό δεν μπουτάριζε και είχε μείνει στις τρείς τελείες...