Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 343.
-
Μπλε οθόνη
ΜήνυμαΑυτό λοιπόν γίνεται συνεχώς. Η φωτογραφίες δεν είναι καλές γιατί είναι screenshot από βίντεο που γύρισα με ένα ταμπλετ. Το αστείο είναι ότι όταν πάω να κάνω εγγραφή βίντεο σταματάει να το κάνει επειδή έχει το εικονίδιο εγγραφής. Όταν το σβήνω ξανά αρχίζει. Παλαιότερα με άλλη ρομ μου το έκανε ακόμα και σε βιντεακια της συλλογής μου Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Απρ 6th 2017, 2:38pm =============== κανεις ρε παιδια;
-
Ζήτηση κινητού για αγορά
ΜήνυμαΚαλημέρα σε ολους Σημερα χαλασε το κινητο της γυναικας και ψαχνω να δω ποιο θα της παρω και απο που. Εαν καποιος απο αθήνα πουλαει κανα κινεζακι ας μου γραψει απο κατω πληροφοριες! Ευχαριστω
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΘα συμφωνήσω φίλε! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα μεγάλο μπραβο στο Γιωργο!! Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος και με βοηθησε αρκετα με ενα xiaomaki που ειχε αρκετα θεματακια! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!
-
Μπλε οθόνη
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Έχω την 7. 3.23 σε Redmi 2 pro αλλά με ρομ του Redmi 2 λόγω του ότι το νούμερο του κινητού είναι 2014811. Όσες φορές λοιπόν τώρα τελευταία έχω αλλάξει ρομ (αλλάζω μια στο τόσο και όχι κάθε Παρασκευή) βλέπω ότι έχω με την αναπαραγωγή βίντεο. Τρεμοπαιζει μπλε οθόνη και δε ξέρω γιατί. Τι είχα και παλιότερα αλλά θυμάμαι μετά με μια άλλη ρομ είχε φτιάξει. Δε θυμάμαι με ποια όμως. Τώρα και με τις δύο που έχω βάλει τελευταία έχω το ίδιο θέμα. Πάντα κάνω clean install. Στάλθηκε από το…
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
jimarios - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@George Kaggelaris θα το κανω οπως ειπες! ευχαριστω πολυ και παλι για ολα! @geoanto555 εγινε κομπλε η αιτηση. Submitted. Please wait for the review και απο κατω διαφορα άλλα @demakhs για αλλη μια φορα δε παιζεσαι ρε φιλε!! =============== Μαρ 19th 2017, 2:09pm =============== απο την τεταρτη τελικα ηρθε σημερα η απαντηση για το ξεκλειδωμα του bootlader. Με την βοηθεια του @George Kaggelaris πηγαν ολα καλα και αυτη τη στιγμη ειμαι με ελληνικη dev.Ευχαριστω πολυ !
-
το τελωνειο ποιος το πληρωνει;
-
666 The number of the beast Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΟ οδηγός είναι καταπληκτικός και ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω πάντως μετά από ένα μισή μήνα τελωνείο με απλό ταχυδρομείο SG από Gearbest (το διάλεξα αναγκαστικά σαν πιο σίγουρο λόγω του ότι δεν είχε πια την επιλογή Postnl) παρέλαβα με καπέλο 36 ευρώ το note 3. Χρέωσαν 24 ευρώ ΦΠΑ και 12 ευρώ δασμούς το ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤελικά έβαλα official China dev με τελευταίο update και περιμένω απάντηση για το ξεκλείδωμα για να προχωρήσω σε ελληνική. Ελπίζω να μην περιμένω πολύ! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα με Opera browser και βίντεο έχω τρέμουλο μπλε στην οθόνη. Με άλλα μέσα που αναπαράγω βίντεο όπως YouTube, συλλογή κλπ, το κάνει πολύ πιο σπάνια το τρέμουλο. Είναι η δεύτερη φορά που μου γίνεται όπως την είχα πάθει και πιο παλιά με άλλη ρομ, που εκεί ήταν πολύ περισσότερο το τρέμουλο σε όλα. Έχει γίνει σε κάποιον άλλον αυτό; εχω το Redmi 2 pro 2gb αλλά με ρομ του σκέψου Redmi 2 λόγω του ότι το δικό μου έχει ίδιο νούμερο (811) με το απλό. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε official China θα είμαι καλύτερα από από αυτή που έχω; αν ναι και αν έχει λίγα και λίγα ελληνικά παραπάνω τότε την κρατάω, από το να μπαίνω και σε άλλες διαδικασίες που παίζει να φάω κανένα πακέτο και να τρέχω και να μην φτάνω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜου πέφτει μακρυά η Γλυφάδα! :p Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimarios: “Οπότε για να πάω σε dev ελληνική πρέπει να βάλω fastboost rom μετά global να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader και μετά να βάλω την ελληνική μαζί με ρουτ; ” Βρεεεε... Κάνεις αίτηση Πας official china dev ξεκλειδώνεις πας Ελληνική.” Περιμένω να κάνουν accept την αίτηση για να πάω σε official china; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΟπότε για να πάω σε dev ελληνική πρέπει να βάλω fastboost rom μετά global να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader και μετά να βάλω την ελληνική μαζί με ρουτ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk