Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 343.
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
jimarios - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 να σε ρωτησω ρε φιλε. θελει ξεκλειδωμα bootloader αν θελω βαλω μια ρομ απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ,(μαλλον stable); θελω να δω αν ειναι καλυτερη και αν εχει περισσοτερα ελληνικα τοτε θα την κρατησω. αλλιως αν δε μου κανει τοτε να μπω στη διαδικασια ξεκλειδωματος κλπ.
-
20d4b8bcbcc995b853bd365def97de36.jpg178f5ba58fd8378778b2de49c1a1c061.jpg Και ναι είμαι κλειδωμένος Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 15th 2017, 3:56pm =============== Παράθεση από manol80: “Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από manol80: “@jimarios Fastboot και όχι fastboost ” χαχαχαχαχαΑμαααααααν ρεζιλι γιναμε!! ” Φαντάζομαι ήταν λόγο ταχύτητας... ” Μπορει και λογω βλακείας!! χαχαχαα
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμα40663602e4d609a74c439db4ce7c9fe6.jpg Έχω κατεβάσει σίγουρα το σωστό mtk driver; τι lenovo είναι αυτά; επίσης έχω 64bit όχι 32 Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “global μαιμουδοκινεζορομ!! Χα χα χα χα ” καλό θα ειναι να την βγαλω ε;
-
Μήνυμαa0055c8f893c3adc0bc94bec5606d6e4.jpg Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από manol80: “@jimarios Fastboot και όχι fastboost ” χαχαχαχαχα Αμαααααααν ρεζιλι γιναμε!!
-
Εγώ σε note 3 που παρέλαβα σήμερα έχω αυτό 7f7a293b7722ef1c3d31034661e185b9.jpg Τι να κάνω; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαηρθε και σενα μενα σημερα το Note 3 με miui global 8.0 stable και δεν τα εχει ολα στα ελληνικα. αν γινει στραβη σε ολα αυτα τα βηματα παιζει να πεταμε το κινητο στα σκουπιδια; η αληθεια ειναι οτι με το περασμα των ρομ τοσο καιρο σε αλλα xiaomi εγινε συνηθεια.τωρα ομως ειναι κατι καινουργιο...
-
Από ποιο μαγαζί το πήρες; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση για ip camera Xiaomi
ΜήνυμαΑν την έχεις στο σπίτι μπορείς να μιλάς και με την οικογένεια από το κινητό σου και να τους βλέπεις και ακούς κανονικά; δεν τα έχει όλα στα αγγλικά δηλαδή; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το 4α θα το εψηνα αλλά όχι από αυτούς. Ακόμα τελωνείο έχω ένα κινητό και ακόμα περιμένω. Άσε που θα το πληρώσω και παραπάνω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χάλασε μετά από δύο μήνες αγοράς και ένα μήνα από την παραγγελία μέχρι να σου έρθει σπίτι. έχασες δηλαδή το περιθώριο να ανοίξεις case στο PayPal. Οπότε και που έκαναν τόσο καιρό να απαντήσουν δε σε επηρεάζει σε κάτι στο να ανοίξεις case. 45 μέρες σου δίνει χρονικό όριο από την ημερομηνία συναλλαγής. Μακάρι να βρεις άκρη αλλά δε το βλέπω φίλε μου Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχαχαχα @giwrgosalim ευχαριστω φιλε!! γυρω στα 40 ευρω θα ειναι για το Note 3....ακομα στην αναμονη ειμαι με το δεμα στο τελωνειο απο τις 30/1/17. =============== Φεβ 20th 2017, 8:41am =============== αν μπορει καποιος να μου πει και τι παιζει με το expedited shipping που εχει ως επιλογη το gearbest , θα εχω καλυφθει 100%. Estimated Shipping Time 3 - 7 business days...
-
Δεν έχω πάρει ποτέ από vickmall γιαυτό δεν έχω δει ποτέ αυτή την επιλογή της τριγωνικής αποστολής. Είμαι του Gearbest και πιο λίγο geekbuying. Δυστυχώς όμως η τελευταία παραγγελία έχει κολλήσει στο τελωνείο και περιμένω να την φάω από τους φόρους. Οπότε σε επόμενη παραγγελία θα λαβω υπόψιν και το vickmall Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Και η τριγωνική, μια χαρά είναι.” Ο @demakhs λέει ότι θα την φάω... Τελικά είναι ή δεν είναι ασφαλές να παραγγείλω με postnl; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk