Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από Agelosalex: “Καλησπέρα Σε RN3 KENZO γύρισα πίσω στην 8.7.3 πιστεύοντας ότι φταίει η Rom που οι υπολογιστές μου δεν αναγνώριζαν το τηλέφωνο. Τελικά αποδείχθηκε ότι δυσλειτουργούσε η πλακέτα φόρτισης την οποία και άλλαξα. Για να επιστρέψω στην 8.9.20 θέλω factory reset η απλά διαγραφή των cash? ” Δε χρειάζεται FR εκτός αν παρατηρήσεις κάποια δυσλειτουργία. ” Ολα τέλεια ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα Σε RN3 KENZO γύρισα πίσω στην 8.7.3 πιστεύοντας ότι φταίει η Rom που οι υπολογιστές μου δεν αναγνώριζαν το τηλέφωνο. Τελικά αποδείχθηκε ότι δυσλειτουργούσε η πλακέτα φόρτισης την οποία και άλλαξα. Για να επιστρέψω στην 8.9.20 θέλω factory reset η απλά διαγραφή των cash?
-
Οχι Το περίεργο είναι ότι τα usb otg τα βλέπει κανονικά
-
Δεν αλλάζει κάτι. Θα περιμένω την καινούργια rom Ευχαριστώ
-
Ο εντοπισμός σφαλμάτων είναι ενεργοποιημενος, οι drivers περασμένοι. Πρέπει να είναι bug της rom. Έγινε μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. XTRV 8.9.6 Δεν το βλέπει ούτε σε recovery ενώ το βλέπει σε fastboot
-
Σε RN3 kenzo παρατήρησα ότι δεν συνδέεται με usb στον υπολογιστή. Δεν εμφανίζεται στην διαχείριση. Δοκιμασα όλες τις θύρες 2.0 ή 3.0. Στις ρυθμίσεις οι επιλογές αλλαγής πρωτοκόλλου σύνδεσης δυσλειτουργούν.
-
Μπράβο παιδιά. Σε RN3 Kenzo όλα καλά όπως πάντα.
-
Παράθεση από t54g05: “Καλησπέρα. Πέρασα την xtrv σε kenzo και από εκείνη την ώρα τα δεδομένα σέρνονται παρόλο που είμαι συνδεδεμένος σε 4g. Ξέρουμε κάτι για αυτό; ” Στο δικό μου δουλεύουν όλα κανονικά. Δοκίμασε αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με wifi. Μάλλον θέμα δικτύου κινητής πρέπει να είναι. Δοκίμασε να αλλάξεις θέση. Βάλε και βγάλε τη λειτουργία πτήσης.
-
Καλησπέρα RMN3 KENZO με 8.7.3 Κάθε φορά που μπαίνω στο TWRP μου ζητά να εγκαταστήσω την εφαρμογή του για να ελέγξει για ενημερώσεις. Έχω το TWRP 3.2.0.0 Τι κάνω; Το ενημερώνω μέσω της εφαρμογής ή κατεβάζω την έκδοση 3.2.1.1 που υπάρχει στα downloads του φόρουμ ή το αφήνω όπως είναι; Ευχαριστώ
-
Καλημέρα Σε RMN3 KENZO XTRV με FR Μέχρι τώρα όλα καλά Ευχαριστούμε
-
Παράθεση από fog: “Το θέμα που υπήρχε με τις custom rom είχε να κάνει με το είδος του αισθητήρα. Κάποια κινητά έχουν goodix και κάποια fpc. Σε κάποιες rom, ο goodix αισθητήρας δεν υποστηρίζονταν ή ήθελε ειδικό patch και γι αυτό υπήρχε πρόβλημα. ” Έχουμε και οι δύο fpc. !!!!!!!!
-
Παράθεση από Aggelos.Dim: “@gkalen Τιποτα ουτε και με την 8.4.12 το βγαζει . ” Καλησπέρα σε όλους. Θυμάμαι παλιά στο kenzo μου δοκίμαζα διάφορες custom roms με nougat η oreo και σε καμία από αυτές δεν υπήρχε η ρύθμιση για fingerprint. Αντίθετα στο kenzo του γιού μου που είναι πανομοιότυπο υπήρχαν κανονικά. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Sakis Teleios Τι ρωτάει ? Το twrp που έχει το λινκ 3.2.1.0 να κατεβάσεις .. Προτείνω να περιμένεις , μείνε με Ρόμ που λειτουργεί σωστά προς το παρόν και θα έχετε mail , θα περιμένετε λίγο μέχρι να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν και θα έχετε Ρόμ , μεχρι αύριο σίγουρα για τα rolex , santoni , mido και kenzo .. anyway θα εχετε ενημέρωση .. ” Καλημέρα Έχουμε κανένα νέο για kenzo?
-
Καλησπέρα Να υποθέσω ότι ηXTRV KENZO 5.8.10 είναι 8.5.10; Έχει γίνει αναγραμματισμός εκ παραδρομής ή είναι κάτι άλλο;
-
Εγω έβαλα την XTRV πάνω από την 8.4.19 με καθαρισμό μόνο των cash.
-
Μπηκε και η τελευταία ενημέρωση σε RN3 KENZO και μέχρι τώρα δουλεύει καλά Μπράβο παιδιά.
-
Για άλλη μια φορά μια εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους. RN3 KENZO
-
Μετα από 12 ώρες τσάκισμα σε RN3 KENZO όλα άψογα και καλύτερη συμπεριφορά από την 8.3.29. Μπράβο και πάλι που δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε. Παράθεση από gaiosgf: “Στις Ρυθμισεις->Αρχικη οθονη & προσφατα η επιλογη Ενεργοποιηση αποθηκης εφαρμογων τι ακριβως κανει; ξερει κανεις; δεν την εχω ξαναδει. ” Ανοιγει ακόμη μια επιφάνεια εργασίας αριστερά της κύριας όπου μπορείς να έχεις συντομεύσεις εφαρμογών η λειτουργιών που χρησιμοποιείς συχνά
-
Μετα από 12 ώρες τσάκισμα σε RN3 KENZO όλα άψογα και καλύτερη συμπεριφορά από την 8.3.29. Μπράβο και πάλι που δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε.